Jump to content

Retrofit la Generatia a III-a de Playere OEM (RCD310, RCD510, RNS310, RNS510)

doruiacovescu
 Share

Postare recomandată

Sigur ai citit cel putin ultimele 4 pagini? Gasesti raspunsuri in acest topic, trebuie doar sa citesti si sa intrebi punctual, daca este ceva neclar!!

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

-am tot citit pe aici si ce trebuie sa inteleg, ce trebuie facut daca imi iau un rns510? am avut un mfd2 si as vrea sa-mi iau un rns 510, trebuie ceva codari facute sa nu-mi consume bateria , cum trebuie sa procedez dupa ce-l instalez ce trebuie codat si ce setari trebuie facute sa comunice bine cu masina si fara sa am surprize nepacute,

-si care ar fi mai indicat sa fie cit mai nou sau care sunt mai in regula..

- sa inlocuiesti can gateway-ul - sau sa-i faci upgrade - daca suporta.

- setari si alte info - asculta sfatul lui Dany.

- primele modele cu LCD, urmatoarele cu LED... HD mai mare, etc.

Link către comentariu

va salut.cum imi dau seama daca un rcd 510 e original sau,, chinezism,,.ma refer numai din poze.stima

Link către comentariu

in genere, replica are 2 sloturi de card pe fata, eventual mufa mini usb. Replica la RCD nu prea am vazut.... la RNS510 - sunt.

Link către comentariu

pe ebay sunt o gramada chinezesti de asta intrebam

Link către comentariu

Salut, diferenta intre 310 si 315 este ca 315 are bluetooth incorporat.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Am pus pe masina fratelui un RCD 510 aseara si pana in seara asta mi-a descarcat complet masina.

Imi puteti spune daca pot face suporta sa fac upgrade sau trebuie inlocuit?

Atasat gasiti si un scan pe can gateway:

post-94983-0-38736000-1384985590_thumb.j

Link către comentariu

Se pare ca update nu rezolva battery drain!

Inlocuire cu varianta ;

1 )China (gasesti aici la "oferte extinse")

3C0907530N, cu amendamentul ca vei avea urmatoarea eroare permanenta, fara a influenta functionalitatea.

post-3353-0-46374400-1384987325_thumb.jp

post-3353-0-01042400-1384987350_thumb.jp

Acest info nu cred ca e pe aici!

2) Germany SH, de la K,L,M,P,..pana la Q

3) Noua, doar litera Q de la orice magazin de piese OEM sau reprezentanta.

Nota:

Gasesti in sectiunea "vanzari "si China cu N si Germany cu Q!

Daca nu gasesti , poti da un PM, ambele pe stoc.

Toate bune!

Modificat de Mecatronic
Link către comentariu

Eu am updatat Can Gateway, tot cu terminatie C, de la sw 0040 la 0048, si nu am nici o problema. Am RCD310.

Link către comentariu

Poate sa spune cineva cu poti face update la can? Mai exact cu ce program sau cum se procedeaza?

Link către comentariu

din cate stiu si eu, nu merge la C... de fapt merge, dar nu rezolva problema - exista si unitati RNS care au soft modificat si nu consuma bateria.

oricum, cumpara un can gateway de la E in sus si o sa fie bun si pe viitor - suporta afisare clima, OPS - pe RNS.

Link către comentariu

Corecta remarca lui Florin!!

Oficial evolutia pe piata EU , a fost: C, E, ,H,L, Q , dar am gasit si K, L,M,N, dintre acestea in afara de N , nu stiu provenienta (china).

Update SW 0040 la SW0048 precizeaza ca nu rezolva battery drain.

Am auzit de cazuri ca si la colegul cosmin_nst, dar cred era in concordanta cu varianta constructiva a RNS si varianta de soft.

Nu am stiut de varianta pe RCD 310+ sw0048 ci numai de RNS 510?? + sw0048 , dar cu amendamentul ca " incercam daca merge bine, daca nu, asta e!" .

Cand a aparut update 0048, la variantele constructive a RNS-urilor si varianta de firmware la zi, nu se rezolva battery drain, dar a trecut ceva vreme.

Din cate stiu pretul pentru update neoficial este de 100lei, care se plateste indiferent daca se rezolva sau nu. In principiu update-ul este platit corect, el functioneaza si a fost conceput pentru alte neajunsuri.

Toate bune!.

