Jump to content

TRANSALPINA

vali_devill
 Share

Postare recomandată

Ieri m-am intors de pe Transalpina, superb drumul dar e in lucru si e destul de rau asfaltul. Sunt cateva portiuni unde asfaltul e decopertat complet si podurile sunt pe un singur sens. Singurul cu doua benzi e la baraj in rest toate sunt decopertate. Foarte multe santuri, au montat tuburi colectoare pentru apa si nu au asfaltat dar usor si cu rabdare se poate merge. Trebuie sa fii atent sa nu dai cu roata in ele prea tare, am vazut doi care schimbau rotile pe margine...dar se poate circula si merita efortul. Peisajele sunt spectaculoase.

Pe ce portiune de pe transalpina?? Intreb ca acum 2 saptamani era asfaltul perfect in proportie de 95% intre Novaci si Obarsia Lotrului... de aici am plecat la Voineasa unde pana la statiunea Vidra a fost asfalt nou mai putin la poduri unde ori era o banda ori era decopertat complet. Dupa Vidra e prost dar compenseaza peisajul.

Cei de la Top Gear ar trebui sa incerce Transalpina sa vedem daca li se schimba topul :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Intre Obarsie si Sebes. Si pe mine m-au disperat portiunile alea. Nu apucai sa atingi 30 km/h ca urma o alta bucata fara asfalt, treceai foarte incet peste, demarai, iar in 50 de metri franai din nou. Si repetai asta de vreo 30 - 40 de ori.

Link către comentariu

Eu am fost Sebes-Obarsie si am zis ca tampesc... Tatal meu a fost cu o luna inainte si a zis ca e ok dar nu montasera tuburile de evacuare a apei atunci, acum e o alta poveste si e horror :( eu va recomand sa mergeti la anul pe Transalpina, poate mai termina din lucrarile de asfaltare dar cine stie... Pana termina ei Sebes-Obarsie se strica la deal asfaltul proaspat :)

Link către comentariu

foarte rau ca mergeti pe traseul Sebes-Obarsie.. partea frumoasa este intre Novaci si Obarsie :)

Link către comentariu

Nu am vazut nicaieri, in mod "oficial" drumul inca e inchis si am inteles ca daca ai vreo belea pe acolo asiguratorul nu e obligat sa te despagubeasca... Nu stiu daca e adevarat sau nu dar pancarda cu drum inchis exista, am vazut-o duminica pe un stalp.

Link către comentariu

"Soseaua Transalpina este un drum aflat inca in reabilitare. Mai sunt zone in care nu s-a terminat asfaltarea si de asemenea multe zone in care nu sunt montati parapetii si semnele indicatoare. In consecinta aceste portiuni nu sunt deschise oficial traficului auto. Singura portiune reabilitata integral este portiunea Novaci - Ranca."

"tronsonul aflat intre Ranca si Obarsia Lotrului ramane oficial inchis circulatiei publice rutiere"

in consecinta, daca, Doamne fereste, aveti vreun incident, vedeti unde il declarati!

pararea mea

Modificat de cip12cip12
Link către comentariu

• 2 weeks later...

nici eu nu am mai plecat azi in zona... ramane pentru la anu cred, pana atunci poate refac si portiunea catre Petrosani.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

se mai poate circula acum pe transalpina?

care sunt conditiile?

Link către comentariu

• 7 months later...

Salut,

Stie cineva,daca s-a redeschis circulatiei Transalpina?

.Ne-au anuntat ca s-a inchis ,si de atunci nici un alt anunt al autoritatilor

Link către comentariu

"RCA si CASCO nu sunt valabile" asta e o informatie super utila, cred ca e necesar sa puna bariera si avertisment ca drumul e inchis circulatiei auto si ca intri pe propriul risc

Link către comentariu

Sunt avertismente ca drumul e inchis circulatieideoarece este inca in lucru.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare!

Am fost sambata pe Transalpina si tin sa va spun ca este ceva de vis!

Este un traseu incredibil!

Puteti merge fara probleme. Masina din semnatura nu a avut nici cea mai mica problema.

Drumuri bune si vreme faina!

Cat despre vremuri...hartie igienica sa fie!

Ciao!

Link către comentariu

Nu era ceta (nor) deloc?

Eu am prins o ceata anul trecut in octombrie de la Obarsia Lotrului pana aproape de Novaci de nu am vazut nimic din peisaj,poate anul asta am mai mult noroc cu vremea...superb este si Transfagarasanul,am fost sambata...prima data pe anul asta

Link către comentariu

Vremea a fost perfecta!

Imi plac foarte mult ambele trasee. Fiecare are farmecul sau.

Detalii despre Transalpina gasiti in site-ul dedicat.

Rog a nu se considera reclama, iar daca nu este permisa postarea mea, accept stergerea ei fara obiectii.

Link către comentariu

micuzzu_marius

Am parcurs in weekend Tranalpina de la Ranca-Voineasa-Brezoi, foarte frumos traseu, recomand , se circula fara probleme

Link către comentariu

Cum se mai prezinta drumul pe Voineasa-Brezoi?

Link către comentariu

micuzzu_marius

e ceva mai prost Voineasa-Brezoi, asfaltau cand am trecut unele portiuni din el, oricum nu e grozav drumul pe ruta asta

Link către comentariu

Vesti bune, in sfarsit! DN7A , pe portiunea Petrosani  Voineasa, a intrat in reabilitare, o reabilitare despre care se vorbeste de 7 ani. E drept, deocamdata s-au efectuat doar ceva plombari, dar...in sfarsit, ceva se misca!

http://hunedoara.citynews.ro/eveniment/vesti-bune-pentru-soferi-dn-7a-intrat-reparatii-1246271

Link către comentariu

Frumos traseul Petrosani-Obarsie, dar era rupt rau de tot anul trecut...

Cine se duce pt peisaje e super ok...mai ales ca e pustiu nu circula decat rataciti pe acolo, eventual localnici... :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!