Jump to content

T4 - Probleme

nelu_tm
 Share

Postare recomandată

E vreun coleg cu T4 1.9 TD care a schimbat pompa servo?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am schimbat-o eu la 2.4 si este la fel deoarece pompa pe care am pus-o este de pe un Golf3 1.9TD,doar suportul difera.

Link către comentariu

Si mai ai pompa veche? Imi trebuie capacul de la ea, deoarece al meu e spart si cred ca pierd ulei pe acolo(asa l-am luat). M-am trezit ca face urat la viraje, si aveam uleiul cu 1 cm sub minim. Am completat si nu mai face acel zgomot de motor electric, si de ieri pana azi (aprox 50 km) nu a mai pierdut, dar stiu ca tre sa schimb capacul.

Asa arata al meu reparat:

post-61162-0-17830900-1297926278_thumb.j

post-61162-0-59153500-1297926280_thumb.j

Si pompa fara capac

post-61162-0-76550100-1297926282_thumb.j

Edit: lasa-mi un pm cu nr tau daca mai ai capacul/pompa veche si ne intelegem.

Pentru astfel de solicitari exista PM-ul, mail-ul sau telefonul.

Multumesc pentru intelegere!

aryes13

Modificat de aryes13
Link către comentariu

poti sa incerci o sudura in argon eo asa am facut si eo lam avut spart !

Link către comentariu

Sudura in argon? Capacul e din "zamac" din ce stiu, si astea se sudeaza mai greu. sau mai complicat...:|

Link către comentariu

am sudat eo mo costat vreo 30 de lei sudura in aluminiu sau ceva e genu cu argon pe langa cand am timp pun si o poza !

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Va salut din nou cu o noua problema :) de cateva zile simteam o vibratie sub masina si in weekend am descoperit ca toba intemediara are ceva rupt in ea si vibreaza la anumite turatii (1100 si 1500-1600rpm) intrebarea este risc sa stric ceva daca mai merg o perioada asa? se poate sa nu mai evacueze gazele cum trebuie? am pus mana la toba finala si debitul de gaze este ca si inainte.

Link către comentariu

Esti sigur ca e rupt ceva IN ea sau chiar evacuarea in sine? Si eu am acel zgomot de aproximativ 8 luni...si nu are nimic... dar e deranjant.

Link către comentariu

Am verificat tot traseul, toate tampoanele...e ceva rupt in ea si zdrangane, am comandat-o azi pana la urma ca vreau sa plec iar cu ea in germania si nu vreau surprize pe drum, 200lei bosal. mai am putin si fac noua toata masina (am schimbat si fulia motor ca incepuse sa faca zgomot si era putin cam dezechilibrata, urmeaza sa-i pun scutul de metal ca sa nu mai bata apa pe ea si pe curea+role, nu de alta dar si pe alea le-am pus noi.

Link către comentariu

sunt multe TDI care au evacuare libera.. practic fara nici o toba. Eu asa am sa fac cand mi se v-a sparge vreuna dintre ele. Ai turbina si ai catalizator.. nu o sa iti sune nici mai urat nici mai tare evacuarea.

PS: am o mica fisura la un cot la esapament si moama moama ce frumos se aude turbina :icon_thumright: nici nu ma gandesc sa o repar.

Link către comentariu

Am verificat tot traseul, toate tampoanele...e ceva rupt in ea si zdrangane, am comandat-o azi pana la urma ca vreau sa plec iar cu ea in germania si nu vreau surprize pe drum, 200lei bosal. mai am putin si fac noua toata masina (am schimbat si fulia motor ca incepuse sa faca zgomot si era putin cam dezechilibrata, urmeaza sa-i pun scutul de metal ca sa nu mai bata apa pe ea si pe curea+role, nu de alta dar si pe alea le-am pus noi.

Pune o poza cu piesa, sau cu codul ei, ca o voi comanda si eu intr-o vreme.

