Jump to content

Kit macara geam fata

SSorin
 Share

Postare recomandată

Am păţit-o şi eu s

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

este mult mai buna cea achizitonata,mi se pare ca este marca mechanix, insa manopera este mare rau pentru cata munca se depune pentru schimbarea ei.clemele aftermarket sunt de asemenea o solutie ok.am schimbat de aproape 3 ani astfel de cleme si nu a avut nimeni probleme

Link către comentariu

M-am interest pe la magazine de kitul de reparatie (codurile postate de mine in #375), si dupa numeroasele raspunsuri din umeri, m-am lamurit intr-un loc. Se pare ca acest kit este facut de/pentru Mexic, si nu aduce nimeni in Europa sau daca se aduce dureaza destul de mult, iar pretul pe care mi -au dat depasea pretul unei macarale intregi pe original.(multi intermediari, comisioane, etc).

Mi-am cumparat kitul de reparatie gasit pe la noi prein magazine (170 RON) care avea sine, cabluri, tambur, celme metalice. Pot sa spun ca plasticul din care este facut tamburul este de toata jena.Numai l-am atins un pic si a crapat. La fel si cablurile. Tumburusul de la unul din capete nu era prins bine de cablu. Pe langa 1000 de draci pe care ii aveam plus o dupamasa pierduta, am reusit sa fac din macaraua veche (cabluri si tambur) si clemele si sinele de la cea noua una buna.

Urmeaza cea din stg, asa ca sunt in cautare de cleme metalice la un pret decent(nu vreau sa schimb si sa dau bani pe ceea ce nu trebuie schimbat). Sunt dispus sa dau mai mult decat pe cele din plastic dar mai putin decat 170 ron cat am dat pe kit-ul din partea dr. Vreo idee pe unde pot gasi cleme metalice???

Link către comentariu

la volksparts gasesti kitul de macara care include clemele de metal precum si toate accesoriile(sine,cabluri,melc,etc)la 200 lei daca nu ma insel.este produs de Mechanix,si sunt foarte bune.la cine am montat se declara foarte multumit.la passat-ul tatalui meu am folosit tot mechanix si e ca cea de fabrica,far zgomote sau coborare incompleta a geamului

Link către comentariu

eu am o problema cu geamul de pe partea soferului,si anume cand este pe jumate deschis,vibreaza de la muzica sau orice alte zgomote si gropitze.La fel cand inchid usa face un zgomot nasol rau.

ce poate sa fie?merita sa dau fata de usa jos?se poate strange ceva pe acolo?

mersi

Link către comentariu

ciudat.este posibil sa ai o clema rupta.este o varianta care trebuie luata in calcul.spun asta pentru ca ma gandesc ca fiind rupta o clema el nu mai sta fix pe sina,si exact la jumatatea cursei poate interveni fenomenul de vibratii.cel mai usor dai fata de usa jos,desfaci cele doua guri de vizitare si ridici geamul pana la nivelul lor si vezi daca sunt ambele cleme.

Link către comentariu

zic la jumatea cursei pt ca acolo face cel mai urat,dar el vibreaza stanga-dreapta aproape in orice pozitie cand este deschis,insa cu cat este `mai` inchis cu atat vibreaza mai putin.

thx kelu

Link către comentariu

Verifica si suportii de prindere ai geamului.

Link către comentariu

Salut, aceeas problema am intampinato si eu, prim a oara am avut probleme cu geamul de la sofer...dupa cateva zile sa intamplat si la cel din dreapta, cu cel din dreapta am rezolvato , era o clema rupt pe care am lipito cu poxipol....acuma nu stiu cat o sa ma tina.

As vrea sa va intreb daca se poate sa imi spune-ti unde as gasi si eu acel kit de reparati cu clemele metalice, o adresa un nr de tel, o pagina web unde se poate face comanda......si care ar fi pretul.

Link către comentariu

• Administrator

Citeste topicul!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

si eu am patit-o cu geamul saptamana asta. A cazut gemul stanga fata in usa.Am demontat usa si clemele din plastic erau rupte.

Clemele le-am cumparat de la wolksparts bucuresti la pretul de 50 ron amandoua si acum urmeaza sa le montez.

problema este ca in kit-ul de la magazin mai sun doua piese din plastic de culoare alba asemanatoare cu o pipa si o chestie din metal- piese care nu stiu la ce folosesc.

poate ma ajuta cineva la ce folosesc acele '' pipe ''

multumesc

:D

Link către comentariu

Poate le faci o poza sa vedem despre ce e vorba. Cand spui "pipe" nu stiu la ce sa ma gandesc.

