Jump to content

Achizitie Passat B5/5.5 - sfaturi si recomandari

koko
 Share

Postare recomandată

Mi-am facut masina asa cum am vrut eu, cu cat mai multe optionale.

Aici ai foarte mare dreptate si iti sustin parerea!

Cui ii face placere poate cumpara o masina mai "cheala" vorba ta si poate instala optionalele pe parcurs folosindu-se de diferenta de pret dintre cea full options si cea "cheala".

Ideea asta e extrem de buna, in Norvegia cel putin, unde preturile masinilor e nesimtit de mare, unde un B5.5 Highline full-options e in cele mai mult cazuri 2 ori mai scump decat un Trendline, ambele avand aproximativ acelasi numar de km.

Ar mai fi multe de spus dar toate la timpul lor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Gresesti! E fix invers, preturile la noi in Romania sunt nesimtit de mici nu acolo nesimtit de mari! Cauta un passat B5.5 bun in germania si vezi ca sub 10.000 euro nu gasesti!

Link către comentariu

Cu putini km, da. Cele cu rulaj mare, nu sunt scumpe. Am bagat o cautare - 2004, piele si incalzire scaune, Bi- xenon oem, navi, clima, 4Motion, 2,5 - V6 Tdi, senzori parcare, telefon, etc ... exludem discutiile legate de taxa prima inmatriculare, impozit , etc....ne uitam doar la ce isi poate cumpara neamtul

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=148921561&__lp=56&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=25&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&climatisation=AUTOMATIC_CLIMATISATION&features=PARKING_SENSORS&features=LEATHER_SEATS&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=ELECTRIC_HEATED_SEATS&features=CRUISE_CONTROL&features=METALLIC&features=ESP&features=XENON_HEADLIGHTS&negativeFeatures=EXPORT〈=de&pageNumber=1

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Bine bine.... lasa alea cu 300.000km cauta una pana in 100.000km si vezi ca e super scumpa, mai ales daca e intretinuta si are dotari. Oricum la un V6 300.000km e ok. Deci mai mergi inca 200.000km cu ea lejer.

P.S.: Arata foarte bine passatul!

Modificat de Eto
Link către comentariu

cristicristi791

Bine bine.... lasa alea cu 300.000km cauta una pana in 100.000km si vezi ca e super scumpa, mai ales daca e intretinuta si are dotari. Oricum la un V6 300.000km e ok. Deci mai mergi inca 200.000km cu ea lejer.

P.S.: Arata foarte bine passatul!

ce credeti,o sa ieftineasca passaturile in timp (2-3-4ani)fata ce celelalte masini?vad ca incep sa aduca din de,din ce in ce mai multe nemtoaice,si multi zic ca o sa se deprecieze mult(fara de frantuzesti/japoneze etc)..

Link către comentariu

da....o sa fie de pomana... :lol:

Nu-ti face griji de asta. Daca iti cumperi un B5,5 bun, o sa bata la fundulet multe frantuzesti. Am avut si frantuzesti...si pot sa spun ca Passat e net superior.

Link către comentariu

adevarat ce spui...doar ca de ex.,eu, am avut oferta de la seful meu pentru o octavia 2 din 2006,motor 2 litri tdi tiptronica la 78000 km cu numai 6500 euro...de aia am vrut sa dau passat-ul meu....la 6500...0kazii se mai gasesc,rare din pacate !!!

in general lumea fuge de benzinare...ca asta e in romania

am vazut si date la consum de 1.8 T....sincer...intre 100-130 km consum de 6.7 - 7% ( cam ciudat..dar adevarat)....la 200km/ora (pe autostrada soarelui.. :blah_: )consum...18,5%...in oras intre 12-15%...asta consuma passatul meu ;) si cei 170 mustangi din fabrica ???

Link către comentariu

puterea se scoate din carburant, nu din aer. Cei care nu cred asta, viseaza...... deci, e normal ca o masina puternica, cand e alergata, sa consume multicel.

Link către comentariu

Ciprian Comiati

Salutare la toata lumea,

Sun proaspat proprietar de passat b5.5, ma poate ajuta cineva cu eticheta din imagine, nu prea inteleg mare lucru din ea... :blah:

img2916qb.jpg

Mesi!

Link către comentariu

Salut

Ai site-ul asta http://audioc.free.fr/. Am vazut ca masina e din Franta, site-ul e in franceza. Sper sa te descurci. Si sa stii ca poti sa scrii toate codurile odata in fereastra de cautare si sa dai Search sau Rechercher, sa nu le cauti pe rand ca pierzi prea mult timp. Succes :)

Edit: in engleza http://igorweb.org/equidec/

Modificat de victorash_cvv
Link către comentariu

Ciprian Comiati

mersi,

am reusit :) acuma stiu ce are si ce nu masina mea :D

Modificat de Ciprian Comiati
Link către comentariu

• 2 weeks later...

va salut , vreau sa i-mi iau si eu un passat 1900 131 cai din 2002 hidramat inmatriculat pe bulgaria ,mai exact vreau sa dau la schimb bmw meu un 316i din 2000 inmatriculat ro , acu intrebarea mea erea ce consum are acesta passat si la cat mai ajunge prima inmatriculare , pe mine ma speriat consumul bmw-ului si vreau sa i-mi iau un diesel.Ce ziceti merita sa dua masina mea pe passat si cel mai tare mar interesa consumul pasatului sa stiu cu ce am de aface.