Link către comentariu

acum, nu vad de ce sa platesti un update, daca el nu functioneaza.... trebuie sa ii spui omului care merge si care nu.

nu toate din cele enumerate de tine, sunt China.... de fapt cele din China trebuie sa fie in concordanta cu cele europene.

unele variante sunt pentru masinile cu ACC.....

Link către comentariu

Asa cum i-am spus si lui STOE pe privat, eu am facut urmatorul update:

De la: Address 19: CAN Gateway        Labels: 3C0-907-530.lbl

Part No SW: 3C0 907 530 C    HW: 3C0 907 951 A
   Component: Gateway         007 0040  
   Revision: 00007000    Serial number: 0700C07504097D
   Coding: 3DFD1C04C61002
   Shop #: WSC 05311 000 00000
   VCID: 214DE1B78309

La: Address 19: CAN Gateway        Labels: 3C0-907-530.lbl
   Part No SW: 3C0 907 530 C    HW: 3C0 907 951 A
   Component: Gateway         007 0048  
   Revision: 00007000    Serial number: 0700C07504097D
   Coding: 3DFD1C04C61002
   Shop #: WSC 10930 599 45725
   VCID: 214DE1B78309

Update-ul l-am facut undeva pe 16 ianuarie anul asta. Am montat RCD310. Cel mai mult masina a stat 5 zile nemiscata, si nu am vreo problema cu bateria.
Acum, nu stiu daca in combinatie cu un RCD510 sau RNS510 s-ar comporta altfel.
Link către comentariu

3C0 907 530 C pot fi updatate la 3C0 907 530 C 0048 pentru a se scapa de problema cu bateria.

Daca bateria nu se descarca cu RCD-510 sau RCD-310, nu se va descarca nici cu RNS-510.

Modificat de Valentin
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Buna seara , am un Passat B6 din anul 2007 , cu sistemul audio RCD 500 . De curand , i-am cumparat o navigatie Dynavin DVN VW ( navigatie dedicata care imita RNS 510 , poate cunoasteti modelul ) . Navigatia merge ok , comunica cu comenzile pe volan , imi arata posturile radio pe ecranul de bord  dar daca nu merg cu masina zilnic sau macar o data la doua zile , imi omoara bateria . 

Nu stiu sa vad ce model de CAN am acum si ce solutii ar putea exista ?

Numai bine

Link către comentariu

Upgrade sau inlocuire CAN-gateway.

Link către comentariu

Explica-mi fiecare varianta in parte cu avantaje-dezavantaje daca exista te rog...si de asemenea daca ai idee de pretul fiecarei variante . 

Mersi frumos

Link către comentariu

In functie de ce versiune de sw ai se poate face sau nu upgrade ca sa elimine fenomenul de battery drain. Daca nu se face upgrade se inlocuieste-varianta mai scumpa. Depinde acum la ce pret gasesti o versiune mai noua de can. Il schimbi, recodezi cu ce ai tu pe masina si gata. Pret in jur de 350 lei. Vezi de forum ca sunt colegi care vand asa ceva.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Link către comentariu

iar upgrade-ul costa cam 100 lei.

Link către comentariu

Can am dat eu comanda pentru masina fratelui de la un coleg pe forum (pret 250lei), iar update-ul la can era 150lei. Asta presupunea sa vin cu masina in Bucuresti, deci alti bani pentru drum, asa ca am preferat sa-i cumpar alt can.

Link către comentariu

Va multumesc frumos , dar cum imi pot da seama daca merge update sau nu ? 

Link către comentariu

Posteaza codul si versiunea de software.

Link către comentariu

buna ziua.am un golf 5 plus din 2005 .am avut un rcd 300 pe el.am fost la niste ,,meseriashi,,si mi-au montat un rcd 510(au spus ca fac ei niste ,,artificii,,etc.dupa 2 zile a murit bateria.am fost din nou,si au zis ca fac in asa fel incat can-ul sa nu vada radio-ul etc(taiat fire pe acolo,adaugat un alt fir cu o siguranta etc).acum nu mai consuma bateria dar mi-e teama sa nu am pr.cu acele improvizatii.am can-ul 1K0 907 530 E gateway H11 0110 si vreau sa ii pun alt can apoi sa il decodez pe masina.va rog sa ma ajutati ce can compatibil sa caut fiindca deja am capul,,patrat,,de atatea cautari pe forumuri etc.stima

Link către comentariu

De la rev. K in sus, SW minim 0178 sau update la al tau, de la 0110 la 0178

Modificat de starchaser
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!