Jump to content

MP3 Playere de masina

hiro
 Share

Postare recomandată

tocmai mi-am achizitzionat aceasta bijuterie. ce m-a convins la el? simplu: urmaritzi specificatziile tehnice...http://sm.crutchfield.com/S-bJBmz8z2PRB/cgi-bin/ProdView.asp?s=45&c=3&g=62700&I=158R3300&o=p&a=0&cc=01&avf=N&search=

la asta se mai adauga si pretzul (150 e) mai ieftin cu 2 mil ca in magazin...traiasca hotzii :) ce ami tare parte la el e ieshirea de subwoofer :up: nu sunt prea multe concurente cu aceasta oferta....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...
  • Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• C o s m i n

24

• dracula

23

• AlexBanu

21

• chid

16

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut,

in ceea ce priveste mp3 playeru blaupunkt, eu sunt multumit. Il am de cateva luni bune are multe chestii pozitive, se aude super, grafica rosu cu albastru (golf), telecomanda pe volan.

In schimb, daca mergi mult pe drumuri nationale cu denivelari (cum merg eu prin alba, cluj, bihor) cateodata sare enervant.

In afara de asta nici o problema, doar sa fii atent la instalare... Prietenii stiu de ce!

Bafta!

Link către comentariu

Si eu am avut un casetofon Blaupunkt pe Dacie si mi l-au furat :)

Dar am fost multumit de el. Cate chefuri nu am dat cu el in camin :(

Eu stiam de Blaupunkt ca face scule bune, de aia am intrebat.

Vad ca putini au avut experiente cu Blaupunkt :(

Eram curios daca are probleme sau nu.

Chestia cu saritul cd-ului nu prea suna bine. Masina mea are suspensii sport si la cate gropi sunt prin oras se zguduie bine.

Sunt scule care sa aiba buffer-ul mai mare sa nu sara...?

Merci!

Link către comentariu

Am avut magazie kenwood pe audi80 cu 10 cduri si avea buffer mare incat nu am simtit niciodata astfel de chestii.. si aveam suspensii dure ( nu chiar sport )

Link către comentariu

deci blaupunkt nu prea ma incanta. am auzit si eu de la mai multi ca sare.

favoritu meu este inca alpine :)

Link către comentariu

Pai eu as cauta ceva pe la 6-7 mil.

Am vazut in oferta de Metro Blaupunkt cu ~6-7 mil.

Acum, dupa cate ati zis, nu stiu spre ce sa ma orientez de banii astia.

:?

Link către comentariu

Eu am un sony cdx f5500x - mp3 player de care sunt super multumit.

Nu sare decat daca cad in vreun hau si scoate foarte bine.

Stiu ca aveau in oferta metro si sony.

Mai consulta-te cu colegii si mai aduna idei.

:(

Link către comentariu

la vreo 7 ml gasesti si un JVC...nu mai stiu ce model...dar oricum nu sare si are 4x50W

Link către comentariu

Si tot la 7 milioane sau daca nu ma insel la 8 milioane, gasesti Pioneer 3600MP care este net si brut superior HU-urilor despre care s-a discutat deja.

Link către comentariu

As cauta un mp3 player negru cu iluminat rosiatic spre portocaliu, cum e la Audi, sa se potriveasca cu bordul :( :colors:

Stiti vreun model asa?

Link către comentariu

Decat VDO Eco Line (yuk)...ori VDO Dayton 2703 si e ~6-7milioane nou in magazin, ori....nu stiu sa-ti altceva care sa se potriveasca cerintelor tale de design.

Eu am avut VDO Dayton 2703 pe ursulet si se potrivea de minune in bord.

Dupa asta am optat pentru un Pioneer 3500MP care chit ca e argintiu/negru/verde, am preferat sa am un radio cu performante cat mai bune, decat un radio care arata super bine si se integreaza cu armonie in bord.

Deci eu zic mai bine sa renunti la "lux". :(

Link către comentariu

• 3 weeks later...

intrebare de baraj : mp3 player-ul este un CD player care citeste si mp3 ??

mai exact : un CD "normal", citit de un CD player, se aude mai bine decat acelasi CD, cititi intr-un mp3 player ??

nu impuscati pianistul !!

:-(

si ca sa continui on topic, propun 2 de astea :

1.

Autoradio, Sony,

Link către comentariu

imi cer scuze ca ma repet......ata de repede, dar calatorind pe caile internetului am mai gasit 2 oferte !!

va rog sa votati cu cea mai buna !

1.Sony CDX-R3300

123,99

Link către comentariu

Recomand 3600MP'ul de departe :D

>> intrebare de baraj : mp3 player-ul este un CD player care citeste si mp3 ??

Corect.

>> mai exact : un CD "normal", citit de un CD player, se aude mai bine decat acelasi CD, cititi intr-un mp3 player ??

Incorect. Un mp3 player este un "CD player normal" + functie de citire mp3 si eventual wma.

Link către comentariu

Recomand 3600MP'ul de departe :salut:

>> intrebare de baraj : mp3 player-ul este un CD player care citeste si mp3 ??

Corect.

>> mai exact : un CD "normal", citit de un CD player, se aude mai bine decat acelasi CD, cititi intr-un mp3 player ??

