Jump to content

MP3 Playere de masina

hiro
 Share

Postare recomandată

• 1 month later...
  • Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• C o s m i n

24

• dracula

23

• AlexBanu

21

• chid

16

Top Posters In This Topic

Posted Images

fratilor am nevoie de un mic ajutor. vreau sa imi achizitionez un mp3 player si dintre toate m-am oprit la 3 bucati:

1. kenwood http://www.booster.ro/car-sound/cd-mp3-pla...-2008-2992.html

2. pioneer http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...eer/DEH-3000MP/

si 3. blaupunkt http://www.domo.ro/Audio-Video/Echipamente...w_Orleans_MP58#

si dintre toate 3 nu stiu la care sa raman. luminati-mi calea :unsure:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

Kenwood-ul nu-mi spune nimic.

Pioneer-ul are mai multe reglaje, in schimb are o putere destul de mica.

Blaupunkt-ul pare cea mai buna alegere avand in vedere ca are putere mai mare si aux si cu usb. Insa parerea mea e ca arata ca un (_x_) cu culorile alea de clovn.

Eu as alege Pioneer, doar ca nu imi place cum arata si nici cum se aude blaupunkt-ul.

Insa la un entry-level, nu prea conteaza aceste aspecte.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Kenwood-ul nu-mi spune nimic.

E o afirmaţie cel puţin ciudată. Dar e chestie de gusturi.

Am avut Kenwood şi pot să-ţi spun că Blaupunkt-ul de la punctul 3 se poate ascunde

Modificat de Copax
Link către comentariu

ce parere aveti de zenec 2010 ?

nu stiu daca e locul unde ar trebui sa postez, dar incerc si eu :-s

Link către comentariu

• 1 month later...

salutare dragi colegi! Am ajuns sa schimb playeryl si m-am hotarat la 2 modele si va rog sa va dati cu parerea.

1 .http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-2100UB/

2. http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...PINE/CDE-101RM/

Al 2-lea il iau secound el nefiind pus pe masina doar pe stand si arata ca nou. Nu-mi place ca are iluminatul portocaliu, as fi vrut rosu :D. Mentionez ca ma pe masina statie si subwoofer Jbl.

Ce ma sfatuiti?

Link către comentariu

Recomand alpine. E mai finut la utilizare si mai fiabil. :D

Link către comentariu

Daca esti interesat strict de sunet..ia-ti Alpine-ul, daca te intereseaza aspect numai Pioneer.

Ambele sunt entry iar diferenta f mare de sunet intre ele nu este.

Bafta!

Link către comentariu

Eu iti recomand Pioneer-ul din 3 motive (cel putin):

- are USB cu cablu si il pui unde vrei, nu dai cu mana in el si nu-ti atarna pe fata lui. Si crede-ma VEI FOLOSI USB-ul. :icon_cool:

- e mai frumos decat Alpine-ul

- are lumina rosie.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am vaz pioneer si nu imi place ca design plus ca este slab iluminat ,l-am vazut pe masina si nu mi-a placut, deci pica.Eu aleg un player si dupa cum se arata in bord.

Acum au ramas 3 toate alpine

cde 101rm caruia ii voi modifica iluminatul in rosu il aleg doar pt usb si design

alpine 9886r cam scump dar imi place ca are tot ce vreau

alpine 9883r imi place cum arata l-as lua acum chiar am o oferta de la cineva 3.5mil secound dar arata ca nou foarte intretinut dar nu are usb are in schimb conexiune ipod

Nu am in ipod ca sa folosesc acest tip de conexiune,sincer nu cred ca merita investia . Inainte foloseam un stik era foarte practic . Ma gandeam daca cablul KCE-422i se poate modifica ca sa pot pune in loc de ipod care dupa cum am mai zis nu prea ma incanta,un stik usb? Eu nu ma pricep foarte bine la asa ceva dar m-am gandit ca as putea taia mufa de ipod de la cablu KCE-422i si luand alt cablu de transfer date pt ipod care are la un capat mufa usb sa o tai ( mufa usb cu putin cablu ) si sa o conectez la ce a mai ramas din cablul KCE-422i . Ce parere aveti? Va functiona aceasta conexiune .Va vedea Hu stik-ul. Eu tind sa cred ca da insa astept pareri de la oameni mai priceputi.

Sper sa nu supar pe nimei ca am facut aceasta paranteza in aceasta rubrica..multumesc aniticipat

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

Nu vei putea sa faci schimbarea de mufa. E vorba si de modul in care H.U.-ul citeste device-ul in cauza. Chiar daca sa spunem din punct de vedere hard-weare, ai rezolva problema mufarii, H.U.-ul nu iti va vedea stick-ul.

