Jump to content

Lupa a devenit opaca


likutza
 Share

Postare recomandată

Acum ceva timp am avut o problema la farul de pe partea dreapta si anume mi-a iesit becul din locasul lui in mers cu luminile aprinse si a atins de marginea de plastic si fiind incins a topit putin plastic umpland farul de fum.Dupa ce sa racit l-am montat la loc dar acel fum mi-a afectat lupa farului adica nu mai luceste la fel ca cea din stanga si noaptea da lumina mai slaba.Cum as putea curata lupa tinand cont ca are forma aceia conica si locul e cam incomod.Am incercat sa bag pe orificiul unde sta becu o carpa dar nu am reusit sa curat din cauza formei lupei.Cam ce as putea face?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O idee nu prea grozava dar poate da rezultate.. :icon_thumright: ...poti indeparta farul complet de pe masina sa incerci sa ii scoti sticla din fata spre a avea destul loc sa il stergi numai ca e prinsa intr-un silicon mai tare si se scoate greu. :blink: O metoda cam neortodoxa ar fi sa il pui in cuptor sa il lasi un pik la incalzit si cand se infierbanta sa indepartezi sticla de restul corpului. Daca stie altcineva o metoda mai usoara si mai buna de demontare a farului ar fi super :banghead:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ma gandeam la o solutie care sa nu implice demontatul farului si nici desfacerea lui ca nu vreau sa apara alte probleme cum am mai vazut,farul plin de condens din cauza ca nu mai e etans,sau mai rau sa se sparga geamul cand incerc sa il dezlipesc si sa fiu nevoit sa cumpar alt far nou.Oare daca as da inauntru cu un spray de curatat praful pentru mobila nu s-ar curata lupa?Ce nu stiu e daca acel spray se evapora ca sa nu ramana in far.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!