Jump to content

Service Volksparts - Linie ITP

volksman
 Share

Postare recomandată

Buna ziua va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat:sunt in afara tari si ITP expira in mai. Pot sa il fac in august sa aduc masina pe platforma ? Sau merita sa vin la risc, cu speranta ca nu ma opreste politia pe drum pana ajung in RO la statia ITP?

inteleg ca masina este afara din tara ?

nu stiu care este riscul sa umbli cu masina fara ITP afara,

exista si acolo institutii si formalitati similare, verificarea tehnica e obligatorie si afara

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

T.R.C. PASSAT 2006

Salut scuze ma refer daca nu fac ITP in momentul in care scade ce se intampla, se anuleaza automat certificatul de imatriculare?E putin haotica intrebarea am vazut ca aveti statie ITP si am zis ca sunteti cel mai in masura de a ma ajuta cu un sfat.Multumesc

Link către comentariu

Salut scuze ma refer daca nu fac ITP in momentul in care scade ce se intampla, se anuleaza automat certificatul de imatriculare?E putin haotica intrebarea am vazut ca aveti statie ITP si am zis ca sunteti cel mai in masura de a ma ajuta cu un sfat.Multumesc

nu se anuleaza, ti-l retine, iti da amenda si ti-l da inapoi dupa ce treci la ei ITP-ul

Link către comentariu

T.R.C. PASSAT 2006

Salut mersi pt raspuns,

bafta

Link către comentariu

Salut mersi pt raspuns,

bafta

drumuri bune !

Link către comentariu

Salut Alex,

Multumiri din partea colegului cu Passat-ul - super rapida si profesionista interventia. Cheers man.

Link către comentariu

Salut.

Te rog sa imi dai un pret pentru calculatorul ABS la masina asta. WVWZZZ3BZ3E210987

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Salut Alex,

Multumiri din partea colegului cu Passat-ul - super rapida si profesionista interventia. Cheers man.

multumim Mihai

Salut.Te rog sa imi dai un pret pentru calculatorul ABS la masina asta. WVWZZZ3BZ3E210987

Multumesc anticipat.

piesa noua costa 1.500 euro,

second hand se aduce la 400 euro,

multumim

Modificat de volksman
Link către comentariu

Dupa un an de zile de folosit constant pot sa recomand cu cea mai mare caldura service-ul partener al lui Volksman, de la Aparatorii Patriei. Ciprian si George sunt MARI mesteri pentru dube la orice lucrare mecanica, cred ca le-au trecut prin mana mult peste o mie de Transportere. Si asa sunt aglomerati, sper sa nu se supere pe mine, dar as fi prea egoist sa tin informatia doar pentru mine. Lucreaza sigur si curat, nu iti cer sa schimbi ceva daca nu e nevoie si sunt de incredere, eu las masina dimineata si o iau seara. Multumesc Ciprian si George!

multumim pentru apreciere

Link către comentariu

Multumesc pentru raspuns. Second hand o aduci tot tu banuiesc...

Urmeaza sa se clarifice daca al meu e stricat sau nu, apoi o sa decid ce fac.

Link către comentariu

Multumesc pentru raspuns. Second hand o aduci tot tu banuiesc...

Urmeaza sa se clarifice daca al meu e stricat sau nu, apoi o sa decid ce fac.

da, se aduce tot pe comanda din extern,

multumim

Link către comentariu

salutare,imi poti spune cat costa sa schmb kitul de ambreiaj la voi ?piesele le-am cumparat de la tine de la magazin.multumesc

Link către comentariu

salutare,imi poti spune cat costa sa schmb kitul de ambreiaj la voi ?piesele le-am cumparat de la tine de la magazin.multumesc

multumim

Link către comentariu

Salut.Ma intereseaza bucse bascula fata (2 mari si 2 mici parca sunt) pt Golf 4 TDI 2001 cu VIN WVWZZZ1JZW642083.

