Jump to content

Proceduri VAG COM ptr Polo 6R

ECL
 Share

Postare recomandată

Nu exista nicio idee? Nu se poate activa functia cornering la Polo 6R? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

post-104992-0-73887500-1449404699_thumb.

post-104992-0-49993600-1449404622_thumb.

Modificat de Hayate
Link către comentariu

• 2 weeks later...

daca vrei sa nu claxoneze masina dimineata la descuiere, o poti descuia cu cheia direct din broasca si nu mai claxoneaza.

Link către comentariu

sau dezactivezi din codare....

Link către comentariu

• 2 months later...
On 12.11.2015 at 21:23, Lvu a scris:

Activarea "staging/needle sweep" nu tine de motorizare. Ca sa il poti activa, trebuie sa ai maxidot.

Oare aici de ce functioneaza staging fara maxidot?

Autorul filmului scrie mai jos ca la clusterele care se termina in litera K se poate activa stagingul. Deci, puteti incerca...

Eu nu sunt norocos...:huh:

Modificat de ady.red
Link către comentariu

• 4 months later...

Salut, la masina sotiei un Confort line din 2010, 1.4 benzina DSG 7 dupa ce I-a murit bateria (apoi am reincarcat-o) am constatat ca nu mai merge functia de coborare a geamurilor din telecomanda (si nici din cheie) care a functionat foarte bine inainte de eveniment. M-am uitat cu VCDS 12.12 dar nu am gasit codarea respectiva. Ma puteti ajuta sa o recodez?

Multam,

Mihai

Link către comentariu

Reinvata maxim sus si maxim jos cursa geamurilor. Asta se face cu butoanele usii de la sofer, scrie si in manual.

Link către comentariu

1 hour ago, Al Bundy said:

Reinvata maxim sus si maxim jos cursa geamurilor. Asta se face cu butoanele usii de la sofer, scrie si in manual.

A mers pentru telecomanda, sarumana! Cine sta sa citeasca manualul cu atentie, doar suntem toti ingineri?! :) Anyway, din cheie nu merge dar nu sunt convins ca a mers vreodata, nu avem masina decat de vreo 2 luni. La modelul anterior de Polo 9R mergea din cheie (era tot Confort) dar nu aveam telecomanda pentru inchiderea centralizata...

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut ! 

De curând am avut un accident minor cu 6R ul meu din care a rezultat înlocuirea barei spate . M-am gândit ca dacă tot o schimb sa îmi pun și senzori de parcare OEM . Am cumpărat bara cu senzori , senzorii propriu zis și modulul necesar translatarii semnalului de la senzori la consola . Problema este ca trebuie sa resoftez consola (RNS 310) din moment ce aceasta nu avea aplicație grafica pentru aceștia . Îmi puteți spune un service bun care m-ar putea ajuta in aceasta situație ? 

Mulțumesc și scuze dacă întrebarea a fost pusă intr-o locație greșita sau dacă s-a mai discutat (după mult căutări nu am găsit ceva asemanator) !

Link către comentariu

NU ai decat de facut o codare acolo, nicidecum de resoftare.

Link către comentariu

se rezolva cu VCDS-ul sau alt tester compatibil

Link către comentariu

Ok . Poți sa îmi recomanzi pe cineva ce se ocupa cu așa ceva ?

Link către comentariu

Sigur - vorbeste cu Mecatronic, este din Bacau

Link către comentariu

Mulțumesc , am sa încerc la ei !

Revin dacă s a rezolvat 

Link către comentariu

• 2 months later...

Buna. La un Autoscan am urmatoarele erori:

Adresa 08: Clima automata (J301)       Eticheta: ROJ\6R0-820-045-9AP.clb
   Numar VAG SW: 6R0 820 045 D    HW: 6R0 820 045 D
   Component: Climatic       24 0600  
   Revizie: 00 10 24    
   VCID: 2F6C2B207E1D4D3E23-807A

1 cod a gasit:
16372 - Modul comandã 
            014 - defect
             împrejurari cod:
                    Stare defect: 01101110
                    Prioritate defect: 1
                    Frecventa defect: 1
                    Resetare contor: 255
                    rulaj: 7980 km
                    Indicator de timp: 0
                    Data: 2010.05.10
                    timp: 21:25:07

Deocamdata, fiind iarna climatic-ul functioneaza pentru incalzire, dar la vara... Am gasit pe 7ZAP.COM ca masina mea avea codul original de modul climatic 6R0820045H. E posibil ca eroarea de modul defect sa fie din faptul ca eu am alt modul? Daca voi pune un modul 6R0820045H va disparea eroarea? Exista o modalitate de a rezolva erorarea fara sa inlocuiesc modulul?

Totodata mai am eroarea:

Adresa 44: Asistenta directie        Eticheta: ROJ\6Q0-423-156.clb
   Numar VAG: 6R0 423 156 C
   Component: LenkhilfeTRW        V278  
   Codare: 11241
   Atelier: WSC 00000  
   VCID: 306E285CF72352C63A-8064

1 cod a gasit:
00816 - Senzor pentru servodirecþie -G250- 
            30-10 - Întrerupt sau scurt la plus - intermitent

Mentionez ca am schimbat pompa servo electrica cu TRW JER162. Codul original al pompei era 6R0 423 156 B   Lenkhilfe TRW V277. Poate fi eroarea din pompa care nu recunoaste faptul ca nu am senzor G250 pe caseta de directie?( fiind facuta adaptarea că senzorul este in sistemul ABS/ESP) Probabil ca trebuia sa comand o pompa TRW JER104.

Link către comentariu

codeaza pompa corespunzator.

Link către comentariu

• 1 month later...

pentru un polo 6C se mai poate activa sunetul (bip) la inchidere/deschidere pentru alarma de fabrica ?

7AL - Theft protection system

Link către comentariu

DA, daca are goarna OEM.

Link către comentariu

Si procedura o gasesc pe undeva ? Sa fac o incercare .

Si inca o nelamurire - am 2 erori de bec ars pe spate ceata si mers inapoi . Cand pun contactul apar cele 2 erori dar becurile functioneaza si vcds nu da nici o eroare pe modulul 09 . Dealtfel singura eroare este pe 5f un dif de inalte si o eroare de check version software .

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Deci pentru activare / dezactivare sunet la inchidere/ deschidere din telecomanda trebuie facute urmatoarele setari .

Vag - com 

intrat pe centrala electrica  Modul 09

introdus codul in casuta de seccurity acces - 31347

deschis  adaptari - meniu 10 apoi activati ton acustic la inchidere, la deschidere si global . Daca doriti sa va apara posibilitatea de activat/dezactivat din Discovery Media puteti activa si acest lucru . La mine avand si sirena se aude ca la orice alarma normala . Daca nu aveti sirena o sa sune din claxon .

polo 1.jpg

polo 2.jpg

polo 4.jpg

polo 5.jpg

polo3.jpg

polo.jpg

Link către comentariu

• 2 months later...
sebastian stefan

De ce interfata si de ce soft am nevoie pt un polo 2010 1,6tdi? Pana acum am avut una pt polo 9n3 dar pe 6r nu mai functioneaza.

Link către comentariu

VCDS - acum este varianta 18.x.x - intra pe site la Ross Tech si vezi tot ce au disponibil, etc.

Link către comentariu

• 3 weeks later...
sebastian stefan

Pentru cei fara CB se poate activa din VCDS autonomia (range ) dar in detrimentul temperaturi prin bifarea multi function display in instrument  coding.Valoarea va aparea prima data cand se aprinde becul pt combustibil ramanand apoi in locul temperaturii.

IMG_20180726_141041.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!