Jump to content

Retrofit la Generatia a III-a de Playere OEM (RCD310, RCD510, RNS310, RNS510)

doruiacovescu
 Share

Postare recomandată

RNS510 merge plug&play. Trebuie facuta numai codarea RNS510.

Modificat de draganuta
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...

salutare,

ca tot posesorul de passat vreau si eu sa trec la un RDC510.

caracteristicile CAN-ului sunt urmatoarele:

Address 19: CAN Gateway        Labels: 3C0-907-530.lbl

Part No SW: 3C0 907
530 A    HW: 3C0 907 951 A

Component:
Gateway         006 0010 

Revision:
00006000    Serial number: 0500C052260177

Coding:
3DFD0C04CA1002

Shop #: WSC 00028
028 00001

VCID: 1F49E74FB299

intrebarea mea e:

1.merge doar cu up-date sau e nevoie de scimbat can-ul.?

2.in cazul in care merge doar cu update e cineva mai aproape de mine(hunedoara) care sa faca lucrul asta?

3 si cat/ce rau poate face solutia http://www.mk5golfgti.co.uk/forum/index.php/topic,37977.0.html  pt cateva zile pana fac update/cumpar CAN-ul

Modificat de emanuel1981
Link către comentariu

1. CAN gw cu A nu merge updatat

2 si 3. nu stiu

Link către comentariu

Problema e ca nu se poate ca tu sa introduci doar mufa gri (de fapt era alba - aseara am vazut) in spatele rcd-ului din cauza codarii de pe mufa acestuia - capacul de plastic de pe spaele rcd nu te lasa sa bagi cea originala acolo. Cele 2 iesiri antene sunt una langa alta si ai nevoie de o mufa cu doua orificii (pentru doua antene separate). 4E0 035 672 K - este un astfel de reper, ca un adaptor sa zic. Eu am folosit 7L6 051 551 - in spatele rcd-ului am introdus mufa mare cu 2 poli (2 cabluri ecranate) iar in celalalt capat am folosit doar unul dintre cabluri introdus plug&play in mufa originala a masinii. Semnalul e perfect! Poate am nimerit din prima chiar antena FM potrivita, ca aveam de gand sa incerc si cu cealalta daca se aude rau. Nu a fost cazul.

Si eu am facut recent upgrade (sort of) de la RNS300 la Rcd 510.

Masina are o singura antena radio si RCD are 2 intrari, DAR antena intra fara pb intr-unul din sloturi si functioneaza corect. Poate putin mai bine ca RNS 300. 

Intrebarea mea este: Se poate monta o a 2-a antena pentru imbunatatirea semnalului radio?

Daca da, are cineva codurile de la componente?

Link către comentariu

salutare,

ca tot posesorul de passat vreau si eu sa trec la un RDC510.

caracteristicile CAN-ului sunt urmatoarele:

Address 19: CAN Gateway        Labels: 3C0-907-530.lbl

Part No SW: 3C0 907

530 A    HW: 3C0 907 951 A

Component:

Gateway         006 0010 

Revision:

00006000    Serial number: 0500C052260177

Coding:

3DFD0C04CA1002

Shop #: WSC 00028

028 00001

VCID: 1F49E74FB299

intrebarea mea e:

1.merge doar cu up-date sau e nevoie de scimbat can-ul.?

2.in cazul in care merge doar cu update e cineva mai aproape de mine(hunedoara) care sa faca lucrul asta?

3 si cat/ce rau poate face solutia http://www.mk5golfgti.co.uk/forum/index.php/topic,37977.0.html  pt cateva zile pana fac update/cumpar CAN-ul

1. Se poate face update.

2. Nu cred ca e cineva din zona.

3. Solutia din link se refera la deconectarea tensiunii pt. a nu se produce battery drain. Daca deconectezi alimentarea nu poti defecta nimic.

Link către comentariu

Am si eu o intrebare, daca schimb rcd-ul 500 cu un rcd 510 e posibila o inbunatatire a calitatii sunetului? adica se aude mai bine pe un rcd510? ma refer la acelasi tip fisier/calitate

Link către comentariu

Eu am observat o imbunatatire a sunetului de la RNS300 la RCD510 . Nu am idee in cazul tau. Teoretic, playerele de generatie noua suna mai bine. 

