Jump to content

Audi A6 2005 - sobolanul meu

Red

Postare recomandată

Nu conteaza asa mult modelul, sa fie minim pe 18". Mie nu imi place cum arata cu 17" :wub:

Link către comentariu

mda ..vreau sa va spun inca o data caci cu aceste jante se misca masina ff bine .. ar fi ceva sa iau pe 18 .. dar daca as lua pe 18 nu cred ca s-ar preta pt naveta :)

mai vedem .. abia in septembrie cred ca le voi achizitiona ! trebuie sa imi caut si un brand de cauciucuri care sa fie mai "usor" ,de exemplu Fulda sunt grele ..

Link către comentariu

Eu iti recomand Michelin PS2 sau PS3. Stiu, sunt mai scumpe dar crede-ma ca merita toti banii.

In rest ce sa-ti zic, inca mai salivez cand ma uit la pozele cu A6-le tau! :coffee_lol:

Link către comentariu
Eu iti recomand Michelin PS2 sau PS3. Stiu, sunt mai scumpe dar crede-ma ca merita toti banii.

multumesc mult ..sunt usoare aceste cauciucuri ?

stiu ca difera greutatea lor si in functie de indicele de viteza !!!

Link către comentariu

Da, difera greutatea in functie de indice de greutate nu de viteza, stiu eu. Eu am avut 225/40/18 95 Y si se comporta superb! Plus ca fata de Pirelli-urile pe care le am acum 235/40/18 95Y nu simteam asa tare orice denivelare.

Am experimentat si Dunlop, Bridgestone, Michelin si Pirelli iar Michelinurile sunt de departe cele mai bune la toate capitolele.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

in ultima vreme nu prea am mai avut timp sa ma dau pe forum dar .. la masina am mai muncit un pic .. a primti folie transaprenta cauciucata pe faruri , switch pt oglinzile electrice cromat si in sfarsit am reusit sa fac luminile de avertizare din portierele spate :)

mai urmeaza evacuare dubla pe spate si jante de aluminiu .. si apoi eventual display color in rest nimic .. cred :) .. km cat mai multi fara probleme

post-5830-1284500338_thumb.jpg

post-5830-1284500354_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

salut .. nu prea am mai avut timp sa postez ..dar am noutati .. legat de problema cu taxa...am un nou termen in data de 3.11, sunt mari sperante sa castig pe masura exceptiei ( a trecut mai mult de un am si a trecut masina prin 2 proprietari de atunci ) avocatii mei au chemat in instanta politia romana si finantele publice .. o sa vedem ce se intampla ..

si intr-un final am reusit sa pun tipsurile duble pt evacuare ... a iesit o capodopera de arta .. cel care le-a facut .. a muncit 13 ore pt. a le fixa si pentru a face ca fumul sa iasa egal pe ambele tevi, a muncit cu multa pasiune si a iesit ceva ff frumos din punctul meu de vedere, estetica masinii se schimba mult in bine .. iata si pozele ( facute acum seara cand am ridicat masina ), acum ca nu mai am nici o scuza .. mai jante de aluminiu sa-i iau ..

probabil ceva pe 18 :)

hai noroc

post-5830-1287259653_thumb.jpg

post-5830-1287259719_thumb.jpg

post-5830-1287259791_thumb.jpg

Modificat de Red
Link către comentariu

am pus doar tipsuri .. care au fost modificate sa se inscrie perfect in locurile de la fusta, nu am vrut sa schimb finalele pt. ca sunt intr-o conditie fff buna si nu am cautat ca masina sa faca zgomot sau alte cele .. sunt ff multumit de cum a iesit .. eram crispat ca nu o sa reusasca sa le centreze cum trebuie avand in vedere ca a fost foarte multa sudura .. dar omul a lucrat fara gresala .. plus de asta nici nu mi-a dat bara jos ...

