Jump to content

Golf IV Variant TDI

Muale

Postare recomandată

Pai daca esti sigur ca se fixeaza nuca mai bine, mai taie din tija da-o dreaaacu'! :))

Link către comentariu

Dupa cum a zis si Rave, nuca sta la locul ei in timpul utilizarii de zi cu zi. nu o ridica nimeni...deci sta si fara sa mai prind inelul de la baza..

Cu taiatul, nu ma grabesc. E greu sa dau inapoi daca ma razgandesc :P

Link către comentariu

Daca pielea nu e intinsa nu are rost sa tai din tija. Nuca nu iese de acolo la folosirea normala asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme din punctul asta de vedere, singura problema e pielea, pune-o pe masina si vezi cum sta.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Link către comentariu

Imi sar in ochi vopseaua cauciucata cojita si lipsa ramei cromate a burdufului...

Link către comentariu

da,vopseaua e cojita...o sa mai stea asa pana ma decid sa curat tot (consola, manere,rama).

burduful nu a avut rama cromata vreodata si nici nu vreau.

Link către comentariu

Arata altfel, sa stii - iar rezolvarea vopselii cauciucate va schimba mult interiorul...

Link către comentariu

Stie si el doar ca ii este lene si probabil s-a saturat :)

Link către comentariu

Cromul nu are cu ce sa se potriveasca.

Per ansamblu, vopseaua e in stare mai buna decat a altora (din ce am vazut in stanga si-n dreapta), e cojita pe rama de la clima si pe langa scrumiera. Manerele sunt ok.

Am vazut cateva variante de reconditionare dar nu sunt decis daca sa le curat si sa le las asa, sa le vopsesc cu vopsea neagra (mat, la care este riscul sa devina lucioasa unde se freaca) sau vopsea cauciucata (care dupa un timp ajunge la fel, sa se cojeasca).

Sau folie...? Doar ca aia nu se poate pune bine pe panoul cu butoanele geamurilor.

Circoloco :)) stiu, nu imi este lene, chiar imi place sa mesteresc  la ea doar ca nu am avut tragere de inima. Ok, poate se numeste lene...

Modificat de Muale
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Cum nu are cu ce sa se potriveasca... :P

Uite ca mai ai elemente cromate in masina :)

post-14266-0-54664800-1370854859_thumb.j

Link către comentariu

da, alea sunt repere mici. inelul de sub nuca e nou, inainte nu aveam asa ceva.

ok, hai sa nu  zic nu...de unde iar rama aia, cum se monteaza?

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Rama aia este cu tot cu mansonul ala care tu il ai de piele...parca sunt 2 tipuri de mansoane...cu sau fara rama...doar ca...acum...nu stiu sigur daca exista combinatia rama cromata+ piele....stiu ca exista doar rama cromata + sintetic...cum am si eu :)

Link către comentariu

in cazul asta, nu mersi! se crapa si se face urat mansonul ala (am vazut pe destule masini)

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Vorbeste cu Tibi_84 parca...de se ocupa cu mansoane de piele...am impresia ca se poate schimba pielea sintetica cu piele...adevarata:))

uite o poza luata de la el de pe topic

post-14266-0-88544200-1370858208_thumb.j

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu

adica sa cumpar schimbator de musama cu rama cromata, sa cumpar alt manson de piele  doar pt buza aia cromata?

nope.

am gasit rama aia, nu e scumpa (40 lei) dar pielea de la mansonul actual e naturala si in stare f buna.

Link către comentariu

eu mi- am luat rama cromata si am cumparat si pielea de la schimbator si totul e ok

uite

post-78485-0-70023800-1370858637_thumb.j

post-78485-0-79777800-1370858672_thumb.j

Modificat de dudyyxx
Link către comentariu

da, eram la tine pe topic si am vazut ;)

cum se prinde pielea pe rama, cu capse?

de unde ai luat rama?

Link către comentariu

rama am luat-o de pe 4tuning.eu am prins-o pe interiorul ramei cu o alta rama din plastic care mi-a dat-o odata cu rama cromata.au clipsuri intre ele si se fixeaza super ok

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Daca ne vedem diseara iti dau voie sa demontezi  rama mea sa vezi ce si cum :))

Link către comentariu

aham...deci nu se poate folosi sub nicio forma pielea de pe asta pe cel cu rama cromata.

sounds like a date  :icon_thumleft:

Modificat de Muale
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Eu cred ca se poate refolosi...daca ii mai ingustezi baza...deci va trebui refacuta cusatura...

Link către comentariu

Am desfacut mansonul cromat al lui Laurentiu si am tras concluzia ca eu nu il voi schimba pe al meu :)

Ieri,dupa o ploaie torentiala asezonata cu grindina am realizat ca ar trebui sa dau un strat de ceara pe masina. Aripa are protectie,capota nu are.

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

post-66542-13711288185962_thumb.jpg

Link către comentariu

La multi ani! Sa fii satatos si voios :)

Modificat de virus
Link către comentariu

Multumesc. Sper si masina sa fie la fel :)

Azi am facut un drum de vreo 120 km,am scos un consum de 7%.

Ce am sesizat,cand deschid AC se aude un zgomot ciudat, un huruit. Parca nu ar fi ceva uns la compresor, fulia aia.

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Modificat de Muale
Link către comentariu
  • Marian changed the title to Golf IV Variant Thttp://vwforum.ro/topic/68676-golf-iv-variant-tdi/DI
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!