Jump to content

Golf IV Variant TDI

Muale

Postare recomandată

e un capac de protectie la modelele care nu au din fabrica suport de pahare

post-67184-0-67010100-1334673806_thumb.j

Modificat de z e n i t h
Link către comentariu

da,ala il scoti. acolo vine suportul,care in capat are ceva asemanator.

Link către comentariu

Torpedoul noaptea.

Sunt multumit de rezultat.

Cat de curand vreau sa vad cum arata becul de la bricheta...

Sent from my HTC using Tapatalk.

post-66542-13346876256114_thumb.jpg

Link către comentariu

Ceva s-a intamplat in Bucuresti?

A cazut f mult praf (rosu,de caramida). Dupa ploaie am gasit mai mult praf pe masina decat in aspirator.

Si am vazut ca toate masinile sunt asa...

post-66542-13347787095552_thumb.jpg

post-66542-13347787592618_thumb.jpg

Modificat de Muale
Link către comentariu

A calatorit ceva praful asta...

Adevaru e ca nu prea m-am uitat la tv azi asa ca acum aflu de la tine de fenomenul meteo.

Cand am plecat am zis ca e praf de la un loc din zona ce se mansardeaza...dupa aia am vazut ca si in Berceni e la fel de mult.

Link către comentariu

are alt aspect stergatorul acela,mult mai placut. eu care ma chinuiam cu toate prostiile...banuiesc ca o sa gasesc la dezmembrari stergator,nu? Cam la ce pret sa ma astept??

Link către comentariu

eu l-am luat nou (lamela,brat,capac) de pe un site din germania,a fost pana in 50 euro. la dezmembrari ar trebui sa ti-l dea pana in 100 lei (depinde de om)

Link către comentariu
chinto_boss_ro

si akuma e randul meu de criticat..mai spala si u masina din cand in cand..:) glmesc...frumoasa masina mult pasiune si rabdare ai cu toate acele chitibusuri maruntele...bafta...fa si tu ceva cu farurile alea...vopsestele pe interior schimbale fale ceva...:D

Link către comentariu

o sa o spal dar la cat pamant a cazut,nu avea rost sa o spal. in weekend o sa fac un drum si o murdaresc. cel mai devreme o spal luni. treaba e extrema...ori e f murdara ori luceste de curata.

in interior oricum ,mereu e curat!

farurile sunt in plan dar daca le desfac vreau sa pun si lupe bixenon pe care momentan nu le am.

Link către comentariu
chinto_boss_ro

tot pe farurile alea originale?de pe ce masina crezi k sar potrivi?

Link către comentariu

normal ca e "alta mancare..." dar tot de peste.stiu oameni care si-au pus si sunt multumiti de ele...sunt facute calumea (sticla,metal).

daca as cumpara cele hella imi trebuie instalatie xenon si acele shroud-uri sa acopere lupele

Link către comentariu

Nu vrei farurile mele cu lupe? Ai si oglinzile pe care sa te joci :)

Link către comentariu

farurile de la bora...sa le scot lupele sau cum? nu le vinzi cu masina?

oglinzile...care?

Link către comentariu

Nu vrei farurile mele cu lupe? Ai si oglinzile pe care sa te joci :)

la ce bani le dai razvane? :D..nu ca as avea bani...dar asa de curiozitate :))

Link către comentariu

Weekend la munte. Mers legal pe DN, tempomat in tr. 5 si cateodata 6.

Consum mediu 5.2%

post-66542-13351263876558_thumb.jpg

Link către comentariu

Muale.. ai trimis cumva un plic spre Medias? :icon_cheesygrin: sunt nerabdator sa vad stiker-ul pe masina :icon_bounce:

Link către comentariu
  • Marian changed the title to Golf IV Variant Thttp://vwforum.ro/topic/68676-golf-iv-variant-tdi/DI
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!