Jump to content

Retrofit la Generatia a III-a de Playere OEM (RCD310, RCD510, RNS310, RNS510)

doruiacovescu
 Share

Postare recomandată

F l o r i n

Salut, am un passat 08.2005 (2006) pe carte si vreau sa trec la RCD 510 de la RCD300. Am gasit un RCD 510 la pretul de 750 de lei si baiatul mi-a spus ca este model 2012 si numai am nevoie de nicio modificare la can pentru ca au remediat problema. A spus ca in pret este inclus si montajul. Este adevarat ca RCD urile din 2012 numai au nevoie de upgrade la can? Daca imi cumpar un MFD2 asa cum venea passat-ul din 2006 din fabrica trebuie sa mai modific canul ? Ce imi sugerati sa fac? 

daca ai can-ul original al masinii, RCD510  sa iti descarce bateria.

MFD2 - nu prea te ajuta cu nimic.... asa ca, ori faci update la can gateway - daca suporta al tau - ori inlocuit.... si treci la RCD510.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut, acum am can-ul original pe masina, nu stiu ce versiune este...masina mea este confortline daca ajuta asta cu ceva si este 2005 luna a8a..

LE: eu vreau sa schimb playerul pentru aspect nu neaparat pentru funcționalitatea rcd ului 510, deci mfd2 cauzează probleme?

Stima!

Modificat de alecu_cl
Link către comentariu

comfirm si eu ce zice florin si al bundy daca nu s-a umblat la masina pana acum sigur ai can de generatie mai veche si trebuie inlocuit sau upgrade daca este versiune c.

merita sa cumperi un rcd 510 schimba complet interiorul masinii si calitatea sunetului(cel putin eu am simtit o diferenta) dar trebuie sa iei in considerare ca iti mai trebuie intre 150- 300 ron pt can. 

nu cauzeaza nici o problema mfd2 dar  pentru mine nu merita investitia in asa ceva,(eu am vazut ca se cer ceva bani pe mfd2) parerea mea strict personala

Modificat de bibi1411
Link către comentariu

F l o r i n

Salut, acum am can-ul original pe masina, nu stiu ce versiune este...masina mea este confortline daca ajuta asta cu ceva si este 2005 luna a8a..

LE: eu vreau sa schimb playerul pentru aspect nu neaparat pentru funcționalitatea rcd ului 510, deci mfd2 cauzează probleme?

Stima!

can-ul - update daca suporta, sau inlocuit cu unul de generatie mai noua - si codat

MFD2 - nu ai probleme cu descarcarea bateriei - doar la unitatile de generatie mai noua, gen RNS/RCD X10

Link către comentariu

salut ....

as dori sa stiu si eu diferenta intre cele 2 modele http://www.okazii.ro/sisteme-audio-auto/cd-player-mp3/cd-player-original-vw-2012-golf-passat-jetta-eos-tiguan-touran-caddy-scirocco-rcd-510-magazie-6-cd-mp3-touchscreen-card-a152707812 si http://www.okazii.ro/sisteme-video-auto/alte-sisteme-video-auto/vw-rcd-510-rns-510-cu-intrare-video-a154194722 ....de ce arata diferit si pot fi montate pe un polo 1.2 tsi dsg 2013 care in prezent are RCD310 si comenzi pe volan doar stanga 

multumes anticipat ! :)

Link către comentariu

Primul este facut de Bosch iar al doilea de Delphi - in China. Ambele sunt produse calitative, montate exclusiv de vw.

Cel de china este mai dotat (intrare usb, aux, magazie cd, camera marsarier, blue 9w2 ...) iar cel Bosch se bucura mai mult de prestanta firmei, are doar aux si o conectivitate bluetooth mai buna 9w7!

Modificat de D@ny
Link către comentariu

F l o r i n

Daca nu ai BT premium pe masina - este foarte ok cel de la Delphi.

Link către comentariu

Pe Masina am maxidot (roșu) daca pun rcd 510 by delphi imi afiseaza numele melodii pe maxidot ?

Link către comentariu

Daca nu ai BT premium pe masina - este foarte ok cel de la Delphi.

Cel fabricat de Delphi mai are un dezavantaj, cel putin din punctul meu de vedere: nu are RDS, ceea ce poate fi un dezavantaj semnificativ pentru cei care asculta radio si se deplaseaza pe distante mai lungi cu masina.

In rest, asa cum s-a spus, ambele sunt ok, cu plusuri si minusuri de fiecare parte.

