Jump to content

Golf 7 - cand ?

voinea
 Share

Postare recomandată

Cand am zis 30 ma refeream la Focus RS. Si cred ca m-am facut inteles gresit. Nu mi se pare o suma asa de mare, atata tot ca m-am cam saturat sa dau bani la stat si sa merg ca bunica de frica sa nu-mi tai cauciucurile sau sa-mi indoi jantele.

Audi RS3 poate fi my next dream car, asta sau un Boxter, dar asta dupa ce ma satur de rocco.:D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• The_Ego

83

• Rave

72

• Bogdan VW

59

• mandelu

49

Top Posters In This Topic

Posted Images

dar ce, tu nu ai sesizat inca ca noi nu avem sosele pentru asa masini? astea sunt bune pt autostrade fara limite (a se citi Germania) si pt oameni care fac zilnic naveta pe niste drumuri virajate ceva, prin niste paduri eventual, nu sa te freci cu ele la semafoare in niste cozi interminabile. La noi masinile sunt mult inaintea infrastructurii, ca si performante, nici macar circuite dedicate nu avem sa zici ca iti faci damblaua.

Link către comentariu

micuzzu_marius

fac o mica paralela, desi se dicuta de golf 7, asta fost si gandul meu cand am ales 1.6 tdi fata de 2tdi(bine si diferenta de bani, dar se rezolva problema daca vroiam), pai la ce drumuri avem de mergi bara la bara, nu te poti folosi de un motor puternic decat pe distante f scurte, in Romania inca te descurci si cu un motoras mai mic care are taxe mici si un consum mic, mai avem muuuult pana sa avem nevoie de motoare mari si multi cai putere sa i folosim la adevarata lor valoare......parerea mea stiu ca multi nu sunt de acord cu ce zic

Link către comentariu

Amandoi va ganditi ca ar fi o masina de zi cu zi si, intr-adevar, nu iese bine asa.

Dar daca e cumparata ca masina de week-end si alte activitati mai mult sau mai putin legale se schimba situatia. Si prin Bucuresti te misti cu altceva...!

Link către comentariu

e misto sa ai masina puternica, e adevarat conditiile in romania sunt cele mai proaste, dar n as putea refuza un rs

Link către comentariu

Va rog sa pastrati discutia ON topic.

Multumesc.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

http://www.autobild....hau-989590.html

Modele pe noua platforma MQB:

Golf Hatchback, 9/2012 • Golf Variant, 1/2013 • Golf Plus, 2/2013 • Touran, 12/2013 • Scirocco, 4/2014 • Tiguan, 8/2014

Motorizari:

Benzina: 1.2 TSI, 86 PS/165 Nm • 1.2 TSI, 105 PS/175 Nm • 1.4 TSI, 122 PS/200 Nm • 1.4 TSI, 160 PS/250 Nm • 2.0 TSI, 180 PS/320 Nm • 2.0 TSI, 220 PS/350 Nm • 2.0 TSI, 300 PS/400 Nm.

Diesel: 1.6 TDI, 90 PS/230 Nm • 1.6 TDI, 105 PS/250 Nm • 2.0 TDI, 140 PS/320 Nm • 2.0 TDI, 170 PS/350 Nm • 2.0 TDI, 220 PS/450 Nm

Modificat de animaluus
Link către comentariu

Oare cel de 2.0 TSI 180 sau 2.0 TDI 220 se va pune si pe comfortline ?

Modificat de TDR
Link către comentariu

2.0 TSI 180 si 2.0 TDI 170 foarte probabil sa fie pe Confortline si Highline

2.0 TDI 220 cred ca o sa fie GTD

2.0 TSI 220 va fi GTI

2.0 TSI 300 va fi R

Link către comentariu

Sigur toate acele motorizari vor fi si pe Golf? Ca vad acolo si Tiguan, Scirocco, Touran.

Eu cred ca 2.0TSI 180 va veni pe Scirocco sau Tiguan.

Lovitura grea data GTi-ului de GTD, avand tot atatia cp, dar il bate la cuplu grav (450nm vs 350nm).

Link către comentariu

vali_devill

gtd va fi bi-tdi,dar cu potential redus de tuning fata de gti...deci cine alegea gti,il va alege in continuare.

brgds

Link către comentariu

Eu sunt convins ca mai mult de jumatate din cei cu GTi nu tuneaza motorul. Oricum benzinarul de 2.0 ramane baza sportivitatii la VW.

Pentru un consum decent, performante bune GTD-ul ftw (pe mine m-ar convinge GTD 7 daca s-ar lansa cu acest motor).

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Consumul va fi cu siguranta decent, dar pretul? Cu un asemenea motor, GTD-ul va depasi pretul GTI-ului ceea ce va fi ciudat si, in acelasi timp, greu de amortizat.

Ceva ma face sa cred ca nu va ajunge motorul ala pe GTD, ci mai degraba pe alde Q3, Q5 sau Tiguan.

Modificat de JUG
Link către comentariu

aceleasi motoare ca la g6? jenant, se zvonea de un 1.4 140cp dar doar cu turbina, ca la 122, nu ca la vechiul 140 (compresor +turbina).

nu vor fi motoarele alea de 2l benzina pe golf, sunt pt scirocco etc. sunt foarte curios cu hibridul ala cum va sta treaba, sper ca e electric+benzina, nu cu diesel.

daca are pret prea mare nu se va vinde.

Link către comentariu

micuzzu_marius

si 1.6 tdi auzisem ca era vorba sa l faca de minim 110 cp, chiar 120cp, se pare ca raman motorizarile la fel in afara de gti si gtd

Link către comentariu

Si eu speram la un 1.4 TSI 140cp.

Link către comentariu

Pe golf 7 va fi motorul 1.4 tsi 140 cp bluemotion cu dezactivare a cilindrilor.

Link către comentariu

rosso corse

Renault are deja la vanzare 1.6dci(130), 1.2tce(115) si urmeaza upgrade 1.4tce. Dau bine la imagine si performantele oferite de motoare.

Modificat de rosso corse
Link către comentariu

micuzzu_marius

deci se poate, 1.6 tdi la 130 cp deja ar fi foarte OK

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Farurile seamana cu cele de Jetta :(

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Master_Blaster

Sper sa nu-l porcaiasca si pe asta cu o mecla de Jetta / Passat / Eos care sunt chiar aiurea cu dungile alea orizontale de gradinita. :P

Link către comentariu

Daca iese asa eu nu ma supar...

VW-Golf-VII-2012-670x502.jpg

Link către comentariu

Master_Blaster

Dar nu o sa iasa asa. Pt mine e clar viitoare masina va fi mai mult ca sigur un ford focus cu 3 cilindri. ;)

Link către comentariu

Cam asta e linia de design a VW...

Proiectoarele de Passat, farurile de Passat/Jetta, grila de Polo (?) Spre asa ceva se indreapta...

La next car, desi e prea devreme, sunt fan A3 Sedan (daca se lanseaza si in Europa, ca am auzit ca ar fi doar pentru state,) dar o dam in OffTopic...

Link către comentariu

• loghy unpinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!