Jump to content

Inlocuire volan standard cu volan Passat CC

Ace83
 Share

Postare recomandată

Ca sa nu gresesc ceva:

Trebuie sa unesc cumva 1,2 si 3

si apoi 4 cu 5?

Asta pentru a avea claxon pana gasesc calculator de coloana!

20160924_141504.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am urmatorul model de volan cu airbag si cablu, mai jos sunt codurile lor:

Volan:     1T0 419 091 AC E74

Airbag:    1T0 880 201 AA 81U

Cablu:     5K0 971 584 D

Butoane: 5K0 959 542 C

In afara de calculatorul de coloana mai am nevoie de altceva, vreo modificare de facut? 

Multumesc.

Modificat de petro.ionut
Link către comentariu

calculator de coloana - cu 3Cx xxx xxx AH, AJ sau AK

Link către comentariu

salut,vreau sa inlocuiesc volanul in 4 spite fara comenzi cu volan in 3 spite cu comenzi...ca sa mearga si comenzile imi trebuie alt calculator de coloana?

multumesc

Link către comentariu

Da.Ai nevoie de unul din codurile postate mai sus de Florin,volan+cablajul airbag.

Modificat de spido
Link către comentariu

merci,din cate am citit cam scumpe calculatoarele de coloana si nu merita pt un volan in 3 spite,daca puneam de ccsau golf 6 poate merita investitia

am sa ma orientez spre volan in 3 spite fara comenzi,banuiesc ca trebuie codat si va merge,nu?

o seara buna

spirala de la volan 4 spite la ala cu 3 e identica?

Link către comentariu

Daca iei volan in 3 spite..cel standard de b6,poti lua si un calc coloana mai ieftin..dar care sa fie higline.Poti lua un AF,AE,AC.Spira ramine aceeasi.

Link către comentariu

10 hours ago, ionut10a said:

salut,vreau sa inlocuiesc volanul in 4 spite fara comenzi cu volan in 3 spite cu comenzi...ca sa mearga si comenzile imi trebuie alt calculator de coloana?

multumesc

On 9/26/2016 at 0:08 PM, F l o r i n said:

calculator de coloana - cu 3Cx xxx xxx AH, AJ sau AK

codurile astea sunt valabile daca vrei modele de volan mai nou - cel dupa 2009.... ca de CC, etc.

Daca vrei modelul vechi de volan cu comenzi, cel pana in 2009 - atunci mai sunt si alte calculatoare compatibile, mai ieftine...care le gasesti si pe la dezmembrari

Link către comentariu

multumesc pt ajutorul acordat,chiar ma depasesc treburile astea....codul asta de cablu,   5K0 971 584D,   care la postat si colegu mai sus e bun pt volanul vechi de passat b6?

cablurile made in china sunt fiabile?

multumesc

Link către comentariu

On 14/03/2016 at 1:27 PM, petro.ionut said:

Mersi baieti, nu trebuie sa mai schimb manete sau alte chestii, avand in vedere ca am pe maneta de stergator buton pentru calculatorul de bord?!

Codarea pentru calculator cu AH si volanul postat mai sus este de forma 000051x? Vreau sa ramana activ butonul de calculator bord cat si toate comenzile volanului sa fie functionale! Raman cu eroare in acest caz? 

Mersi. 

Modificat de petro.ionut
Link către comentariu

ramai cu eroare, pe calculatorul de coloana - nu afecteaza cu nimic - doar daca schimbi maneta cu una fara butoane de BC, atunci scapi de eroare

Link către comentariu

Dar comenzile volan sunt toate functionale? Ca am gasit masina la care nu mergeau decat cu anularea comenzilor de pe maneta..

Link către comentariu

la VW nu are legatura cu codarea, ci cu tipul de masina/volan

Link către comentariu

P O2 Facelift am patit-o..nu a mers decat cu anulare de butoane BC din maneta..

Scuze de OT.:)

Modificat de spido
Link către comentariu

stiu, de aceea ti-am scris ....la VW....mai ales ca discutam pe aria VW Passat B6.:icon_thumright:

Link către comentariu

2 hours ago, F l o r i n said:

ramai cu eroare, pe calculatorul de coloana - nu afecteaza cu nimic - doar daca schimbi maneta cu una fara butoane de BC, atunci scapi de eroare

Nu ma deranjeaza atâta timp cat functioneaza ambele, codarea este: 0000511 sau 0000513? 

Mersi Florin! 

Modificat de petro.ionut
Link către comentariu

in functie de varianta - variant, sedan - o sa iti apara in balonul de help, cand intrii pe coding

Link către comentariu

salut,

daca inlocuiesc volanul standard in 4 spite cu cel in 3 cu comenzi,fara sa schimb calculatorul de coloana,care l am comandat dar nu il voi monta pt ca  vreau sa merg la cineva care cunoaste sa imi faca codarile...asa evit sa stau ore in masina,sa nu am servo ....

deci daca pun volanul in 3 spite o sa mearga claxonul,o sa ramana activ airbagul....?de comenzi volan nu am nevoie

voi folosi cablajul vechi...

multumesc

Link către comentariu

Daca il montezi cu cablajul vechi de airbag,cel fara mufa comenzi,da..va merge.

Link către comentariu

salut,am montat volanul in 3 spite cu comenzi,cablajul de la volanul in 4 spite nu se potriveste deoarece are 1 igniter si 4 papuci,,,,,

cel in 3 apite are 2 ignitere si 3 papuci

la amandoua airbaguri papuci nu sunt nici macar identici ca marime

intre timp a ajuns si calc de coloana cu AE,si as vrea sa incerc eu sa codez,deci codarea se face pe modulul 16 ,pe coding cu codarea 000051X?

tre sa mai fac alta codare?daca da,pe ce modul?

rezistenta de 3 ohmi se pune pe pinii 3 si 4 ?la mine mufa e lipita direct pe placa,nu are fire

multumesc

scuze am gresit cand am zis ca mufa e lipita direct pe placa.....are 4 fire ,deci 4 pini...pe care pun siguranta ?in topic am vzt ca merge si pe pinii 1 si 2

Link către comentariu

salut,am reusit pana la urma, dipa 4 ore de stat prin masina ,sa codez volanul...codarea a fost 0000112 ,la fel ca inainte cand aveam calc de coloana cu AB....nu stiu daca e bine dar cel putin merg toate comenzile

in schimb am ramas cu eroare stocata pe adresa 16....imi zice calc codat eronat....banuiesc ca vede comenzile din stergator?care nu merg oricum

nici o eroare pe airbag,nici nu a fost nevoie de rezistenta de 3 ohmi,mufa mea care vine din ecu,cred,are numai 2 fire,nu 4 cum am spus mai sus

codare 0000112 e buna sau mai trebuie ajustata?

20161009_114426.jpg

sau tre sa pun 0000114 pt ca am bord computer,?

multumesc

eu am variant

Link către comentariu

salut,o fi corect dar nu se sincinizeaza cu comenzile din stergator....tocmai acum am incercat si am 2 erori pe adresa 16,si nu pot schimba postul radio din volan

deci am trecut trecut inapoi pe vechiul cod,0000112,care era si inainte numai ca in casutele de jos am pus 0,

raman cu o eroare ,care va dispare daca schimb stergatorul ....cu unul fara comenzi bc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!