Jump to content

240000+ km pe un Golf IV

Johnny Ice
 Share

Postare recomandată

Golf 4 1.6 azd... O am de la 200k...momentan 312.000 si merge fara pb...:)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Johnny Ice

17

• AdCrys

5

• Cristian09

5

• DJ44MKE

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Golful din semnatura -- undeva pe la 460.000. Luata de afara pe la 190.000 prin 2007, inca neumblat la motor si cutie. Nu consuma ulei si schimba perfect.

Schimbat pana acum:

- volant si ambreiaj pe la 320.000, din cauza decalirii arcurilor din volant (facea zgomot la schimbarea treptelor). Erau cele originale.

- baia de ulei de vreo 2 ori (am suspensie sport de fabrica :D)

- actuator turbo RUGINIT !!! schimbat pe la vreo 400.000 . Verificat Turbo la CIpos -> impecabila. Turbina originala.

- senzor temperatura

- termostat

- cablu de la frana de mana

- cap planetara spre cutie

iar de la drumurile noastre dragi:

- puntea spate - roata dreapta avea o cadere de 2gr.

- bucse punte spate 1 data

- bucse, pivoti, biele punte fata de vreo 3 ori.

- bucse bara stabilizatoare  - cred ca de vreo 5 ori!. incep sa scartzie repede sau sa bata, cu toate ca am pus si originale si panzate si tratate...

- caseta de directia. Asta mai mult din cauza "meseriasilor" de la noi. Dupa schimbarea capatului de bara au prins burduful cu bride de plastic care nu au etansat si nici nu au tinut mult. Altfel cred ca aveam si acum caseta originala.

- suspensia schimbata complet prin 2010, dar nu mai retin nr de km de atunci.

- fuzeta stanga de doua ori, prima data datorita drumurilor, a doua ora la un schimb de placute "meseriasul" a strans prea rau culisanta etrierului si a ras filetul.

In rest reviziile uzuale. (filtre, uleiuri, placute, discuri) si upgradeuri de frumusete (jante, volant, schimbator viteze, interior)

Toti prietenii sunt inca uimiti de cat de frumos trage si toarce motorul. Aici este ajutat si de cutia cu 6 trepte destul de lunga - 3000@175-180km/h.

Masina merge zilnic, inca destul si pe oras.

Modificat de ili2k2
Link către comentariu

Felicitari! Cred ca masina ta poate fi prezentata intr-un articol pe 4tuning. E adevarat ca ei dau mai mult masini preparate, vezi Golf-ul 4 de 800 CP modificat la Exelixis, insa e posibil sa ii intereseze si longevitatea. Inca o data, bravo!

Modificat de DJ44MKE
Link către comentariu

Cand i-am verificat erorile in service am uitat sa verific km.reali.....o s-o fac si eu curand,mai ales ca era la 190.000 km cand am luat-o,ca sa dea bine la ochi cred.

Link către comentariu

• 4 months later...

Drumuri bune si sanatate colegii !

post-129564-0-65489400-1431962327_thumb.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!