Jump to content

Golf IV Variant TDI

Muale

Postare recomandată

Intram in anul nou cum trebuie.

Asa as vrea sa vad mereu acele din bord cand ma urc in masina :)

From HTC via Tapatalk.

post-66542-13568803646908_thumb.jpg

Link către comentariu

superstitiile astea :-) )

Un an nou mai fericit....mai bun si plin de lucruri noi si proiecte duse la capat...si la mai multi km fara reparatii:d

Sent from LWR-itza using Tapatalk

Link către comentariu

Multumesc, asta ne dorim cu totii.

App de superstitii, nu o mai spal, s-a stropit putin de la ultima baie. In schimb s-a ieftinit motorina, probabil astia stiu ca lumea face plinul (sau vrea sa aiba plin de revelion) si au scazut putin pretul. Sunt sigur ca de la anul o sa creasca pana la 6 si apoi...usor peste.

Daca tot am umplut pana sus am profitat si am inceput sa folosesc aplicatia Fill Up.

Link către comentariu

pai si acum trebuie sa faci numai plinul nu?sa iti indice corect nu?

Am rezervorul 3/4....range 450km...cu cat s-a ieftinit motorina?sa vad daca renteaza sa mai blochez 100ron in rezervor:))

Link către comentariu

nu, aplicatia stie de partial fill-up dar e indicat sa pleci de pe plin la inceput.

5.80 am bagat eu. dupa aia am vazut si cu 5.78 parca (diferenta prea mica sa conteze)

Asta e, Fuel Log

From HTC via Tapatalk.

post-66542-13569013771903_thumb.jpg

Modificat de Muale
Link către comentariu

Dar ce face mai exact?contorizeaza cat investesti in motorina?sau calculeaza si consumul?

Link către comentariu

si/ si.

cat dai pe motorina, cat creste pretul, ce consum ai ,cati lei, cati km pe luna.

nu e mare inginerie, poti face cu pixul pe hartie dar daca tot exista tehnologie...

Link către comentariu

La consum nu cred ca te ajuta daca nu faci plinul mereu...ca de la acel plin..poate faci 400km...si mai alimentezi 10l...faci 50km..si mai bagi 30l...nu crezi ca ii va da cu virgula?:-))

De fapt o sa il testez eu...cum ziceai ca se numeste?:-))

Link către comentariu

ai link mai sus.

baga la misto valori si vezi ce face. are cum sa calculeze si daca adaugi 10l, de ce sa dea cu virgula? la fiecare plin adaugi nr de km si calculeaza pe baza lor

Link către comentariu

Pai asta zic...ca va trebui sa faci mereu plinul...sa calculeze...ca daca bagi cate 10l si umbli numai cu rezervorul 3/4...ii va da cu virgula

Link către comentariu

daca mergi pe plin-plin atunci notezi km pe hartie si vezi consumul "la pompa"

cu aplicatia vezi si cati bani dai, cat consumi,etc.

incearca,vezi daca iti place. nu vreau sa promovez aiurea,abia am introdus datele. daca nu o sa imi placa dupa o vreme o sterg

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

La multi ani ! Un an mai bogat, sanatate, mult noroc si cat mai multe modificari ''utilajelor''. :sbine:

Link către comentariu

Buna, poate sa ma ajute si pe mine cineva sa gasesc exact modelul masinii mele?

Stiu ca scrie in portbagaj pe acel stick-er, dar dupa ce am cautat ce dotari are fiecare model nu se prea leaga una cu alta...

Link către comentariu

Salut. te poate ajuta. Codul VIN si vezi ce dotari avea initial pe ea.

Link către comentariu

Vorbeste cu GabiVVX si te rezolva cu lista dotarilor. ;) Parca ziceai pe undeva ca e Basis... cam asa sunt o buna parte din ele, Basis+optiuni.

L.E. Uite aici un topic, poate te ajuta.

Modificat de Robotelu
Link către comentariu

Da, asa scrie pe hartiuta aia dar am comparat cu un site pe care l-am gasit aici pe forum si nu prea is la fel.

Mersi oricum!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ca sa pot verifica lichidele...iarna viitoare nu mai am scuza daca imi ingheata lichidul de parbriz :)

From HTC via Tapatalk.

post-66542-1359139645663_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Marian changed the title to Golf IV Variant Thttp://vwforum.ro/topic/68676-golf-iv-variant-tdi/DI
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!