Jump to content

Problema vibratie pedale


EFlavius
 Share

Postare recomandată

Am si eu o mica problema de ceva timp am o usoara vibratie in tot pedalierul. Culmea lucrurilor e ca aceasta vibratie e in stransa legatura cu cartusul filtrului de aer, am luat bucsele de la respectivul suport noi le-am schimbat si surpriza m-am ales cu vibromasaj la talpi asa ca le-am pus pe cele vechi inapoi. Dar totusi vibratiile se simt mai nou si in coloana de directie dar mult mai slab decat in pedalier. Nu ar fi o problema majora decat oboseala pe care o induce aceasta vibratie in piciorul stang pe acceleratie. Ce pot sa-i fac sa nu mai vibreze asa?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

wow v-am lasat fara replica cu chestia asta :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ionel.d.2007

Nu e vorba de lasat fara replica dar sunt sigur ca stii ca la diesele vibratiile sunt mai pronuntate decat la benzinare de aceea am considerat ca trebuie sa astept opinia unui coleg posesor de diesel.Personal consider ca vibratiile au alta cauza (nu suportii filtrului de aer) si nu vor disparea pana cand nu o elimini. Verifica suportii motorului (toti trei), sa nu aiba jocuri. Daca nu ma insel cel din stanga este hidraulic si poate nu mai lucreaza bine. Eventual baga masina pe o rampa si urmareste atent ce parte a motorului (prin suporti) sau coloana de evacuare atinge caroseria si provoaca vibratii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

motorul nu balanseaza si suportii au fost verificati fiind in regula. Pedalierul vibreaza numai in frana de motor asta e problema. Stiu ca dieselul vibreaza dar la mine s-a accentuat vibratia.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si mie imi atingea carcasa filtrului de aer in pompa de frana . Si am decupat putin din carcasa filtrului , am lipit un fel de burete fix in locul unde atingea si vibratiile 90 % au disparut.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In sfarsit ceva util. Ms

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Salut,pentru ca e vorba despre tremurat volan am sa povestesc si eu problema pe care o am.Acum 2 luni am fost pe la service am schimbat bucse bielete cap bara directie dr. si am facut si unghiul de fuga,unghiul de cadere tot bine si frumos dar cand a condus "copilul" ala de acolo (ii zic copil ca a turat masina ca nebunu si schimba vitezele la 4500 rpm) ca sa imi demonstreze ca merge masina drept si imi tot zicea ca pe alocuri nu e drumu drept si deaia nu isi pastreaza mereu directia am zis bine.Acum 1 saptamana m-am dus pe drum drept masina trage stanga foarte tare si volanul se misca incontinuu se misca stanga-dreapta dar nu mult.La voi se intampla la fel cand mergeti pe drum ca in palma se misca stanga-dreapta?

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!