Pret pt ambele tipuri,eventual de la mai multi producatori. Si pret la manopera pt schimbat acele bucse plus schimbat bucse bara stabilizatoare (le am deja pe astea)

Multumesc!

Link către comentariu

Salut.Ma intereseaza bucse bascula fata (2 mari si 2 mici parca sunt) pt Golf 4 TDI 2001 cu VIN WVWZZZ1JZW642083.

Pret pt ambele tipuri,eventual de la mai multi producatori. Si pret la manopera pt schimbat acele bucse plus schimbat bucse bara stabilizatoare (le am deja pe astea)

Multumesc!

multumim si noi

Link către comentariu

Mii de multumiri din partea colegului cu Megane-ul pentru rezolvarea problemei de la injectoare. Cheers Alex.

Link către comentariu

Mii de multumiri din partea colegului cu Megane-ul pentru rezolvarea problemei de la injectoare. Cheers Alex.

multumim si noi

Link către comentariu

• 2 weeks later...
ionita bogdan

Buna ziua ,.As dori sa stiu daca aveti posibilitatea de a ridica un VW T5 pe elevator pt a putea face o diagnoza corecta la cutia de viteze , suporti cutiie rupti probabil , timoneria e ..stramba undeva...Sintoma este urmatoarea.: in multe momente nu mai pot baga in viteza ( doar la plecarea de pe loc) , ceva e stramb dupa care daca misc masina un pic revine totul la normal.Daca se poate si o cotatie de pret pt constatare eventual pe pm ar fi si mai bine.

O zi buna !

Ionita Bogdan

0722.296.538

bogdanionita_jean@yahoo.com

Link către comentariu

Buna ziua .Daca se poate si o cotatie de pret pt constatare eventual pe pm ar fi si mai bine.

O zi buna !

Ionita Bogdan

multumim

Link către comentariu

Salut.m-ar interesa si pe mine niste preturi ptr:ulei motor,ulei servo,ulei cutie manuala,ulei grup 4x4-toate liqui moly,filtre Mann,placute frana fata Ate si set discuri de frana fata-spate(niste preturi de la diversi producatori).Masina e un golf 4,ARL,4x4,an 2002 cu urmatoarea serie:wvwzzz1jz2d343510.Multumesc frumos.

Link către comentariu

Salut.m-ar interesa si pe mine niste preturi ptr:ulei motor,ulei servo,ulei cutie manuala,ulei grup 4x4-toate liqui moly,filtre Mann,placute frana fata Ate si set discuri de frana fata-spate(niste preturi de la diversi producatori).Masina e un golf 4,ARL,4x4,an 2002 cu urmatoarea serie:wvwzzz1jz2d343510.Multumesc frumos.

multumim

Link către comentariu

Salut,

Imi puteti spune va rog cat costa schimbarea ambreiajului, piese+manopera, la un Audi A4 din 2004,

serie WAUZZZ8H34K024781?

Multumesc!

PS:As mai avea si alte probleme dar pentru acestea trebuie sa vin personal(schimbat radiator,cateva componente din plastic din bord,etc).

Link către comentariu

Salut. Vreau sa cumpar un seat ibiza 2002 ,si as vrea sa fac o verificare a masinii( un tester , pt erori ,si apoi ceva din partea mecanica) . Trebuie programare inainte? Multumesc

Link către comentariu

Salut. Vreau sa cumpar un seat ibiza 2002 ,si as vrea sa fac o verificare a masinii( un tester , pt erori ,si apoi ceva din partea mecanica) . Trebuie programare inainte? Multumesc

da, sa il suni macar pe mecanic sa iti spuna cand poate sa se ocupe

multumim

Link către comentariu

buna ziua.spunet-mi si mie care ar fi costurile ptr urmatoarele servicii ptr un golf 4:schimbat placute si discuri de frana fata-spate,schimbat ulei(motor,cutia de viteze,servo si grup 4x4) si filtrele corespunzatoare.piesele le am..multumesc frumos

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!