Link către comentariu

Joi vine toba, o sa-i fac poze si o sa le pun aici, eu nu doresc de la masina asta decat sa mearga bine si multi km, nu am nevoie de tobe sport si alte prostii, pt asta am un bmw e30 :D sper sa nu se supere moderatorii pt poza, daca deranjeaza sa o stearga.

post-81271-0-96763900-1298908472_thumb.j

Link către comentariu

gucci 2.5 tdi

la mine a intray 98 de litri pana la buson :rolleyes:

Link către comentariu

98 in T4? ori era decalibrata pompa de motorina ori te-au furat. nu intra mai mult de 80-85l.

Link către comentariu

sustin ce zice noobsound. maxim 85 intra in rezervor, plin pana la buson.

Link către comentariu

eu o singura data am reuist sa bag 84 litri si atunci acu de la carburant era pe linia alba de sub zona rosie in rest niciodata nu intra mai mult de 76-78 de litri

Link către comentariu

Eu bag la bidon,si am bagat si 4 bidoane(~ 22 L) si mai aveam ceva in rezervor,deci un 85 garantat

Link către comentariu

salut am si eu o problema cu marsalierul ..intra si sare imediat inapoi .. cine ma poate ajuta cu o sugestie? am transporter 4 motor 2.4D 57KW. astept raspuns urgent!

Link către comentariu

Emy D-pozele cu toba, iti dai seama ca nu se putea sa vina la fix, cred ca a venit pt varianta lunga de caroserie asta desi am cerut pt scurta, am schimbat-o azi ca nu mai puteam, vibra din ce in ce mai tare... am dat si catalizatoru jos sa inlocuiesc suruburile ca erau ruginite si i-am dat o cheie, se aude superb fara nici o toba:))

post-81271-0-81681000-1299262479_thumb.j

post-81271-0-07856000-1299262542_thumb.j

post-81271-0-93812800-1299262590_thumb.j

Link către comentariu

Merci. la mine se potrivesc astea pentru ca eu am "long wheel base" chiar daca e t4 doka icon_thumright.gif

Link către comentariu

Legat de sunetul fara catalizator.. este intradevar superb... eu am ajuns sa aud cum suna fara dupa ce s-a rupt un cot de sub motor. Cand o sa mi se rupa ceva la esapament am sa il scot de tot catalizatorul.. oricum dupa 400 000km sunt sigur ca nu mai e eficient.

Link către comentariu

eu l-am spalat cu suc de lamaie(acid citric);se pare ca este cea mai buna metoda de revigorare a catalizatorului :icon_thumright:

Link către comentariu

Catalizatoru meu parea ok, am uitat sa spun ca tot vineri am schibmat si parbrizu si nu prea este 216 lei asa cum aparea pe site la marctec in linkul dat de un coleg, a fost 431 lei cu tot cu montaj( cu antena si parasolar, firma nord glass polonia) si chederul 28lei deoarece era copt si s-a rupt cand a scos geamul.

Si tot vineri mi s-a stricat si o boxa din bord, voi ce boxe aveti in masina si pe unde le-ati pus? ca as vrea sa mai pun 2 in spate dar nu prea stiu in ce locuri sa le prind...

Link către comentariu

si eu trebuie sa schimb parbrizul. Am avut o zina de vreo 2 cm unde aveam urme de rugina si a apa a intrat sub cheder.A ingehtzat si a fisurat parbrizul. In cluj 440roni cu montaj.

Boxele din bord se schimba usor.. dai jos plasa de protectie si ai acces al difuzor. Daca ai un radio-cd player performant iti recomand sa nu abuzezi de volum... la acea dimensiune 10cm diametru sau 4" nu gasesti difuzoare foarte rezistente.

Pentru spate eu am loc special facut pentru difuzoare.. la cei care nu au am vazut ca multi pun difuzoarele sub bancheta din spate indreptate in fata.. nu e un loc ideal dar nu e nici ok sa te apuci sa ciobanesti si gauresti panourile laterale sau politza din portbagaj.

Link către comentariu

Boxele din bord am vazut cum se scot, din pacate nu am nimic pe acasa de 10cm asa ca trebuie sa cumpar un set, iar in spate chiar nu stiu cum sa fac, nici mie nu mi-ar placea sa stric panourile, dar si sub bancheta nu cred se vor auzi prea bine, mai astept idei de la cei care si-au mai pus...

Link către comentariu

• Ex member a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!