Link către comentariu

marius1982.11

Alea vin prinse de sticla geamului, trebuie sa aiba si cauciuc peste ele.

Link către comentariu

gata e si poza.

post-44489-1250848258_thumb.jpg

Link către comentariu

Piesa metalica in mod sigur este o scula ajutatoare pentru a introduce mai usor capetele cablului in cleme. Pipa aia sigur nu se foloseste la golf IV. Bafta !

Link către comentariu

acele"pipe"te ajuta in functie de ce tip de macara ai.daca te uiti cu atentie,acele pipe au niste "dinti";acei"dinti"intra pe cele 4 rotite care le ai pe sinele macaralei(2 si 2)si cand nu trece shufa sa intre pe santul rotitelor,pui pipa care se potriveste in rotita(unde intra acei dinti)si invarti pana se aseaza shufa.in cele mai multe cazuri nu sunt necesare.este in functie de cat de curbat este capatul sinei pe rotita.daca ramanae sau nu loc sa treac shufa dupa ce montezi clemele

Modificat de kelu
Link către comentariu

marius1982.11

Eu mi-am comandat cleme metalice din germania, sunt mai ieftine ca aici, chestia nashpa e ca daca ti se rupe clema si pica geamul trebuie sa fii foarte atent sa nu mai manevrezi melcul ca atunci se face cablul ala otelit ca dracu si nu-l mai poti folosi sau va face f urat..

Varianta asta e valabila pt cei care cumpara doar clemele, la acest kit se livreaza si melcul cu cablu nou si evindent arcurile gata comprimate cu chestia aia de metal.

Link către comentariu

Stiti cumva de ce in timpul mersului imi scartiaie geamul cand e inchis ? vreau sa-l desfac si sa ung ce s epoate unge nu stiu daca e un lucru bun ?

Link către comentariu

marius1982.11

Scartaie geamul sau ceva in usa? Incerca sa dai sina in care culiseaza geamul cu spray siliconic.

Intreb asta pt ca la mine scartaie(f scurt) chiar in momentul in care ajunge sus si se inchide(si e prin usa sursa), dar in rest nu. Nu e macaraua OEM ,am schimbato acum vreo 2 ani si ceva,tot de plastic. Pe cealalta parte nu are nici o problema cu scartaitul si am vazut ca acolo am cleme originale de metal, deci cred ca alea au fost schimbate de fostul proprietar.

Link către comentariu

Revin cu impresii despre macaraua aftermarket de la Volksparts, cea la 200 de lei. Este mai zgomotoasa decat cea originala si geamul nu mai coboara complet, ramane un deget peste. La inceput nu am sesizat, dar dupa cateva folosiri s-a simtit si acum nu-mi mai iese din cap si aveam tendinta sa ascult de fiecare data cand coboram geamul, asa ca am cam renuntat sa-l mai folosesc. Cand o sa patesc si pe partea dreapta, o sa ma duc la reprezentanta, sa mi-l repare cu kitul de aprox 170 lei.

Link către comentariu

Ai pozitionat bine geamul?

Doar intreb .... sper sa nu te superi ;

Link către comentariu

asa se intampla in majoritatea cazurilor.la macaraua after market geamul nu mai face cursa completa la coborare.zgomotul de care vorbeste colegul mai sus la coborare este si el normal.asa fac astea aftermarket.insa avand in vedere ca au cleme de metal eu zic ca merita.zgomotul nu este asa de deranjant.acum depinde si de montaj.in situatia in care se schimba doar clemele,trebuie avuta mare grija la ordinea de prindere a shufelor pe clema,pentru ca este posibil ca la ridicare sa trosneasca cand a ajuns geamul sus.

Link către comentariu

Eu mi-am comandat cleme metalice din germania, sunt mai ieftine ca aici, chestia nashpa e ca daca ti se rupe clema si pica geamul trebuie sa fii foarte atent sa nu mai manevrezi melcul ca atunci se face cablul ala otelit ca dracu si nu-l mai poti folosi sau va face f urat..

Varianta asta e valabila pt cei care cumpara doar clemele, la acest kit se livreaza si melcul cu cablu nou si evindent arcurile gata comprimate cu chestia aia de metal.

Umde gasesc si eu kit-ul despre care spui tu?

Link către comentariu

Umde gasesc si eu kit-ul despre care spui tu?

Si eu as fi interesat pentru geamul dreapta...a trantit cineva usa cu el deschis la jumatate si cred ca a sarit de p cureaua care il tine, acum se deschide normal dar cand il inchid abia urca de la jumatate in sus...daca stie cineva o solutie sau un service unde sa merg cu el mi-ar fi de mare ajutor, ms.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!