LE: De cine sunt fabricate unitatile mai noi destinate pietei europene? In trecut erau fabricate de Blaupunkt, dar Bosch a vandut marca catre altii. Acum sunt fabricate chiar de catre Bosch (parintele)? Imi amintesc ca parca VW se indreptate catre Delphi si pentru unitatile destinate pietei europene

Modificat de Valentin
Link către comentariu

Vad ca nimeni nu știe vin cu alta întrebare rcd 510 citește comenzile cu 8 butoane?

Link către comentariu

Ce treaba are RCD cu comenzile, nu RCD le citeste.

Link către comentariu

Al Bundy nu stiu de asta am intrebat nu eram sigur daca canul  (am Q) face si treaba asta,deci functioneaza   sa inteleg? si inca ceva am maxidor rosu daca trec la rcd 510 imi afiseaza melodia pe maxidot?

Modificat de geoland87
Link către comentariu

DA, afiseaza.

Link către comentariu

multumesc o seara placuta

Link către comentariu

Pe Masina am maxidot (roșu) daca pun rcd 510 by delphi imi afiseaza numele melodii pe maxidot ?

Vad ca nimeni nu știe

unitatile chinezesti nu s-au montat de fabrica, pe masinile de Europa, ca sa le cunoastem toate specificatiile.... dar am montat pe un G5 si afisa..... acum, ce a mai facut chinezul intre timp... ramane sa aflam.

Link către comentariu

multumesc pentru explicatii

o seara placuta

Link către comentariu

RCD510 By delphi este chinezarie?

Link către comentariu

da :)  este fabricat in china

Modificat de geoland87
Link către comentariu

A se intelege "Made in China" pentru autot VW. Nu este dedicat/replica ... etc.

Link către comentariu

rcd 510 by delphi ......

unitatile chinezesti nu s-au montat de fabrica, pe masinile de Europa, ca sa le cunoastem toate specificatiile.... dar am montat pe un G5 si afisa..... acum, ce a mai facut chinezul intre timp... ramane sa aflam.

RCD510 By delphi este chinezarie?

da... este made in China si vine in echiparea VAG-urilor produse de ei - niciodata nu s-a montat pe masinile produse in Europa

A se intelege "Made in China" pentru autot VW. Nu este dedicat/replica ... etc.

nici nu am zis asa ceva......

Link către comentariu

Salut, vreau sa înlocuiesc un RCD310 cu RCD510(cel din poza atasata) de pe un passat 2009, acum intrebarile mele sunt:

1. se merită, avand in vedere ca unitatea urmeaza sa o comand din china

2. trebuie

facute modificari

3. intrarea audio din cotiera o sa-mi functioneze in continuare

4. 510 are radio RDS

5. Bluetooth-ul de sub scaun o sa-mi functioneze in continuare

post-85953-0-15250700-1402297063_thumb.j

Modificat de petro.ionut
Link către comentariu

Salut, vreau sa înlocuiesc un RCD310 cu RCD510(cel din poza atasata) de pe un passat 2009, acum intrebarile mele sunt:

1. se merită, avand in vedere ca unitatea urmeaza sa o comand din china -
asta fiecare stie ce merita si ce nu.... nu iti putem zice noi
2. trebuie facute modificari - NU
3. intrarea audio din cotiera o sa-mi functioneze in continuare - DA
4. 510 are radio RDS - cel din China - NU - 
5. Bluetooth-ul de sub scaun o sa-mi functioneze in continuare - daca ai modelul simplu 9w2 - care doar raspunzi si apelezi, din telefon - da - daca ai Premium, cu afisare pe unitate - o sa pierzi afisarea - asta se aplica doar la unitatea fabricata in China.

cele de Europa au RDS si suporta afisare bluetooth, agenda, etc.

Link către comentariu

Mulțumesc Florin!

Link către comentariu

Pe al meu RCD310 passat 2009 cu display albastru se poate activa afisarea de temperatura, am vazut ca pe golf 6 exista o verianta de RCD310 care afiseaza asta!

Link către comentariu

Daca te referi la afisarea informatiilor de temperatura de la climatronic, unitatile climatronic vechi cu 3 butoare rotative si afisaje digitale(pana prin 2008-2009) NU stiu sa comunice informatia catre RCD. Ai nevoie de o unitate climatronic cu 2 butoane rotative (cred ca si cea cu 3 butoane rotative model nou merge, dar aia are si afisaje digitale).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!