Jump to content

Retrofit la Generatia a III-a de Playere OEM (RCD310, RCD510, RNS310, RNS510)

doruiacovescu
 Share

Postare recomandată

E suficient sa faci print-screen-uri cu vechiul CAN, la o prima scanare. Le lipesti apoi intr-un word sau altceva. Fisierul astfel salvat, poate fi folosit pentru codarea noului CAN, luand in considerare ce a fost bifat inainte.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deci trebuie sa retin sau sa-mi notez undeva tot ce este bifat,apoi schimb canul si bifez tot ce a fost bifat pe vechiul can?Am incercat sa copiez asta dar nu ma lasa.Daca vrei sa-mi explici mai clar ca nu pricep termenii ingineresti...intr-un cuvant sunt praf la asta.Detin interfata 11.11.4 in romana,long coding e cumva asta?

Daca schimbi can-ul cu o alta versiune (cod, litera, etc) nu copiezi long coding-ul de pe vechiul can pe cel nou. Faci un printscreen asa cum ti s-a spus. Copierea este ok doar daca schimbi un can defect cu altul identic

Link către comentariu

Uite ce am facut chiar acum.Am deschis din vcds electronica 1,,19 poarta can,,lista instalarilor.Acolo am gasit 20 casute bifate(00-senzor unghi volan,01 motor,03 abs frane etc).Astea toate le-am notat intr-un carnetel,acum urmeaza sa pun noul can si bifez in el tot ce am gasit bifat in vechiul can? 

Link către comentariu

Multumesc,cat era de simpu!

Link către comentariu

Dacă se înlocuiește RCD 300 fără mp3 (din 2006) cu RCD 500 cu mp3 cu cd-changer incorporat (din 2008) vor fi probleme cu descărcarea bateriei?

CAN Gateway actual:

Control Module Part Number: 3C0 907 530 C    HW: 3C0 907 951 A

Version: Gateway         007 0040

Link către comentariu

Poate ca sa explicat,nu stiu sigur dar recunosc ca nu am citit pagina cu pagina ca-s multe rau.ideea e ca am cumparat o replica rns510 de la erisin cu tot ce vrei pe el,in pachet a venit cu antena tv,gps,rca-uri usb si alte minuni dar nu are adaptor pentru antena.eu am momentan RCD300 cu doua mufe la radio ALB si CREM.facatura chinezeasca are la antena o gaura pentru antena.

Problema 1:de ce am doua pentru radio la masina?

Problema 2:ce fel de adaptor imi trebuie?

pe diferite situri am gasit adaptor de la antena iso la fakra dar era numai cu o mufa la fakra si de alta culoare.daca pun din aia cu una prind radio su cum functioneaza?imi cer scuze daca sa mai explicat dar eu nu am gasit exact.multumiri anticipate.

Link către comentariu

Ai doua antene pentru ca masina capteaza doua semnale, din doua locatii diferite, le compileaza si alege semnalul cel mai puternic si curat, oferind astfel o auditie superioara.

Chinezul nu stie sa faca treaba asta deci poti sa bagi orice antena, posibil ca doar una sa se potriveasca insa asta nu are importanta.

Se gasesc si adaptoare a i din doua fakra sa faci doar una dar nu te anuta la nimic.

Link către comentariu

sau daca nu iti gasesti carcasa potrivita la fakra, poti scoate carcasa mufei actuale si o conectezi asa - sta fara probleme. In timp iti cauti carcasa potrivita si o montezi.

Link către comentariu

Daca folosesc numai o mufa a masinii e acelasi lucru sa inteleg? Conteaza caredin ele, alba sau crem?

FLORIN te referi daca nu se potrivesc catarile alea de pe mufa mama(care o are masina) si tata(care urmeaza sa o cumpar) sau ce? Multumesc pentru raspunsuri.

Link către comentariu

da, la asta s-a referit....scoti mufa si folosesti doar firul, pana gasesti mufa "cu catare" potrivita....la fel, poti folosi oricare dintre ele, daca se potriveste.

