Jump to content

Inlocuire volan standard cu volan Passat CC

Ace83
 Share

Postare recomandată

Păi ce nu îmi merge ...butoanele de manipulare geamuri si lumina pe timp de noapte...restul e ok...cu cablul vechi...partea cu lumina ...ar fi interesant sa o fac funcțională...?

Modificat de raduugl
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce geamuri...despre ce vb?

Eu faceam referire la comenzile de pe volan...ca nu merg....

Ce ai tu acolo pare un volan mk7/passat b7.Aceste volane nu merg pe platformele mai vechi(mk5,b6, etc)

Tu ce masina/an ai? Profilul tau nu spune prea multe...In prezent cu cablajul vechi vede vreo comanda de pe volan?

Link către comentariu

Vw passat 2009 noiembrie cbab 

Comenzile legate de deschiderea geamurilor...nu merg si iluminarea butoanelor ...in rest toate celelalte comenzi merg ...cu acest cablu.

Link către comentariu

:biggrin:

Nu sunt comenzi ptr deschiderea geamurilor....sunt ptr meniuri.

Link către comentariu

:banghead:

Buun...si cu iluminarea pot rezolva???

Link către comentariu

8 minutes ago, raduugl said:

:banghead:

Ca bine zici...:)

Daca merg volum,posturi radio/melodii sus/jos, navigare in MFD esti norocos...ai probabil un volan de Polo/Scirocco...alea mai merg pe masinile cu platforma mai veche.

Link către comentariu

După formula...prost sa fi noroc sa Ai!!!dar pot rezolva ....chestiunea...

Link către comentariu

• 3 weeks later...
On 04/05/2014 at 7:56 AM, geoland87 said:

Adaptation

Salutare

Detin un Passat 2007 cu volan simplu in trei spite. Este tocit si am schizitinat altul in stare buna.

Pot scoate volanul cu un torx normal, fara cheia TORX SPLINE M12 pe care o gasesc doar la o treime din pretul  volanului?

Link către comentariu

Postez poate ajuta pe alti colegi de forum, sper sa nu se considere reclama.

Dupa indelungi cautari am reusit sa gasesc cheia M12 in Praktiker la pretul de 16 lei

Modificat de george_hlc
Greseala la dimensiune cheie
Link către comentariu

merge si cu torx ul dar risti sa strici cheia,torx ul are 6 dinti ,eu am desfacut o chiulasa cu torx ul

Link către comentariu

On 9/7/2017 at 4:37 PM, george_hlc said:

Salutare

Detin un Passat 2007 cu volan simplu in trei spite. Este tocit si am schizitinat altul in stare buna.

Pot scoate volanul cu un torx normal, fara cheia TORX SPLINE M12 pe care o gasesc doar la o treime din pretul  volanului?

este 6-8 lei un torx M12.... https://www.magazinulcuscule.ro/scule/surubelnite/chei/biti/imbus/cu-coada/12/m-uri/yato/yt-7736-bit-m12-cu-adaptor-12-50mm

Link către comentariu

SLUTARE 

Am un b6 2009 volan in 3 spite cu comenzi

am cumparat unul de  cc sh cu aibag cablu si calculatorul de coloana am luat si spira dar este la fel ca a mea acelasi cod

in urma schimbari ce codari ar trebui sa fac daca ma poatre ajuta ca nici nu stiu ce sa fac nici unde sa intru

Link către comentariu

spira nu trebuia, doar calculatorul de coloana

la montarea acestuia, codezi in functie de masina, stergator spate, etc..... dupa care faci setarea de baza la G85 si limita de forta la servodirectie.

Gasesti deja informatiile despre cum se fac, pe forum

Link către comentariu

va rog ce codificare ar trebui sa dispare volanu si esp ca nu am sa le fac sa dispara

Link către comentariu

Intai ....hai sa scriem corect,sa inteleaga toti.

Apoi...ai raspunsul mai sus dat de Florin.Setare G85 si limita de forta.Cum se fac? Daca citim un pic....gasim procedura de multe ori pe forum,inclusiv in acest post.Citeste aici despre basing settings.....asta ai de facut.Succes!

http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/VW_Passat_(3C)_Steering_Assist#Adaptation

Link către comentariu

multumesc am citit si recitit ceva nu este in regula

am codat la 16 adap cu dotarile masini pe codul calc de coloana am plecat in mers stinga derapta pe loc

au ramas tot aprinse volanul galben si esp si imi da si in bord esp def

eu ininte am avut 0001712

acum am bagat 0210712 sau 0210512

daca vrea cineva sa ma ajute

multumesc .

Link către comentariu

trebuia sa postezi toate erorile - trebuie sa faci setarea de baza la G85 si limita de forta - asa cum ti-am scris mai sus. Este regula asta.

in alta ordine de idei - trebuie sa codezi calc de coloana fara cutie automata (banuiesc ca ai manuala) si fara echipare speciala.

Balonul de help de la coding, te va ajuta in acest sens.

Link către comentariu

Da multumesc am pus 00001512 cod am facut setarea de baza la G85 si limita de forta.

in momentul in care se face setarea corect cind se ia de volan se aud bipurile de confirmare

nu sunt 100% convins cu codul dar merg toate nu mai am erori deci este in regula 

20170919_143143.jpg

Link către comentariu

da, este ok ce ai facut.

cand se face setarea de baza, la modelul/anul tau, se aud cele 3 beep-uri, pe fiecare parte

Link către comentariu

am platit 200 euro volan cu airbag si calculatorul de coloana cu AJ terminatia am luat si cablu si piulita volan.

am fost cu teama ca passatul era vol dreapta din anglia credeam ca sunt nepotriviri.

multumiri baieti

Link către comentariu

• 4 weeks later...

salutare colegi..vreau sa schimb si eu volanul normal cu 3 spite cu unul cu comenzi pe masina am acum calc de coloana cu codul 5K0 953 569 R si intrebarea mea este oare trebuie sa il schimb si asta sau merge si trebuie doar codat?

Va multumesc.

Link către comentariu

Nu suporta comenzi. Cauta T, AB, BA, 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!