Jump to content

Problema usa golf 4

madalin25
 Share

Postare recomandată

Intrebare: oare ai motorase centrifugale sau cuplaj direct? Au fost schimbate broastele sau sunt cele originale ale masinii?

Ca sa inteleg: zici ca din telecomanda cand dai cateodata nu se inchide doar usa soferului?

Poti verifica si mufa sau chiar si placa calc de usa. Se declipseaza cele 6 cleme si se detaseaza modulul electronic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Al Bundy

20

• F l o r i n

20

• marius1982.11

12

• kelu

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

@dahood

"Safe" inseamna ca nu mai poti deschide usa nici din interior si nici din exterior si reprezinta cea mai urâta situatie in care sa iti ramâna blocata usa, stiu ce vorbesc, am trecut prin asta. Am fost nevoit sa dau tapiteria usii jos din interior, cu usa inchisa si tot asa sa scot geamul usii (usa spate dreapta, Golf 4 Variant) si sa distrug efectiv partea electrica a broastei.

Am reparat destule broaste la viata mea si niciodata nu am intâlnit probleme decât la broaste, dar asta sigur nu inseamna ca nu se poate intâmpla sa existe probleme si in alta parte, nu numai la broasca.

Cu toate acestea, din cele descrise de tine mai sus, eu as spune ca tot la broasca ai ceva, ceva ce-ti scapa. Uneori nu e suficient sa doar sa cureti colectorul motorasului, (atentie, trebuie neaparat curatat cu vârful unui cutter spre exemplu, dar cu mare atentie si spatiile dintre cele 3 segmente ale colectorului) fiindca periile colectoare, carbunii in limbaj popular sunt foarte uzati si nu te mai ajuta curatarera lor. Eu dupa ce am capatat experienta, fie am inlocuit capacele motoarelor cu totul (China) fie am inlocuit motorasele cu totul (China), dar aici trebuie sa stii daca ai motorase cu cuplaj centrifugal sau cu cuplaj direct, fiindca nu sunt interschimbabile.

Pe scurt, uita-te bine la lipituirile mufei pe placa, adesea este destul de greu de observat fisurile si refa lipiturile, inlocuieste switch-ul broastei si verifica inca o data motorasele. Eu intotdeauna doar aceste lucruri le-am facut la broastele reconditionate si problemele s-au rezolvat.

Modificat de Remus66
Link către comentariu

• Lipiturile le-am refacut si le-am si verificat continuitatea pe placa. Cat despre motoras, habar n-am de care e. Am incercat sa masor cu multimetrul daca ajunge tensiune in el dar la cate switchuri sunt p-acolo, m-am pierdut in usa inchisa/deschisa incuiata/descuiata.
  • @marius1982.11 deschideam masina din telecomanda si se deschideau toate usile mai putin a soferului. La fel si la inchidere. Total random, cateodata mergea cateodata nu. Dupa care a cedat de tot. Acum o pot inchide/deschide doar cu cheia in yala. La actionarea yalei cu cheia se deschide/inchide toata masina.
  • Am dat  si placa calculatorului de usa jos, vizual pare ok. N-am vefificat lipiturile mufei mari pe placa dar n-am auzit pana acum de probleme p-acolo.

20251101_121502[1].jpg

20251101_171414[1].jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!