Jump to content

Cablu broasca usa

allyn87
 Share

Postare recomandată

De rezolvat e cel mai simplu asa.... la Octavia 1, ai loc sa faci asta. La celelalte, care au tabla/plastic si care acopera macaraua, nu poti face asta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kelu

16

• F l o r i n

16

• allyn87

8

• cosmindumi87

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Din multe pcte de vedere Octavia 1 este peste chiar si Octavia 2, (conduc un Duster 1.6 16V la munca si la revizie ca sa se poata faca un simplu schimb de filtru de ulei trebuie desfacute nu stiu cate zeci de repere si e de durata, la mine la octavia dureaza 10 min max)  dar nu as vrea sa ma abat de la subiectul topicului.....

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

• 6 months later...

am o problema la skoda mea(din semnatura)cu broasca de la usa din dreapta fata care nu vrea sa se deschida decit la a-4-a comanda din telecomanda.de inchis se inchide de prima data .va rog sa-mi spuneti daca s-ar putea repara !ce ar trebui sa fac?multumesc anticipat.

Link către comentariu

Ai umblat recent la ea? Daca nu, demonteaza broasca dupa masina si vezi ce nu este in regula. Cauzele pot fi multiple de la un arculet rupt pana la un arc de pe o tija din interiorul partii electrice

Link către comentariu

nu am umblat la ea niciodata.ca sa o demontez trebuie desfacuta si macaraua de la geam?

Link către comentariu

la octavia tour nu este necesara demontarea macaralei. Geamul maxim sus si desfaci doar cele doua suruburi aferente sinei dinspre broasca cat sa aiba loc broasca

Link către comentariu

ok,multumesc frumos.ma apuc miine sa vad ce pot face

Link către comentariu

am rezolvat.am desfacut partea electronica de pe broasca si am pus tija culisanta la locul ei fiinca era sarita,am dat cu niste spray cu ulei pe elementele in miscare si functioneaza.multumesc pt ajutor

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!