Jump to content

Codari VCDS

NTZ
 Share

Postare recomandată

da se poate seta din computer avertizare la o anumita viteza, functia este gandita pt anvelopele de iarna care sunt de viteza mai mica dar se poate pune orice viteza acolo si avertizarea suna ca si cea de temperatura scazuta.

la mine am computer de bord+ si maxidot , la celelalte nu stiu...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

merg si la cele fara BC+ eu am vazut la una cu minidot intrebare este cum se activeaza?

Link către comentariu

la mine se activeaza din meniu , probabil tot din meniu la cele care o au , in vag com nu am vazut vreo optiune pt functii la bord sau sa se poata activa ceva ce nu nu este in meniu , in afara de functiile din meniul lights , confort si limba care se pot modifica din vag com daca nu sunt in meniul din bord

ps. eu cand am luat masina am activat-o dar dupa un timp devine sacaitoare functia asta ;)

Modificat de steamroller
Link către comentariu

Se activeaza apasand pe sageata "jos" de pe maneta de semnalizare (daca-mi aduc aminte bine).

Se salveaza viteza din acel moment si cand se depaseste respectivul prag suna un "chime" specific.

Functia este pentru a fi avertizat cand depasiti viteza legala, cel putin asta spune manualul, dar este extrem de enervant si am dezactivat-o in aceeasi zi.

Pur si simplu nu-si are utilitate.

Link către comentariu

Mai ales ca ai sectoare de drum cu viteze diferite...daca setezi 50 o sa-ti tzipe in afara...

Poate nevestele/prietenele sa ne seteze ceva pe acolo :blah:

Link către comentariu

Intreb pe acest topic... Intentionez sa-mi schimb ceasurile de bord cu altele care poseda computer de bord mare, al meu fiind mic. De aceea, m-ar interesa sa-mi cumpar un K+CAN Comander. Stie cineva ce interfata imi trebuie care sa lucreze si pe al meu Golf V? Masina mea e model 2006, fabricata in Iulie 2005. Multumesc anticipat!

Link către comentariu

Cred ca e ok ce ti-ai propus sa cumperi.

Cauta v3.6

Link către comentariu

Stie cineva de ce nu pot activa DRL(s).. CODE

[select]

[09 - Central Electric]

[07 - Coding]

[Long Coding Helper]

Byte 00: - bifati Bit 4 (Daytime Running Lights (North America))

[TransferCoding!]

[Do It!]<br style="mso-special-character:line-break"> si nu memoreaza codul nou...este posibil din urmatoarea cauza .????............................Modulul de control de codificare (17 bytes)

STG 09 (sistemul electric)selectaţi

STG Long codificare -> Function 07Următoarele combinaţii suntblocate de către operator:

- Byte 00 Bit 3 alineatul (1)şi Byte 00 Bit 4 alineatul (1)

Byte 00 Bit 0

faruri de ceata instalat

Byte 00 Bit 1

faruri cu xenon instalate

Byte 00 Bit 2

lumini podelei instalate

Byte 00 Bit 3

Far pentru timpul zilei (Scandinavia) active

inclusiv lumina de parcare şi lumina coada

Byte 00 Bit 4

Faruri de zi (America de Nord) este activ

Faruri numai atunci c

Link către comentariu

Dupa ce dai transfer coding ce spune: coding accepted sau reject ?

Link către comentariu

Address 09:1K0 937 049 L recoded (Long Coding) from 01890F0600041800001400001400000000 to 11890F0600041800001400001400000000 (00046/412/614400) Wednesday,23,February,2011,17:21:37:36838

Address 09:1K0 937 049 L recoded (Long Coding) from 01890F0600041800001400001400000000 to 09890F0600041800001400001400000000 (00046/412/614400) Wednesday,23,February,2011,17:24:57:36838

Address 09:1K0 937 049 L recoded (Long Coding) from 01890F0600041800001400001400000000 to 11890F0600041800001400001400000000 (00046/412/614400) Wednesday,23,February,2011,18:01:18:36838

il acepta dar nu memoreaza 11890F0600041800001400001400000000 . inchid vdcs si cand intru din nou am codul initial 01890F0600041800001400001400000000 am vdcs 1o.6

Link către comentariu

Ciiudat. Dar alte setari le memoreaza ?