Modificat de Red
Link către comentariu

de unde le-ai luat si cat ai dat pe tipsuri?....foarte frumoasa masina. sa o folosesti sanatos fara evenimente!

Link către comentariu

au fost comandate de catre baiatul asta la care am fost sa le faca .. le-a adus din Ungaria de undeva ...toata lucrarea m-a costat cu tot cu tipsuri si manopera si cu fusta cu tot 950 de ron

fusta a fost 90 de euro ( 390 ron)

uite aici un link al tipului care m-a ajutat cu lucrarea, se numeste Cristi si e un super om !

www.tox-customs.ro

Modificat de Red
Link către comentariu

A iesit extraordinar de frumos lucrarea, ai impresia ca sunt din fabrica montate, nicidecum aftermarket! In rest. sa ai grija de ea si sa o conduci multi km fara probleme!

Link către comentariu

Care Cristi ma Luci? Culcate si tu mai devreme ca deja nu mai ne cunosti :P Sau macar nu mai posta imediat ce te trezesti.

Modificat de Aerofan
Link către comentariu
Care Cristi ma Luci? Culcate si tu mai devreme ca deja nu mai ne cunosti :)) Sau macar nu mai posta imediat ce te trezesti.

Pentru Cristi care a realizat lucrarea stimate domn Marius :wub:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

in sfarsit o veste buna, azi am casitgat in instanta la al 2-lea termen procesul cu privire la chitanta taxei de poluare falsa...

Link către comentariu

pai nu trebuie sa imi dea bani inapoi ! caci eu riscam radierea masinii din circulatie , din cauza ca cel care a adus masina ar fi paltit cu chitanta falasa taxa de poluare dar instanta a cerut anularea actinuii la al 2-lea termen ( dupa ce am chemat in judecata mai multe institutii ale statului si am cerut expertiza la finainantele publice Bucuresti ( sect 3 ) ) probabil au gasit banii care trebuiau sa fie din taxa ..

Link către comentariu
  • 1 month later...

salutare , nu am mai postat de ceva vreme , acum vreau sa va cer parerea ,

ma gandesc din nou sa vand masina ...

am primit o oferta ..

un a4 2006 Break si diferenta de bani .. pe care inca nu am stabilit-o ..

http://autovit.ro/audi-a4-C16585846.html asta e linkul de la masina in cauza , ca si dotari lipsesc incalzirea auziliara,carligul si camera , introduse " din gresala "

masina nu are carte de service ...

as dorii sa va dati cu parerea in privinta diferentei de bani care ar trebuii sa o primesc daca ar fi sa fac schimbul .., daca merita acest schimb... etc ..

Va multumesc

Link către comentariu

Daca nu te strange costumul d.p.d.v financiar n-o vinde..masina ta e mult mai eleganta si frumoasa decat asta..dar daca totusi vrei sa o iei eu as cere diferenta 4000-4500E.

Link către comentariu

pai din pacate din ratiuni de costuri o dau , am inceput o constructie .. si nu ii mai permit da dau 1500 ron pe motorina pe luna .. :( pus impozite si etc ..

Link către comentariu

daca asta este calea de urmat,verifica cum poti mai bine masina,vezi sa fie astia km reali,si daca sunt,te-ai cam scos.oricum nu prea are ce sa fi suferit in asa de suspect de putini km.e totusi o masina de top, cu piele,navi,si xenon care si-ar cam merita banii,dar noi romanii avem o meteahna,zicem ca e criza si incercam sa tragem de pret in jos pana se rupe elasticul.de acord,insa cel mai bine e sa dam un pret corect pe o masina corecta.

daca omul e dispus sa iti dea o diferenta,cere-i cam 4000 de euro.oricum iesi numai in avantaj,impozit mai mic,consum un pic mai mic,km sensibil mai putini decat ai tu,bani la buzunar...totusi imi pare rau caci am urmarit evolutia topicului si stiu cat ti-ai dorit masina asta.oricum ar fi,bafta multa.

brgds

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!