Link către comentariu

Nu se potrivesc ambele! Foloseste-o pe cea care se potriveste si mergi asa. Chinezul nu este conceput sa lucreze cu doua semnale!

Link către comentariu

da.... o poti lasa asa linistit sau scoti carcasa la cea care nu se potriveste.

Link către comentariu

saptamana aceasta sau la sfarsitul o sa primesc un rcd510 si sa inlocuiesc rcd500.

eu am canul cu litera c

Address 19: CAN Gateway        Labels: 3C0-907-530-V1.clb
   Part No SW: 3C0 907 530 C    HW: 3C0 907 951 A
   Component: Gateway         007 0040  
   Revision: 00007000    Serial number: 0700C06A230A42
   Coding: FDFD0C04C21002
   Shop #: WSC 00028 028 00001
   VCID: 2149030FF83C3116BBD-8074

No fault code found.

cum se poate face update ca sa nu descare bateria?(masina este din 2007) si la update ce ar trebuii sa apara la scanare, adica ce se modifica?
si unde se face update(eu sunt in sibiu si momentan mi-e foarte greu sa ajung in bucuresti) sau as putea sa il fac eu cu vcds?
multumesc si astept raspunsul dumneavoastra
Link către comentariu

Nu se face cu vcds-ul! Versiunea C este mai greu de upgradat. Cel mai bine il schimbi.

Modificat de D@ny
Link către comentariu

nu merge cu VCDS... numai cu VAS si asta daca ai fisierul dedicat acestui lucru.

dupa update, la scanare o sa iti apara noua varianta de soft.

Link către comentariu

am inteles, dar din ce am mai citit au mai fost colegi care au montat cu canul c si nu s-a descarcat bateria. se poate sau nu au stiut ei sigur ce versiune de can au?

si de asemnea la reprezentante fac updateuri de can? si daca aveti idee la ce pret.

daca eram in bucuresti schimbam canul la voi dar asa nu am decat ori sa astept si sa stea rcd510 prin dulap ori sa incerc sa fac un update pe la reprrezentanta daca fac asa ceva

Link către comentariu

Bateria se descarca sigur! De schimbat ... o poti face si tu, daca ai vcds si o surubelnita!

Link către comentariu

nu mi-e frica sa il schimb propriu zis, ci la codare mi-e ca nu le mai nimeresc si dupa mai rau fac,nu?

Link către comentariu

Citeste ultimele doua pagini din acest topic, este explicata procedura de catre colegi!

Link către comentariu

multumesc mult pentru raspunsuri si am citit, am inteles in mare cum s-ar face codarea dar cred ca o sa imi fac un drum la bucuresti(daca nu reusesc sa ii fac un update prin oras pe aici) si o sa va rog sa mi-l schimbati si mie.

inca o data va multumesc si meritati cate o bere ca dati multe sfaturi bune si cu rezolvari rapide :beer:

Link către comentariu

vreau sa va intreb si eu cam in cat timp se descarca bateria? si altceva aveti idee unde gasesc mufa aceea care vine pe rcd510? ca am luat rcd fara ea si am mufa adaptoare( aceasta am cumparat-o http://www.tme.eu/ro/details/ad.ant.n04/mufe-si-adaptoare-pentru-antene-auto/# ) dar lipseste mufa de pe rcd510

si alta intrebare: de ce cei de la reprezentanta nu fac(se invart in jurul cozii intrebandu-ma daca am vro problema) sau chiar nu stiu de update, sau nu au voie sa faca update-ul?? 

Modificat de bibi1411
Link către comentariu

Pentru a-mi monta un rcd 510 ce pot sa ii fac can-ului meu...se poate update sau trebuie inlocuit 

Address 19: CAN Gateway        Labels: 1K0-907-530.lbl
   Part No SW: 1K0 907 530 C    HW: 1K0 907 951 
   Component: Gateway         H08 0080  
   Revision: 08          Serial number: 26001046070BB0
   Coding: 3D3F1340078002
   Shop #: WSC 01324 785 00200

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!