Jump to content

Furtun gofrat 26mm - de unde ?


Komissar
 Share

Postare recomandată

Unde pot gasi in Bucuresti niste furtun gofrat de diametru 26mm, cum este cel de la preincalzirea filtrului de aer de la broasca ?

Ma refer la furtunul subtire, care pleaca de la filtru de aer si se duce fie in spatele motorului, fie prin tabla din fata, depinde de la model la model.

Ca in poza asta:

http://images.thesamba.com/vw/gallery/pix/252514.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mai mult ca sigur am vazut la bricostore sau la practiker, la sectiunea de furtune si altele pentru gradina. Stiu ca m-am oprit contemplativ in dreptul raftului :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ca sa fi cat mai in spiritul si atmosfera bruashtelor, pune furtun de aspirator old-timer! Eu am umblat dupa unul pinzat

( alea-s cele mai bune!, nu de plastic) , parca de aspitator rusesc ( arata ca un Sputnik, aspiratoru nu tubu, evident). Gasesti la Practiker ceva tub gofrat metalic ptr. inst. electrice da e cam dur si rugineste repede.Mai sunt tuburi d-astea pe la scularaia veche ,polizoare, raboteze, freze, ca tuburi de aspiratie mizerii ( vezi clasa muncitoare care inca mai merge in paradis, adica pe la fabrici si uzine! poate face rost)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!