Incorect. Un mp3 player este un "CD player normal" + functie de citire mp3 si eventual wma.

si eu as merge pe 3600, sau orice numai nu sony.

pretu in romania ii ceva mai scump, se invarte pe la 210 Euro

iar despre cd si mp3, ii aceas ca in comp. ai un cd care stie mai multe formate ( cd-audio, cd cu date, etc ... )

singura problema care ai putea avea cu mp3 player este cu unele cd-uri care sunt protejate cu protectie de copie stupida.

se pun date pe cd unde un player care citeste date si nu numai audio ( cum ar fi mp3 player ) nu se mai descurca.

dar in general nu ai probleme cu el, si eu inca nu am dat de un cd care nu a mers la mine ( eu am un alpine IVA-D900 )

ei si inca o adresa de shop: www.carhifi.ro/catalog_new/

si in curand primesc si eu in sfarsit primele imagine pentru shop si o sa mai lucrez la webshop.

inca nu sunt toate articolele pe shop mai lipsesc multe.

daca mai ai ceva intrebari de preturi poti trimite un mail la office@carhifi.ro

sau office@carsystems.ro

Link către comentariu

Tocmai am achizitionat un Panasonic CQ-RDP383N, ocazie SH. Modelul e si la spot_ro la vreo 200 euro. Observatiile mele:

-se aude binisor, nu sunt expert si nici nu am boxe klumea in masina. Sunt multumit de sunet.

-sare destul de des la gropi. O sa incerc sa-l fixez si in spate, inca nu am avut timp. Acuma e doar infipt in bord si poate si de aia sare in halul asta.

-mai da erori de citire CD.Destul de rar. E drept ca folosesc un RW un pic zgariat si nu tocmai nou. Nu ma plang de asta.

Nu ii pot seta ora. Nu am manualul si banuiesc ca e defecta aceasta functie. Am apasat pe DISP si nu intra in meniul de ADJUST time cum banuiesc ca ar trebui. Daca stie careva cum se face, va rog sa imi ziceti si mie. Mersi.

Link către comentariu

eu am dat pe un 3600mpr care are iluminare albastra si cu butoanele iluminate rosu deci pentru toate vw model mai nou care au iluminare albastra cu rosu ,200 eur nou sigilat de la un tip care aduce din germania si se potriveste la fix la vw nici nu iti dai seama ca a fost schimbat si se potrivesc si mufele de la curent si boxe!

Link către comentariu

La Augsburg au P3600mpb (iluminare albastra cu butoane rosii) cu 172 euro+10 euro instalarea. Sapatmana viitoare mi-l cumpar.

Link către comentariu

Eu mi-am pus un Clarion DB348RMP luat de un prieten din Germania (de la Media Markt, la oferta, 150 EUR). Se potriveste destul de bine cu bordul masinii - vezi linkul http://www.clarionworld.co.uk/stock/db348rmp.asp.

Ce-mi place e ca nu sare deloc la gropi (o singura data a sarit, dar am luat o groapa cam cat un canal de larga la vreo 90 km/h, de am zis ca s-a rupt masina...).

Tot ce sper e sa nu se strice (garantia nu e valabila in Ro)...

Link către comentariu

... daca mi-as lua MP3 de masina, mi-as lua Kenwood. ... sau Alpine :lol: dar astea sunt mult mai scumpe.
Scumpe scumpe, dar merita ...

Am o parere foarte buna despre Kenwood, si si mai buna despre Alpine, dar eu unul mi-am luat cam pe la sfarsit de 2001 inceput de 2002 Clarion :scratch: (DXZ638RMP: 4x51W, MP3/WMA, MD, ID3, line out 4+4 ch, EQ + preset EQ, IR remote control, bus CeNET, controller CDC, DAB, TV, etc... ) :ok:

http://www.clarion-eu.com/

Desi cand l-am luat era un model cam pe la mijlocul ofertei lui Clarion, chiar si acum sunt super incantat cand vad ca nu prea am cu ce sa-l compar (nu vorbesc de high-high-end-urile firmelor mari). Dar oricum firmele obisnuite (Sony, Panasonic, Blaupunkt, etc...) nu se apropie ...

Asa ca mai pot sta linistit inca ceva vreme ca nu am vazut inca ceva care sa-mi placa mai mult si cu care sa vreau sa-l schimb ...

Ce-mi place e ca nu sare deloc la gropi

Exact. De cat timp il am nu l-am auzit niciodata sa sara (shock-proof read-ahead feature).

SFAT: pe cat se poate nu va chiar uitati la bani cand e vorba de a lua ceva de calitate ....

Link către comentariu

• 3 weeks later...

astazi am montat pionieru, deh p3600 recomandat pe acesta sectiune.

tin sa multumesc celor care m-au sfatuit vizavi de achizitionarea acestui model, isi marita si ultimul cent (aprox 140 euro) !!

sunet beton, doar cu boxele originale, functii multe si inca nedescoperite, estetic super , montare usoara, nema sarituri......ce mai, mai am de ars niste mp3-uri si sa-i dau bice !

il recomand la randu-mi.........

:colors:

off topic : ce-ar fi sa trageti o fuga pana la thread-ul despre cauciucuri si jante care se potrivesc la VW-uri si sa ma mai indrumati inca o data ??

adica aici : http://forum.vwforum.ro/forum/viewtopic.ph...?t=134&start=64

Link către comentariu

Lads: sunt curios, voi (cu DEH 3500MP) aveti un buton numit "EQ-EX"?

In manual apare ca substituent al butonului 'band', si ar cam fi foarte folositor...doar ca io nu'l gasesc :)

Link către comentariu

Eu am 3500MP si nu am functia e EQ-EX...asta e.

Dar poti sa-mi explici cam ce ar face ea? :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!