9886R-ul iti va aduce si un plus de calitate audio, pe langa multitudinea de conexiuni disponibile.

In cazul 9883-ului, cred ca nu e o investitie chiar asa de mare sa-ti iei un I-Pod, daca nu vrei sa folosesti CD-uri, mai ales ca scapi ieftin cu H.U.-ul in sine. Daca este mai scump un aparat, aduce plusuri si in alte domenii, cum ar fi calitatea audio, rezistenta, si reglajele disponibile.

Eu sincer as da un ban in plus si al lua 9886-le, daca tot e pe lista de optini viabile.

Link către comentariu

Am vaz pioneer si nu imi place ca design plus ca este slab iluminat ,l-am vazut pe masina si nu mi-a placut, deci pica.Eu aleg un player si dupa cum se arata in bord.

Acum au ramas 3 toate alpine

Din punctul meu de vedere, mai bine cauti un Alpine model mai vechi daca tot vrei ceva de calitate. Singura problema pe care o vei avea va fi partea de USB.

Daca vrei un sunet de calitate si necomprimat nu vad in asta o problema intrucat sunetul unui CD audio nu poate fi egalat de USB sau Ipod. Gasesti pe net la vanzare modelele CDA-9853 si CDA-9855 de la Alpine care sunt niste modele foarte bune si care-ti ofera tot ce ai nevoie pentru obtinerea unui sunet de calitate: eq parametric pe 5 benzi, x-overe active, 3way net (3cai full activ), high-pass, low-pass control independent pentru subwoofer s.a.m.d.

Daca vrei sa alegi intre 9886 si 9883 si nu ai bani diferente mari intre ele nu ar fi avantaj pentru 9886 pentru faptul ca are 4v pe preout si ca se poate folosi cu procesorul Imprint. si cam atat daca nu ai de gand sa folosesti acestea sunt de parere ca si 9883 merita banii.

Bafta!

Link către comentariu

Sincer, cred ca pe el il intereseaza mai mult stick-ul de USB decat calitatea. Dar oricum, raman la parerea mea cu 9886-le.

Link către comentariu

multumesc mult baieti pentru pareri in legatura cu modificatul acelui cablu, am inteles nu este posibil.

Intre timp nu am mai luat 9883-ul si am ramas sa strang bani pt 9886 .Imi place pt ca are tot ce vreau dupa cum am mai spus.Ma intereseaza foarte mult un usb mi se pare foarte practic..Daca va mai intra alt concurent in cursa pana voi lua 9886-le va voi cere parerea.numai bine

Link către comentariu

Am o pocnitoare de kenwood(entry level) care..nu prea face nimic(era k cu boxele nokia ale masinii);acum ca am mi-am schimbat boxele cu alpine,30w rms pe fata,40w rms pe spate,plus o statie si subwoofer de vreo 200w rms,as vrea un mp3 mai performant.Nu ma intereseaza ultima scula in materie,doar sa dea un sunet placu si mai puternic,,sa aiba un pret acceptabil.Recunosc ca sunt profan,asa ca astept sfaturi.

Link către comentariu

Cam 200-250lire(locuiesc in UK),mai mult nu cred ca merita un mp3 la masina din dotare,avand in vedere ca pe boxe cu tot cu inele adaptoare am dat 100lire,iar pe statie si subwoofer tot o suta(second).

Modificat de mcornel
Link către comentariu

Uitate la cateva modele Alpine. Cu cat mai aproape de bugetul tau maxim, cu atat mai bine.

Link către comentariu

Eu am dat jos casetofonul beta + cd changer pentru un CD/Mp3 player+card+stick, Tevion CRM 2005, s-a comportat binisor, mai apoi am trecut la un mp3 player medion a fost jalnic pentru ca intr-un final sa trec la rns mcd de la vw. Pentru ce boxe am eu, e numai buna sunt foarte multumit.

Link către comentariu

Dar in loc sa treci la o chinezarie la alta chinezarie si pe urma la un player OEM, de ce nu ai incercat si alte marci precum Alpine, Pioneer sau Clarion?

Link către comentariu

mi-am cumparat si eu un Sony Bt3700 si am o mica problema ... cand iau contactul nu isi pastreaza memoria . Ce e de facut ?

Link către comentariu

Inverseaza intre ele firul galben cu cel rosu. E de la alimentare.

Link către comentariu

da .. ms ... am vazut ca era un fir galben care nu era legat in mufa ...

Link către comentariu

Dar in loc sa treci la o chinezarie la alta chinezarie si pe urma la un player OEM, de ce nu ai incercat si alte marci precum Alpine, Pioneer sau Clarion?

Eu am boxe alpine si ghice ce...made in china!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!