Jump to content

Cablu broasca usa

allyn87
 Share

Postare recomandată

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kelu

16

• F l o r i n

16

• allyn87

8

• cosmindumi87

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc pt ajutor.

Am gasit un sh unde imi poate da butuc + cheie (doar mecanic,fara cip) si modulul ala din usa (sau cum s-o numi el , ca abia l-am lamurit ce imi trebuie...) la 180 lei.

Eu zic ca e pret de pret, daca e functional si in regula.

Seara placuta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E foarte bine, la pret.

Link către comentariu

salut din nou...imi poti spune unde pot da comanda d cablu`nou pe original pt manerul din interior fata sofer??

Link către comentariu

• 3 weeks later...

salut..am cumparat cablul..si acum as vrea sa-mi spuna cineva daca cunoaste pe cineva care se ocupa cu schimbatul lor..cineva care se pricepe sa schimbe cablul..

Link către comentariu

Cauta si tu la prestari servicii.... :icon_thumright:

Link către comentariu

• 1 month later...

Am si eu problema cu deschiderea usii sofer din interior.masina e din 2008.se poate sa fi sarit acel cablu sau e sigur rupt si e nevoie de inlocuire?Acesta e codul cablului?fata cod 1U0837099E.Ce mie urat ca se da acea folie jos si apoi la remontare nu va mai sta lipita cum trebuie,asfel incat apa nu se mai scurge pe unde trebuie.

Modificat de micutu6666
Link către comentariu

Codul e bun.

Daca nu se mai deschide din interior (banuiesc ca si manerul merge mai usor)ori ti-a sarit cablul (mai rar), ori s-a rupt. Oricum, cand o sa demontezi fata de lucru o sa descoperi cauza.

Folia - e adevarat - o poti refixa cu silicon, banda dublu adeziva, etc....dupa ce cureti praful, in prealabil.

Apa, la voi, oricum apa nu se scurge unde trebuie....caci ajunge deseori in mufa calculatorului de usa...

Link către comentariu

Ms Florin.Apa se scurgea pe prag si langa chederul de la prag.Folia veche era bine lipita dar mai avea mici intepaturi si pe acolo intra apa.Am fost nevoit sa iau alta folie,vreo 70 ron pe original.Sa inteleg ca acel cablu ar fi vreo 25 ron?

Link către comentariu

pretul cablului este in jurul a 30 ron intr-adevar.in locul foliei originale eu am folosit cu succes folie de parchet laminat mai groasa si ceva gen neopren tot pentru parchet dar nu la val ci la fasii

Link către comentariu

si ai pus ori acea folie de la parchetul laminat ori acel neopren?

Link către comentariu

am folosit ambele variante, la fasia gen neopren s-a ajuns accidental ca nu gasise folie conventionala

Link către comentariu

Mi se pare totusi aiurea ca acel cablu sa se rupa,mai ales ca masina e relativ noua(3ani)De maner nu am tras ca ghiolbanul la deschidere.Ma gandesc poate doar sa nu-l fi inlocuit cei din service cand am avut probleme cu usa mai demult.

Link către comentariu

nu cred. in primul rand e posibil sa nu fie rupta sufa, poate doar a sarit din maner (poate s-a desprins din prinderea de plastic de pe fata de usa) - ai verificat si l-ai gasit rupt ?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am reusit sa rezolv problema mea.Intradevar nu era cablul rupt ci doar sarit din parghia de interior.

Link către comentariu

Daca nu se mai deschide din interior (banuiesc ca si manerul merge mai usor)ori ti-a sarit cablul (mai rar), ori s-a rupt. Oricum, cand o sa demontezi fata de lucru o sa descoperi cauza.

se mai intampla la Octavia1 sau Tour, datorita modului de prindere.

Ma bucur ca ai scapat usor.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Va salut, am avut si eu niste probleme legate de broastele astea, parte le-am rezolvat parte nu. Acum ramane urmatoarea: usa dreapta fata, broasca originala a masinii, am desfacut-o sa refac lipiturile pentru lumina din usa si plafoniera, merge bine acum dar dupa ce am montat la loc am observat ca usa nu se mai deschide nici din interior nici din exterior decat dupa ce ma imping zdravan in usa. Banuiesc ca este o chestie de reglaj, daca aveti ceva idei astept cu nerabdare. Va multumesc si weekend placut.

Modificat de liviucon
Link către comentariu

o problema de asamblare mai mult ca sigur.demonteaza si vezi daca nu cumva sta stramb cablul de la interior in gaura de pe urechea sa.sunt mai multe variante.e bine sa o demontezi si sa iei asamblarea de la capat sa vezi unde nu "se pupa"

ai intervenit asupra broastei cu un spray ceva la montaj? pentru ca in acest caz este posibil ca spray-ul sa fi atacat invelisul de cauciul al melcului care inchide practic broasca, si de aceea culiseaza mai greu

post-11532-0-28650700-1309451674_thumb.j

Modificat de kelu
Link către comentariu

Pai si din cauza sufei de deschidere din interior nu merge sa se deschida nici din afara? Nu am intervenit cu sprayuri.

Link către comentariu

da.gandeste-te ce se intampla daca tensionezi prea mult cablul exterior-nu se mai deschide nici din exterior,nici din interior. dar ca sa o deschizi din interior trebuie sa impingi in usa, da?dar din exterior? tot impins din interior?

Link către comentariu

• 2 months later...

pretul cablului este in jurul a 30 ron intr-adevar.in locul foliei originale eu am folosit cu succes folie de parchet laminat mai groasa si ceva gen neopren tot pentru parchet dar nu la val ci la fasii

De unde ai achizitionat cablul? Eu gasesc numai la 70 - 90 Lei

Link către comentariu

N-a mai cumparat nimeni cablu pentru deschiderea portierei? :blink:

Link către comentariu

cauta in aria "oferte si servicii exclusiv pentru membri" de la "anunturi online". vei gasi acolo furnizori de piese pe care-i poti suna si iti vor spune daca au cablul si la ce pret. eu nu am octavia, insa cui i-am schimbat acest cablu mi-a spus ca a dat 30 ron pe el din ce-mi amintesc,dar nu mai am numarul respectivului

Link către comentariu

• 3 weeks later...

O problema oarecum adiacenda discutiilor de aici..... Am un greieras in usa fata dreapta. Eu cred ca vinovat este butonul acela care blocheaza usa (cilindrul mic, negru din coltul geamului) si care exista la toate usile. Atunci cand pun mana pe el nu se mai aude niciun bazait sau tremurat. Imi puteti spune si mie ce sa-i fac? Cum il dau jos? Se roteste sau e nevoie sa desfac fata de usa? Se poate renunta la el de tot (si sa astup acel locas cu un alt plastic)? Merci

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!