Jump to content

Topic pentru probleme la care nu gasiti rezolvare in cadrul sectiunii

BLiTZ
 Share

Postare recomandată

Salut,

este posibil ca sa nu aiba ABS masina din semnatura sau martorul a fost "lucrat"?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ma gandesc ca poate nici nu are ABS, martorul nu se prinde cand pun cheia

as putea vedea undeva dotarea initiala a masinii dupa serie sasiu sau dupa altceva?

Fabia 1 din 2002, elegance, 1,4 16v, 55kw

Link către comentariu

pai verifica daca are pompa de abs e in partea dreapta in spatele motorului si in ea intra conductele de vin de la pompa de frina si pleaca la roti

Link către comentariu

poate cineva sa-mi spuna si mie la masina mea de la semnatura cate suruburi sunt la capacul culbutori? am doua prezoane cu surub de 10 si inca o gaura intre ele. adica al treilea prezon e lipsa? daca e cazul pot pune si poze...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut,

Poate ma ajuta cineva ca eu nu am gasit nimic concret pe forumuri.

Am urmatoarea problema:

- Martorul EPC din bord aprins;

- Stopurile de frana nu se aprind;

In rest totul e normal. Cum pot rezolva aceasta problema ?

Am o skoda fabia 1 din 2004 combi, motor 1.2 HTP, 12V, AZQ

Link către comentariu

Switch pedala frana.

Link către comentariu

vezi ca era o tema pe aici care te poate ajuta, nu e f dificil de schimbat si nici nu e chiar f scump

e mai bine ca nu se aprind, mie mi-au ramas aprinse pana s-a terminat bateria

Link către comentariu

fratilor eu va parasesc,ma mut la golf 4.va doresc cat mai putine probleme si va mutumesc ca m-ati ajutat cind am avut pb.

Modificat de liviu242006
Link către comentariu

buna ziua tuturor. de vreo saptamana pierd cam 300-400 ml de lichid de racire la cca 200 km parcursi. am verificat vasul de expansiune si nu e fisurat, termostatul si furtunuri si ele verificate, insa nu imi dau seama de unde e problema. licihidul mi-l arunca afara prin 'iesirea' de siguranta a vasului si se prelinge pe la lonjeron. de mentionat ca inauntrul vasului s-au crapat niste 'pereti' care desparteau din cate am vazut eu doua compartimente(daca o fi asta problema).

in acelasi timp am probleme si cu niste tacheti, marti am programare la service. oare sa fie din cauza acestui lucru? mentionez ca nu-mi baga antigel in ulei, sau sa-l arunce pe teava de esapament, ci pur si simplu il elimina si tiuie martorul de presiune din bord intr-o veselie. sa schimb vasul de expansiune? recomandati second, sau unul nou?

va multumesc pentru pareri!

p.s. acul de temperatura imi sta mereu la jumatate, indiferent de conditii. nu este din cauza garniturii de chiulasa, nu bolboroseste licihdul in borcan,sau alte simptome.

va rog ajutati-ma!!!!

Link către comentariu

Ai verificat termostatul? SI garnitura de chiulasa ca zici ca nu e 100% de acolo?

Link către comentariu

Buna.Am nevoie de niste sfaturi:

Am probleme cu rulmenti fata care huruie si am gasit doar butuc complet la preturi destul de bune .

Care producatori ar fi mai buni :MEYLE sau VIKA sau daca ar fi si alti .Multumesc

Link către comentariu

Pe fuzeta originala este FAG, nu stiu daca are vreo importanta atata timp cat rulmentul este nou ce firma l-a produs.

Dintre cei doi producatori amandoi sunt ,,buni", ce sa zic ca sa le poti testa calitatile celor 2 producatori ia pe o roata Meyle, pe cealalta Vika si te asteptam cu rezultatele :lol:

Bine glumesc, ia dupa buzunarul tau, ai de unde alege la producatori sunt vreo 6.

Link către comentariu

are ideie careva cum se schimba becul de la scrumuiera?

Link către comentariu

Daca scoti/ridici piese neagra de sub scrumiera o vei gasi. Sunt 3 suruburi. Doar ca este un bec mai special. Vei vedea cand o scoti. Atentia la cablul si mufa ce intra in bec.

Modificat de jagoman
Link către comentariu

Trebuie sa scoti rama schimbatorului de viteze (cea cu husa) tragi in sus, are 4 cleme de plastic si vei avea acces la bec.

post-25544-0-02247200-1333485390_thumb.j

Modificat de carmina
Link către comentariu

Daca poza crezi ca e trucata sau e facuta de pe maneta schimbatorului de la U650, aplica prima varianta, important este ca ai de unde alege :blah:

Link către comentariu

Depinde, daca ai degete lungi si subtiri, mergi pe a doua, daca ai mici si grosi, cred ca va fi nevoie de prima.

Link către comentariu

Daca poza crezi ca e trucata sau e facuta de pe maneta schimbatorului de la U650, aplica prima varianta, important este ca ai de unde alege :blah:

rectific:

care varianta e mai comoda?

ce tip de bec trebuie acolo?

Link către comentariu

tip care se gaseste probabil doar la reprezentanta. partea cea gri ce se vede din poza se schimba cu bec cu tot.

Si la mine e ars, insa intotdeauna uit sa cer una cand sunt la reprezentanta.

Link către comentariu

Varianta cea mai comoda: platesti pe cineva sa ti-l schimbe.

Daca te referi la cum arata:

Siguranta e ok?

post-25544-0-00567300-1333568035_thumb.j

Modificat de carmina
Link către comentariu

are siguranta special pt beculetul ala? celelalte becuri mi se aprind

ala nu e becul pt bricheta?

Link către comentariu

• vdragos a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!