Link către comentariu

o sa incerc zilele astea cu altcineva sa vad daca se manifesta la fel la fel

Link către comentariu

sa rezolvat ..era din vcds wink.gif

Link către comentariu

salutare ... am si eu o intrebare . as dori sa achizitionez un vag-com, spuneti-mi ce model imi trebuie pt golf 5 din 2007? sau as dori sa activez comming home , inchiderea geamurilor la blocarea masinii si alte setari, daca e cineva din buc care ma poate ajuta ? sau daca nu voi cumpara un soft pana la urma

Link către comentariu

Versiunea originala VCDS se va potrivi la masina ta, despre clone NU se discuta pe acest forum.

In ceea ce priveste activarea diferitelor functii, iti recomand sa citesti cu atentie acest topic si vei gasi tot ce te intereseaza.

Multumesc.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

stiti cumva daca exista vreo codare pentru a deconecta accesoriile in momentul in care scot cheia din contact si nu cand opresc motorul. am observat ca la majoritatea masinilor asta e comportamentul, radioul se opreste doar in momentul in care scoti cheia din contact, dar la mine se opreste in momentul in care opresc motorul fara sa scot cheia din contact.

de asemenea am observat ca la mine cheia iese foarte usor din contact si nu se aude un click in momentul in care scot cheia, la altii am vazut ca iese cheia putin mai greu ca si cum ar apasa ceva pe cheie si se aude un click la scoatere.

multumesc.

Link către comentariu

Sa nu ai cumva probleme cu contactul/

Link către comentariu

Am fost la 2 service-uri cu masina, la Audi mi-au zis ca-mi lipseste ceva modul electronic care actioneaza acele arcuri in contact, iar la vw mi-au zis ca trebuie sa schimb contactul, ambele sunt service-uri de reprezentanta. dupa care ar trebui sa ma iau :D? din cate am vazut e cam scump un butuc deci as incerca pe calea modulului ( daca exista ), dar din pacate n-am reusit sa scot de la mecaninc codul piesei :(. aveti idee?

Link către comentariu

salutare!!! Sunt nou pe forum si recent am luat si eu un golf 5 1.9 tdi din 2005. vreau sa cumpar si eu o interfata ( vag com asa am vazut ca ii zice) pt ca am citit pe acest forum ca sunt multe ' chestii' pe care le pot face cu acesta.

va rog foarte mult sa imi dati ceva detalii de care trebuie (adica ce cod sa aibe) pt ca pe net am vazut zeci de modele si mi-e frica sa nu cumpar degeaba. Astept raspunsuri si daca ati putea si preturi aproximative.

post-89681-0-15596800-1303041523_thumb.j

Link către comentariu

E din butuc, exista o pozitie "S" in VCDS, e activa daca iei contactul si nu scoti cheia.

Trebuie sa schimbi butucul.

Link către comentariu

cristi g, citeste cateva posturi mai sus, aici.

Incearca sa citesti cu atentie topicul inainte de a posta o intrebare despre care s-a mai discutat.

Multumesc.

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Am fost la 2 service-uri cu masina, la Audi mi-au zis ca-mi lipseste ceva modul electronic care actioneaza acele arcuri in contact, iar la vw mi-au zis ca trebuie sa schimb contactul, ambele sunt service-uri de reprezentanta. dupa care ar trebui sa ma iau :D? din cate am vazut e cam scump un butuc deci as incerca pe calea modulului ( daca exista ), dar din pacate n-am reusit sa scot de la mecaninc codul piesei :(. aveti idee?

Nu exista nici un modul care sa comande nu stiu ce arculete. Fa o diagnoza si daca gasesti ceva legat de S-contact sau P contact schimba partea electrica a contactului, nu si cea mecanica.

Link către comentariu

mersi pentru sfaturi.

am mai facut cateva diagnoze dar nu erau erori legate de contact, ramane varianta butucului ... :(.

Link către comentariu

Ramane varianta electrica a contactului (este doar parerea mea)

Cauta la cineva care are dezmembrari si roaga-l sa te lase sa incerci piesa

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!