Link către comentariu

• 3 weeks later...

imi poate spune cineva ce inseamna mesajul audio dat de sistem : the system "garden"is inactive. daca introduc dvd cu harta RO in sistemul meu rns , mi.l repsinge cu o eroare si acest mesaj. Imi poate da cineva un sfat cum sa instalez harta Ro.? Ms.   

Link către comentariu

CAN-ul se poate upgrada si la reprezentanta, am intrebat eu la PBV.
Link către comentariu

nu chiar..... depinde daca stiu sau nu. Am avut de la reprezenta trimisi sa-i ajut.....

In teorie ei au de mult timp circulara si fisierele necesare.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

a facut cineva retrofit la rns 510 in reprezentana? care au fost costurile? ma poate informa si pe mine cineva?

multumesc

Link către comentariu

Salut,

eu am incercat la Timisoara sa fac upgrade la Quark Motors pt. CAN gateway, dar am primit raspunsul ca nu este posibil ca ei sa actualizeze softul de pe GW. Am intrebat si la Autoclub, unde am primit raspuns, daca la cealalta reprezentanta nu am reusit, atunci nici ei nu vor putea sa faca update. In cele din urma am cumparat un GW de pe ebay, pe care l-am configurat pe masina si totul merge de minune.

Succes!

Toate cele bune!

Link către comentariu

Peste tot am vazut coduri  Can: 3C0 ,1K0 dar eu am 3C1 pe un golf 5 plus an 2007 ,ar merge un RCD 510 sau si eu trebuie sa il schimb?

Link către comentariu

Ar fi bine daca ai putea pune un scan cu CAN-Gateway-ul care incepe cu 3C1 (e posibil sa fie o greseala intrucat nu exista CAN care sa inceapa cu 3C1).

Link către comentariu

Salutare tuturor

Imi poate spune cineva unde gasesc montat pe Passat acest can gateway sa vad ce varianta e?

Link către comentariu

fa o scanare si nu te mai chinui...

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut. A incercat cineva sa scrie harti pe un card pe care sa-l introduca in rcd 510. M-ar interesa daca le citeste. Multumesc.

Link către comentariu

RCD-UL??? Pe lume există lucruri de care nu este nevoie să te izbești cu capul pentru a le confirma existența.

Sent from my S500 using Tapatalk 4

Link către comentariu

buna ziua,

poate ma puteti lamurii si pe mine cu ceva si anume:am achizitionat o navigatie CM7001 pentru un pasat din 2006.am constatat ca imi consuma bateria.citind in topic am vazut ca prin inlocuirea can gateway-ului se rezolva problema.Eu am seria 3C0 907 530 C si as dorii sa inlocuiesc cu un can gateway avand seria 3C0 907 530 N made in China.Intrebarea mea esentiala este daca aceasta problema (descarcarea bateriei) se rezolva si la unitatile chinezesti gen CM7001 sau numai la unitatile originale gen RNS 510 etc..

va multumesc

Link către comentariu

Ești sigur ca de la unitatea AM ți se trage? Măsoară consumul cu unitatea conectată vs deconectată.

Sent from my S500 using Tapatalk 4

Link către comentariu

Daca aparatul nu are vreun defect, nu are de ce sa-ti descarce bateria. Problema apare la unitatile OEM mai noi - 310, 510 - cand se monteaza pe masini dotate cu can gateway mai vechi.

Link către comentariu

da am fost la un electrician si si a masurat-o cu navigatia deconectata si consumul a scazut.

Link către comentariu

atunci vb cu cel/firma de la care ai achizitionat-o. E clar ca unitatea are o problema....

Link către comentariu

cel de la care am cumparat-o a spus ca nu consuma unitatea si ca ar trebuii sa schimb can gateway-ul.masina fiind din 2006 si unitatea din 2012

Link către comentariu

Or fi unitatile astea mai noi mai destepte so comunica mai bine pe can. Pana acum comunicarea pe can era destul de limitata. Se vedea si la scanari ca apareau mereu erori pe modulul radio. Tu ai erori cand o scanezi?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!