Jump to content

Cu si despre Volkswagen dar nu numai ;)

bogdan
 Share

Postare recomandată

Pai de unde ca actiunea se petrece in Germania :) ? E ceva legat si de treaba asta ... No rabdare!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La insistentele publicului am gatat si episodul 2. Vizionare placuta!

Link către comentariu

Eheee! Mai trebuie sa treaca 50 de ani pana sa putem vorbi de mazare :emthup: .

Link către comentariu

greierasul_singuratic

mai degraba lu herr mazare i-ar sta bine la auswitsch... :icon_thumright:

Link către comentariu

Din moment ce o tot dati inainte cu vaca aia de mazare inteleg ca nu v-a placut :( ... Deh m-am straduit si eu cat am putut.

Link către comentariu

sa te contrazic....... mie imi place ce faci tu acolo.abia astept anul 1962 :soothe[1]: .

eu ma refeream la post-120-1259215548_thumb.jpg

Link către comentariu

Horror fotografie pentru un om care de 4 zile maninca la pranz mazare :alien: :alien: :alien: :alien: Astia nu cred ca-s alieni, cred ca sunt boabe de mazare :soothe[1]: . Asta-mi aduce aminte de bancul ala cu Bula si varza:

Profesoara intreaba copiii la scoala ce-au mancat acasa. In prima zi Ionescu spune ca a mancat friptura de porc, Popescu friptura de vitel umplut cu melci, Bula varza. A doua zi Ionescu pui cu susan, Popescu crocodil fezandat la gratar ( asta-i gateau parintii mancaruri sofisticate ), Bula? Varza! A treia zi Ionescu bagase in el muschiulet la tava, Popescu iguana cu masline iar Bula varza :( . A patra zi Ionescu se delectase cu ceafa la gratar, Popescu scoici fierte in vin de Porto, Bula ( surpriza zilei ) varza cu carne!!!

Profesoara uimita:

- Bula, varza cu carne?!? Cum? De unde?

-Pai a venit aseara tata acasa si a intrebat-o pe mama: "ce avem de mancare?", mama ca de obicei: "varza", iar tata a zis "imi bag p :censur: in varza ta!".

Link către comentariu

La insistentele publicului am gatat si episodul 2. Vizionare placuta!

daca terog :), pui si un link, pt. mine, :P cand mai zici asta?sa nu mai staaau sa caut ce zici... :))

Link către comentariu

Pai e link-ul la semnatura http://typ3forever.blogspot.com/ aici ii pagina principala si de acolo dai si tu in sus si in jos. Cand ai ajuns jos pe pagina ai optiunea "postari mai vechi" si poti sa vezi cu o pagina in urma si tot asa ... Ma bucur ca-ti place :) .

Link către comentariu

• 1 month later...

Am postat pe blog un material despre " Embleme si placute de identificare VW Typ 3 ( Variant ) daca pasioneaza pe careva ...

Link către comentariu

;) bre, am ris de m'am spart la faza cu conducta care curge...De ce nu m'ai sunat? ai uitat unde lucrez?? :coolpics:

Interesante celelalte.. ;) .cam acelasi stil am si eu la scris, da' ,,dincolo" imi dau aia la cap...Ban.... :coolpics: Tu mai intri p'acolo? :vwrullz: ..eu n'am timp de blog. Tu precis scrii de la serviciu... :coolpics: ...interesant lincu' ala cu gaina... :coolpics: ....vii duminica??

Link către comentariu

:) Mai, pe dincolo nu intru decat ca sa-i las lu monsher Mishu cate o vorba pe PM, altefl nu. E chestie de printipiu daca ma intelegi pe undeva :icon_thumright: . Care gaina bre? Duminica nu vin, sunt cu copilu'... cu ale mele. De scris ai dreptate: la scarbici scriu. Parte proasta e ca imi intrerupt tot felulu de neplacuti gandurile :lol: si din cauza asta, cateodata, frazele sunt cam brambura. Dar, ma rog, ideea conteaza.

Modificat de bogdan
Link către comentariu

poza cu tatal tau pe motocicleta este geniala!!! si motocicletele aste "comuniste" cum le mai zice in jargon sunt foarte frumoase!

Link către comentariu

bogdan,dar tatal tau de ce ne arata degetul "ala"?? :Driver: :(

Link către comentariu

Io stiu :scratch: Cred ca se tinea cu el de frana sa nu dea peste fotograf. Dar daca vrei sa-ti dau un raspuns pe masura intrebarii sa-mi spui :offtopic:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!