Jump to content

Masina mea,LWR-itza

Laurentiu_LWR

Postare recomandată

Laurentiu_LWR

nu ma supar..dar de ce zici asta?

ce anume aduce a logan?culoarea sau ce?

la logan din cate stiu sunt din plastic argintiu iar ale mele sunt aluminiu...:-P

Link către comentariu

sertarul si capacul de la suportul de pahare le lasi asa? poate gasesti ceva folie ce imita aluminiu,sa fie totul in acelasi ton.

sau macar folie pe capac si negru pe sertar (se gaseste si vopsea cauciucata,cum e din fabrica

Link către comentariu

Daca te uiti la mk4 r32 ai sa vezi ceva similar deci nu consider ce a facut Laurentiu e un kitch.

Mie unu imi place si as face la tot bordul asa . Te sfatuiesc sa dai si un strat de lac peste toate componentele bordului pentru ca fara lac nu se va pasta in timp.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Vali..capacul il voi imbraca in aluniniu ...am la munca am CNC...si ma gandesc ca dintr-o foaie de aluminiu groasa de 1mm pot face un capac gros de 0.5mm iar marginile de 1mm..deci practic decupez mijlocul...si il pun peste si va fi si capacul tot de aluminiu:-D

Cozmin...la un strat de lac m-am gandit si eu..dar nu stiu daca prinde...

Link către comentariu

Nu vad de ce nu ar prinde , prinde sigur nu e prima data cand dau cu lac peste aluminiu proaspat smirgheluit

Link către comentariu

lacul pt a nu oxida si a pierde nuanta. in rest e ok cum a iesit.

Link către comentariu

interesanta ideea cu smilgherul, eu le am colantat si nu au iesit prea bine, am un maner de la sofer (cel cu panoul de comanda geamuri) de rezerva si o sa experimentez pe el, o sa ma interesez si eu de lac.

Modificat de kicker
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

tocmai ce am vorbit cu prietenul vopsitor...

mia zis ca nu a incercat pana acum sa dea pe aluminiu dar o sa se intereseze...

in teorie a spus ca prinde..dar nu stie cat rezista...dar incercam..cand termi cu toate i le dau...mai am pe cel de la scrumiera si manerele de la usi:-)

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

nu stiu..dar ma gandesc ca nu o fi acelesi aluminiu...o fi si el tratat altfel..

cica exista o vopsea...care imita foarte bine nuanta de aluminu...dar nu stie compozitia...ca cei de la standox nu au vrut sa le zica ce si cum...le aduce direct facuta...(el lucreaza la PBN)

Link către comentariu

Daca iti spun,trebuie sa te omoare, conform contractului de confidentialitate

Link către comentariu

la hanul cu tei am gasit autocolant gen aluminiu.15 lei mp, e genial

la ale tale daca le dai un strat de lac nu o sa ai probleme

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

inainte si eu ma gandeam la colant...daca stii.sa il pui bine...arata ok...

eu am gasit prin casa niste smilgher...si am incercat sa vad ce iese...si parca imi place mai mult decat colantul...:-D

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Iupiii...a inviat LWR-itza:D...azi a primit un actuator turbo si un EGR noi:D

Egr-ul cel vechi stiti cum arata...plin de ulei...dar sa va arat actuatorul...plin de rugina

20120704092025.jpg

l-am pus langa cel nou...si le-am tras in poza:D

20120704092508.jpg

si o poza cu EGR-ul cel nou, curat si noul consum:))

20120704124932.jpg20120704220845.jpg

Masina trage mult mai bine...dar inca mai are mici probleme...trebuie sa le iau pe rand la verificat...N75...N18...debitmetru...ca tot sunt probleme cu treapta 1...

abia acum incepe distractia:))

Link către comentariu

Vechiul consum cat era? Mi se pare cam mare cel nou...

Cat despre piesa...cum naiba a ajuns in halul ala,sparta de rugina?!

(Costuri?)

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

pai cat am mers fara turbina...juma de luna...pe acelasi drum...aceeasi ora...ajungeam acasa cu 7.8...dar cu 20 min mai tarziu:))

la cum trage...nu poti sa te abtii sa mergi incet:D

costuri...am decartat la Cipos 350Ron...200 actuatorul...150 manopera...schimbat actuator si EGR...

Link către comentariu

E problema generala pozitionarea actuatorului la mk4. Si tu daca il dai jos si il scuturi, o sa vezi ca suna ca o pusculita de la pietricele si ce mai aduna.

9.4% a scos ca a fost in "probe" :))

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

9.4% a scos in probele mele...ca in ale lui cipos...a scos 12%:))

dar faza dura am patit cu actuatorul...cred ca aveam membrana sparta de mult...ca ba tragea ba nu tragea...si era plin de rugina si mai prindea bucatele de rugina si astupa gaura din membrana si masina tragea perfect:)) cand sarea de acolo...iar nu mai tragea...

Link către comentariu

m-ai pus pe ganduri...vara asta am simtit primul "limp". chestia e ca nu a re-aparut...inteleg ca rugina e la locul ei si a astupat gaura si la mine :))

ar trebui sa fac un loc in mers sa vad ce si cum. poate ne combinam la un VAG pana la urma ;)

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

cand vrei tu :) ca si io tre sa o bag in niste teste...ca parca tot nu e treaba...

am mai dat cu smilgheru azi :D

20120706191924.jpg

20120706181437.jpg

20120706191802.jpg

Link către comentariu

Fa rost de lampa :P

Eu vreau sa pun si in spate si tu nu ai pe fata?!

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

cu lampile am o problema:)) am nevoie de 3...cea din usa...cea din torpedou...si cea din portbagaj:))

de fapt doar 2...ca in portbagaj am pus o banda de leduri:D

Link către comentariu
Costy_Nepotu

Fara o poza,nu prea se vede bine banda aia de leduri.In alta ordine de idei,l-ai depasit de mult pe Aladin de cand cu "frecatul" trimurilor.Succes.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Aladin a fost mic copil pe langa mine...saptamana viitoare se apuca baiatul de lacuit sa vedem ce iese:)

uite cum lumineaza banda...

20120707221305.jpg

am incercat sa ii fac si ei o poza...dar nu prea merge...o sa ii fac pe ziua una...dar este o banda de 30cm...mai exact asta

http://www.autoaccesorii.ro/becuri-benzi-led-auto-diverse/banda-flexibila-si-adeziva-cu-led-uri-30cm

20120707221359.jpg

Link către comentariu
Costy_Nepotu

Arata si isi face treaba foarte bine...asteptam lacul :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • Laurentiu_LWR pinned this topic
  • Laurentiu_LWR unlocked şi unpinned this topic
  • Laurentiu_LWR a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!