Jump to content

tornado red mkv 1.4 tsi 170 magarusi

vali_devill

Postare recomandată

ce misto e ceasul de boost din bord...nu puteau sa puna unul si la GTI??? treb sa imi pun si eu... :Driver:

nu ii vopsesti prelungirea de GTI? cred ca o sa arate mai bine

f frumoasa si ingrijita masinuta ta, este la prima ei tinerete :)

numai bine

Link către comentariu

Multumesc baieti.

@radu: pai de fapt gti lip e doar baghetica aia subtire din scobitura aia din mijloc.tu ar trebui sa o ai.in rest,e identic ca la tine.dar de vopsit nu vopsesc nimic pt ca este bestial contrastul rosu-negru.

Iar acum cred ca odata cu montarea buzei,i-am luat din...agresivitate.stau in dubii.

Voi ce parere aveti?

Brgds

Link către comentariu

Tocmai trec si eu la bara de GT, si am aceleasi dubii... daca sa pun si buza de GTI sau nu. Si mie mi se pare ca forma mai agresiv GT look-ul, dar cu conditia sa fie vopsita prelungirea, si implicit mai usor de observat forma ei. Pe negru insa cred ca sare mai bine in ochi cu buza de GTI montata.. pare mai "speciala".

Link către comentariu

Daca nu reusesc sa ma conving ca e ok,poate o iei de la mine.hahaha.

Brgds

Link către comentariu

Vali daca ii mai pui si praguri de GTI, ar fi cam completa si atunci eu unu nu as mai vopsi nimic, ai avea continuitate, buza fata neagra, pragurile negre, spoilerul spate negru + rosu, restu` masini = contrast bestial, cum ai spus si tu :)

Link către comentariu

mie cea de gti nu prea imi spune nimic...iar cum e la mine pe negru cu negru chiar nu iese cu nimic in evidenta si deaceea iti spuneam sa o vopsesti...bine acum ca imi dau seama ca la tine face contrast. eu mi-am comandat alta buza din sua

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Golf-Mk5-GTI-VW-Votex-FRONT-LIP-SPOILER-EURO-Urethane-/320718790648?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3AGTI&hash=item4aac545ff8

Link către comentariu

@fdy: daca voiam praguri,luam pana acum,baghetuta am luat-o pt ca ciufulisem partea de sub bara.

@circoloco: niciodata nu am sa fiu niciodata un gti wannabe.u know me.

@radu: e misto rau buza ta...

Personal mi-as dori prelungirea de edition 30,dar inca nu am gasit-o la un pret rezonabil.

Cred ca o sa pun fusta gti la vanzari.

Brgds

Link către comentariu

nu era vb de wannabe gti, dar arata mai ok pe ea cea de GT

Link către comentariu

Pai GT si GTI au aceeasi terminatie sub bara,doar ca la GTI mai este o baghetica.care cred ca pleaca.

Brgds

Link către comentariu

Cand am montat eu buza sub fusta mi s-a spus ca asa a venit pe toate GTurile de dupa 2008. Deci nu e specifica GTIului. In plus, am vazut in Germania multe GT Sporturi cu buza sub fusta. Si nu in ultimul rand, fusta de GT fara gauri de prindere pentru buza "de GTI" nu se mai aduce de cativa ani, pentru ca a fost schimbata cu versiunea noua.

Link către comentariu

Dap,eu am primit-o pe cea noua cu gauri pt prindere,cea veche era fara.de fapt am inceput sa ma obisnuiesc cu ea,desi mai am idei de dat jos.timpul va decide.

Tie cum ti s-a parut la inceput?

Brgds

Link către comentariu

Mie mi-a placut si imi place mult cum arata cu buza, nu as mai reveni la varianta initiala daca as avea ocazia, desi la inceput am vrut sa-i pastrez aspectul original.

Link către comentariu

Imi poate recomanda cineva un atelier de sudat,etc,pt tipsuri?dupa fusta fata gti au cam ramas inauntru.

NU pilot power.care pt 2 distantiere ca 2 verighete voiau minim 300 lei.

Si gasisem finala gti cu 200 lei,scoasa de noua...boou am fost!

Brgds

Link către comentariu

Ia baga tu mai suspensistule!ca banii cresc in pom ca la aia la retele telefonice de doi lei! ;-)

Corectie pt mai sus,fusta spate gti...brgds

Modificat de vali_devill
Link către comentariu

Daca si masina lu vali este un GTI wannabe ce sa mai zicem de golf-urile tdi. Eu zic ca buza aceea este un mare upgrade vizual.

Link către comentariu

Multumesc robi,parca a mai crescut in ochii mei baghetica.

Si babuinul este numai unul!hahaha

Brgds

Link către comentariu

si pe mine ma intereseaza un atelier bun, ca in curand o sa imi vina prelungirea de r32 si downpipe si chiar nu stiu pe mineni...asa ca dc ai o experinta pozitiva sa imi spui si mie :)

uite un detaliu misto :

http://omegatuning.ro/shop/tuning-volkswagen/golf-5-gti/frame-pentru-exhaust-incl-screws-black-paintable-f9jk.html#detalii

Link către comentariu

Freakin' cool.iti dai seama ca ar merge la fix.

Brgds

Link către comentariu

Ne pregatim sa plecam duminica o saptamana la mare,si apoi legam transalpina in drum spre gurahont.

Ne vedem pe topicurile litoral si transalpina pt informatii din teritoriu.

Brgds

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

transalpina pics...

post-34488-0-90962200-1317020837_thumb.j post-34488-0-52263700-1317020854_thumb.j

post-34488-0-88077100-1317020872_thumb.j post-34488-0-81826900-1317020894_thumb.j

post-34488-0-09744600-1317020919_thumb.j post-34488-0-37324200-1317020932_thumb.j

post-34488-0-52782400-1317020945_thumb.jpost-34488-0-21504900-1317020964_thumb.j

post-34488-0-00173200-1317020976_thumb.j post-34488-0-92034400-1317020985_thumb.j

post-34488-0-96325600-1317020993_thumb.j

post-34488-0-36895000-1317021268_thumb.j post-34488-0-78527700-1317021311_thumb.j

post-34488-0-64185500-1317021333_thumb.j

cel mai sus,a aratat pe navi 2136m...mai sunt o mare gramada de poze,sa vedem cand le pot pune in topicul dedicat.

mai pregatesc o noua excursie pe transalpina in weekendul 8-9 octombrie.

brgds

Link către comentariu

Frumos domnule, diferenta este ca tu ai timp sa faci si poze :lol:

Eu trebuie sa stau cu bratul infipt in kinder, este cam temperamental tipul si la altitutinea aia...nu stiu in ce directie pleaca.

Modificat de theo
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!