Jump to content

Coduri piese OEM Octavia 2

sorin_balan
 Share

Postare recomandată

8 =1Z0853661 739,9= 1Z0853668 B41

post-64586-0-93242500-1343901092_thumb.p

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• andrei_221

370

• GABIVVX

116

• Al Bundy

75

• lakete007

42

Top Posters In This Topic

Posted Images

Merci, trebuie sa vad exact care are clemele de s-au rupt ca nu dau aproape 300 lei pe o bucatica de tabla (nici 200 pe dracia ailalta :grrrrrr: ).

Daca tot sunt la capitolul asta, grila aerisire din partea soferului la ce pret apare in sistem ca la reprezentanta au zis 200.

Link către comentariu

Salve as dori sa stiu daca pentru seria TMBBS21Z18C010316 am senzor placute si senzor ulei ?? multumesc anticipat

Link către comentariu

1K0 698 151 F 1 set: brake pads with wear indicator for disc brake

* free cable ends

* must be isolated

1J0 907 660 C oil level sensor

Ai si una si alta,asa scoate din programul de original.

Link către comentariu

Multumesc pentru promtitudine ,cind am fost la service la reprezentanta mi-au zis ca cica nu ar aveanici de ulei nici de placute asa ca nu stiu ce sa mai cred

Link către comentariu

Cred ca au dreptate,este destul de ciudat ce scot programele.La frana cu toate ca modelul de placute este cu senzor,in desfasuratorul masinii iti apare ca nu ai senzor( Brake pad wear indicator 9U0 Without brake pad wear indicator ).Posibil dasta dau si urmatoarea referinta free cable ends/ must be isolated. In schimb la senzorul de nivel de ulei apare negru pe alb ca piesa componenta pe masina ta.Cea mai sigura metoda este in momentul cand dai roata jos sau cand schimbi uleiul sa te convingi singur cum stau lucrurile.Masina e facuta pt romania si nu ma mira daca sunt cateva chestii care se bat cap in cap.

Link către comentariu

OK multumesc mult imi poti spune ceva despre amortizoarele si arcurile care le am pe masina? Ideea este ca au am comandat jante pegasus din fabrica si nu stiu daca am amortizoare si arcuri sport sau normale,amortizoarele sint de culoare neagra nu stiu daca are vreo importanta iar arcurile au 3 culori albastru deschis portocaliu si rosu parca cert este ca am masurat odata cu ruleta si am 7cm din roata pina in aripa

Link către comentariu

Gata am vazut multam' fain

Link către comentariu

ca sa vezi daca are senzor nivel ulei nu te uiti la electrica, partea de senzori, ca acolo iti da tot timpul ca ar fi pe masina senzorul. Te uiti la motor, la baia de ulei si acolo iti da exact de care e pe masina - cu gaura pentru senzor sau fara gaura.

Link către comentariu

Si daca si in original nu iti da nici o varianta la baia de ulei,ce te faci?Sunt cazuri la Skoda facute pt Europa de est nici in programele de original nu iti apar anumite chestii.La masina in cauza:la servofrana 2 repere,la placutele de frana iti specifica ca sunt cu senzor dar in instalatia electrica iti specifica ca cablajul de pe stanga fata este doar pt abs,la filtrul de motorina ai toate cele 3 modele..2 mann si 1 ufi.

post-64586-0-53224100-1344355867_thumb.j

Link către comentariu

stai linistit ca nu te acuzam de nimic :) cazul asta concret cu senzorul de nivel l-am intalnit chiar la masina mea si de asta ziceam... senzorul aparea pe motor, dar baia de ulei aparea modelul fara gaura pentru senzor.

Stiu micile scapari din ETKA. Sunt mai multe cazuri de astea... maneta de schimbator de viteze, protectiile de praf de la amortizoarele spate, etc cand nu te ajuta filtrarea dupa seria de sasiu.

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Aveti idee daca plasticul portocaliu unde intra tija capotei cand e deschisa are un cod,ceva? Se poate comanda?

Link către comentariu

• 1 month later...

Stie cineva codul "mustiucului" de la sistemul de scurgere a apei de la trapa? Am reusit sa il pierd pe cel din stanga fata, pe langa faptul ca furtunul s-a desprins si nu stiu sa il accesez, astfel ca la fiecare ploaie si spalare a masinii mi se uda mocheta de la sofer :(

E vorba despre piesa din poza: http://www.volksbloggin.com/wp-content/images/howtos/sunroof_drains/sunroof_drain.jpg

Link către comentariu

1J0877242(fata st si dr,piesa nr 6) lei 13.Iti las si o schema cu dispunerea elementelor.

post-64586-0-89986100-1349084945_thumb.g

Link către comentariu

• 3 weeks later...

sal

ma ajuta si pe mine cineva cu un cod pt un ornament consola centrala la o skoda model 2010 .........nu are rost sa dai cred seria sasiu ca ea de origine a avut un ornament lat pe parti care il am nu s a stricat doar ca am inlocuit eu casetofonul pe care il avea cu unul tot de origine Swing si cea veche nu se mai potriveste ......ceea ce imi trebuie e in poza asta ( scuzati scrisul din foto era pt cel ce mia trimis casetofonul ......il rugam daca are si asa ceva )

post-39460-0-26518600-1350467523_thumb.j

Modificat de ciobi b
Link către comentariu

Sunt multe modele si este destul de greu de reperat.Fa rost de o serie de caroserie a unei masini care are exact piesa pe care o doresti.

Oricum banuiesc ca este unul din codurile astea: 1Z0858069CT2AU,1Z0858069DA2AU,1Z0858069DB2AU,1Z0858069DC2AU

Link către comentariu

am inteles Multumesc .... e nu am de unde sa gasesc o alta serie de caroserie ........dar inca ceva genul asta de piesa pot sa il gasesc si in alta parte decat la reprezentanta ????unde??? ca pana acum unde am cautat pe net nimic nu am gasit

Modificat de ciobi b
Link către comentariu

Doar pe original gasesti piesa respectiva,sa la magazinele care aduc piese pe original.Noua este in jur de 350 lei

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Gabi, te rog spune-mi si mie dimensiunile discurilor frana(fata si spate) pt TMBCA21Z982091479.

Multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!