Jump to content

Al Bundy's Car

Al Bundy

Postare recomandată

Acum mai bine de 2 ani si jumatate, cand mi-am montat eu sistemul PLA pe masina, saiturile rusesti nu confirmau ca fiind compatibil cu Passat-ul modulul 1T0 919 475 P. Am zis ca daca H-ul este compatibil si chiar daca este ultimul dat de ETKA ca fiind compatibil, trebuie sa mearga si P-ul. In toate recomandarile mele date celor care au instalat ulterior sistemul, le-am spus sa mearga pe varianta P, deoarece este cea mai performanta si este compatibil. Este prima data cand aud ca n-ar merge. 

Problema cred ca este in alta parte. Verifica daca iti merge H-ul sau o alta varianta anterioara. de asemenea, verifica si cu o alta unitate P

Modificat de Valentin
Link către comentariu

Cred ca e prea noua unitatea PLA fata de unitatea ABS / ESP.

Unitate PLA rev. C a pus flacaul asta aici pe Golf 5 2008, sigur merge si pe Octavia ta.

Link către comentariu

Pe cealalta Octavie ce ai pus? 1.5 sau 2.0?

2.0

1.5 a fost pus pe masina lui Hayate si a mers si la el nu merge 2,0, nu ca nu merge, doar nu vede locurile de parcare.

Link către comentariu

Eu zic sa mai astepti un pic sa incercam sa codam unitatea ta pe masina mea sau sa o punem pe a mea de PLA1.5 la tine, ca am tot cu P.

Nu te grabi sa cumperi alta unitate.

Link către comentariu

Sau daca gasesti una cu H sa o imprumuti sa vezi daca asa merge, macar sa nu dai banii pe ea degeaba...

Link către comentariu

Cred ca e prea noua unitatea PLA fata de unitatea ABS / ESP.

Unitate PLA rev. C a pus flacaul asta aici pe Golf 5 2008, sigur merge si pe Octavia ta.

DA, dar a schimbat unitatea de ABS cu una pe 18 bytes BL in coada ce suporta 2.0

Am primit un raspuns de la 2 meseriasi de la rusi:

primul:

unitatea PLA cauta senzorul G251 de acceleratie longitudinala din modulul de ABS, negasindu-l stocheaza eroare. La fel, cand am vrut sa activez Hill Hold Assist imi spune incorect module installed.

second:

modulul meu cu AD in coada nu suporta PLA.

Deci, vand unitatea PLA1.5 si pun unitate OPS fata spate pana schimb modulul de ABS.

si atunci pun 2.0 si inca 2 senzori in spate, unul si un holder deja il am.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu
  • 1 month later...

Am pus deocamdata unitatea care stie de fata spate, asta pana fac rost de banuti sa schimb ESP si cei 2 senzori de ABS.

Acum am de plata taxa de timbru, ca am terminat leasingul.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Bingo! Cum vedeti se poate face acum si pe FL, dar nu cu VCDS .

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Ai tras un fir de la unul la celalalt? Nu se sperie de consum in plus si da eroare?

Link către comentariu

Ai tras un fir de la unul la celalalt? Nu se sperie de consum in plus si da eroare?

Asa ma stii pe mine ca as lucra cu improvizatii? S-a facut din coding , nu in byte 18 ci direct in eeprom cu VAS-PC.

@BiCos: nu vreau si rear odata cu DRL. DRL e doar pentru fata.

Cu toate ca daca codez si pe spate pot regla si intensitatea celor din spate cu VCDS.

O sa mai caut sa vad daca gasesc codarile pentru semnale aprinse fata la intensitate redusa gen America si eventual sa opresc pozitiile fata sa ramana doar semnalele reduse pe pst de pozitii.

Pai cum? As vrea si eu:)

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Se face. Dar mai asteapta pana gasesc si celelalte codari.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Ai zis ca nu din VCDS asa ca am crezut ca e ceva fizic... :(  

Mie poti sa-mi faci DRL si pe pozitiile spate? Ar arata interesant cand/daca o sa iau stopurile LED :p

Link către comentariu

Incercam cu VAS_PC.

LA Nicu merge.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Mie mi-a activat drl un inginer din reprezentanta, pe fata( cele de la O2 FL dedicate), pozitii spate si acele de la bord(turometru, vitezometru).

Link către comentariu

Ceea ceai zis tu (DRL, staging, si pozitii spate cu DRL) se fac cu VCDS.

Link către comentariu

nu am staging, doar sunt iluminate permanent acele respective. Stagging parca inseamna si o tura completa a acelor, sau stiu eu gresit?

Modificat de bogdanpiatra
Link către comentariu

NU, asa e. Si acele sunt iluminate din fabrica la punerea contactului.

Link către comentariu

Si ce mai avem noi aici ?

Trebuie ca la mine sa le mai reduc din intensitate.  Si sa-mi pun becuri de pozitie galbene.

post-1788-0-71552900-1394828090_thumb.jp

post-1788-0-44451500-1394828097_thumb.jp

post-1788-0-94102500-1394828105_thumb.jp

post-1788-0-81158200-1394828114_thumb.jp

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Se aprind odata cu pozitia. La care US style e e mai ok, cea din stanga sau dreapta ?

Cea din stanga are bara RS, LED DRL RS< si pleoape pe pozitie care sunt anulate.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!