Modificat de florin_2285
Link către comentariu

consumul ti-l poate da cineva care are cutie automata....eu la a mea, tot 131 cai, manuala 6 trepte, in oras cam 10l/100km papa, iar afara in functie de cat de tare o alergi...mers normal undeva 6-7 am aproximat eu(nu am computer de bord; sunt foarte multumit de masina, o am din 2007 si chiar tine cu casa. eu as face schimbarea asta in locul tau, pentru ca ai de castigat in primul rand 2 ani ca varsta, apoi spatiul este muuuuult mai mare decat in seria3. iti dai seama ca aici fiind forum dedicat balanta va inclina covarsitor catre passat.

Link către comentariu

bmw-ul meu consuma undeva la 10-12 in afara iar in oras undeva la14-15, sa i-mi spuna cineva care are un passat 131 cutie automata cat ii consuma, dar sa nu isi laude masina cum facem si eu cand ma intreba cate un prieten, ii zceam ca masian mea consuma 6 /100 km sa i-mi zica exact. multumesc anticipat

Link către comentariu

Eu nu as da la schimb o masina inmatriculata ...pe una "de Bulgaria".... nu da pasarea din mana pe aia de pe gard. Daca vrei Passat, vinde BMW-ul, mai fa un efort si cumpara unul inmatriculat in RO.

Link către comentariu

e adevarat ca masinile de bulgaria in general sunt hartanite si tavalite.daca bmw-ul tau este in toate mintile lui si passat-ul ochit e ultima cazatura mai bine zici pas si ramai cu un consum mare ca daca passat-ul e praf, degeaba ai consum mai mic daca bagi bani in ea.

Link către comentariu

bmw-ul meu consuma undeva la 10-12 in afara iar in oras undeva la14-15, sa i-mi spuna cineva care are un passat 131 cutie automata cat ii consuma, dar sa nu isi laude masina cum facem si eu cand ma intreba cate un prieten, ii zceam ca masian mea consuma 6 /100 km sa i-mi zica exact. multumesc anticipat

Passat hidramat consuma cam... 12 in Bucuresti. Poate ajunge la 13 iarna daca mergi pe distante scurte cu viteza mica. In afara. 6 max 6,5, dar depinde mult de mers. Intr-un oras normal as aprecia pe la 9-10.

Link către comentariu

:offtopic:

@executron-exact la tine ma gandeam ca trebuie sa-i raspunzi omului vizavi de consum :lol:

Link către comentariu

Aici sunt 2 aspecte:

1 - Passatul B5/5 CLAR este peste un 3.16i din 2000. Consumul la un automat are o medie undeva pana in 7%, spatiu mai mare, confort, etc. Deci din acest punct de vedere, castigator iese Passatul

2 - BMW-ul e inscris, Passatul NU. Cu numere de bulgaria nu vei mai putea circula de la anul decat 90 de zile pe an (pe langa alte inconveniente). Inmatricularea la motor de 1.9 Euro3 ACUM este undeva la 3000 euro (aproape cat valoarea masinii).

In concluzie, din punctul meu de vedere NU ESTE o afacere buna. Passatul diesel e o masina foarte buna, cu un consum foarte modest, destul de usor de intretinut, dar nu merita sa dai BMW-ul inmatriculat pentru el.

Eventual daca tu consideri ca masina ta nu merita mai mult de 3-4000 de euro, poti sa-l consideri un schimb corect. Dar decat sa platesti taxa de inmatriculare la Passat, mai bine vinzi BMW-ul cum poti si cumperi un Passat gata inmatriculat, pe la 5500-6000 de euro.

Link către comentariu

masina mea as evaluao undeva la 4000, passatu este adus din germania si inmatriculat in bg. de proprietar nu a circulat in bg.Acum as vrea sa ma lamuriti de ce de la anul nu se mai poate circula cu masini inmariculata pe bg.

Link către comentariu

Se poate circula cu masina cu numere de Bulgaria dar nu la noi in tara. Asa cum a scris si Cosmin mai sus se pare ca din 2012, mai mult ca sigur o masina inmatriculata in Bulgaria nu va putea sa circule pe sosele in Romania decat 90 de zile pe an.

Link către comentariu

executron spunemi mai multe despre passat ce trebui sa tin cont can o sa ma duc sa o vad, ce secrete are masina , ce zici merita sa o dau la schimb bmw pe passat? spuneti-mi si mie cum pot sa pun poze pe forum sa va arat masinile

Link către comentariu

Nu cred ca au cum sa puna in aplicare un astfel de proiect.....in primul rand deoarece are carecter discriminatoriu.....

Dar, asta e mai putin relevant. Ideea e ca, una e o masina inmatriculata pe numele tau si alta e una care e pe numele bulgarului..... una e cand vinzi o masina inmatriculata si esti proprietar si alta e cand vinzi o masina care nu e inmatriculata in Romania si tu ai doar drept de uzufruct

Facand acest schimb iti restrangi foarte mult, optiunile de a da aceasta masina, pe viitor.

Link către comentariu

Florin_2285, citeste topicul si vei afla tot ce inseamna Passat. E asa greu?

In privinta viitorului regim al autoturismelor inmatriculate in Bulgaria, citeste si tu pe net, ca e destula informatie: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_25755/Masinile-inmatriculate-in-Bulgaria-ar-putea-circula-in-tara-doar-90-de-zile-pe-an.html

Ca sa incarci imagini, cel mai bine incarca-le pe http://imageshack.us/ si pune link-ul aici.

Link către comentariu

Stiu ca deja am sa devin stresant dar vreau sa va dati si voi cu parere, vreau sa incarc niste poze sa vedeti masinile si sa i-mi dati un sfat dac sa dau masina la schimb pe passat. Nu stiu cum sa incarc pozele pe acest forum,nu vad nici un buton unde pot incarca pozele iar saitul de mi-la recomandat Cosmin nu stiu sa il folosesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!