Jump to content

bucse,rotule etc...

microb
 Share

Postare recomandată

6Q0411314R   bucsa bara stabilizatoare 18 mm.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Aditu

17

• barbulescu marius

13

• dan 48

8

• Lupisor

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 8 months later...

Va salut,

Am o problema cand virez stanga si urc un deal  se aude un cloncanit la roata stanga pe parte soferului si un sunet de metal ca o bataie de ciocan in amortizor,dupa ce am studiat la roata am observant ca bieleta antiruliu se misca lejer cu mana si cea din partea pasagerului nu se misca deloc,e normal sa se miste asa usor?

Link către comentariu

Schimba bieleta de pe stanga (aia cu joc) si cu ocazia aia verifica si bucsele de la bascula si cele de la bara stabilizatoare.

Link către comentariu

Multumesc pentru sfaturi,ce marca imi recomanzi? :icon_bounce:  eu ma gandeam la Swag Germany sau Lemforder.

Link către comentariu

Gindeste-te in functie de banii care ii ai,concomitent,n-ar fi rau sa arunci ochiul pe toate paginile acestui topic si altele similare din arie ca sint recomandari de tot felul.Din ultimul post niciodata nu reiese nimic concret.Topicul "scirtiit la denivelari" e cel mai explicativ din acest punct de vedere.Lemforder,de regula.Ar fi extraordinar sa fie toate topicurile afisate pe o singura pagina...

Modificat de dan 48
Link către comentariu

Revin cu noutati :( am schimbat bieleta antiruliu(era dusa avea joc mare) si tot se aude zgomotul dar numai cand trec prin gropi,se aude un fel de carait de la roata care urca sus ca si cum ar fi stricat amortizorul.

Amortoziroul are cumva o bucsa in partea de sus? ceva de cauciuc?am verificat jos si pe langa roata si nu este nimic slabit sau uzat care face zgomot.

Daca fac stanga sau dreapta nu face zgomot doar la gropi si masina nu fuge stanga dreapta.

Astept pareri??

Link către comentariu

Deci se pare ca este rulmentul sau flansa amortizor fata,stie cineva daca cele originale sunt SACHS? pentru a schimba flansa si rulmentul trebuie presa speciala?

Link către comentariu

Am schimbat flanse si rulmenti amortizoare acum 11.000 km... Acum trebuie sa le schimb din nou,chiar daca au fost Lemforder si destul de scumpe...totusi parerea mea este ca au cedat prea repede. A mai patit-o cineva sau e ceva normal in 11.000 km?

Link către comentariu

Pai ce,s-au gripat rulmentii?Se rotesc in trepte la viraj?Oricit de proaste ar fi,calitativ vorbind,cum sa tasezi flansele in 11.000 km?Mergi cumva pe calea ferata?Cine a spus ca sint duse aceste piese?

Link către comentariu

Da si eu sunt interesat cum ti-ai dat seama?

am observat un lucru la mine cand carcaie rulmentul la amortizor directie e mai slaba se misca usor volanul apoi dupa ce dau cu wd40 in cap la amortizor acolo la flansa directia revine la normal si numai caraie deloc.

O sa schimb flansa si rulmentul cat mai repede ma gandesc sa iau Sachs

Modificat de rockhard
Link către comentariu

Pai nu sa tasat flansa dar merge asa de urat in trepte ca zici ca se rupe tot ansamblul fata... Si asta fara sa merg pe calea ferata:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

• 3 months later...

Vreun sfat cum scap de zgomotul ciudat la virare? Tot in trepte vireaza...toti mecanicii imi spun sa schimb iar flansele si rulmentii dar totusi asa repede? Daca ar fi date jos  si unse sau ceva de genul  e posibil sa scap de acest "carait" la virare? S-a mai lovit cineva de treaba asta? Apropo, cat a fost frig afara, sub 0 grade, nu a facut deloc, acum cum a venit caldura...surprise.

Zi faina la toti!

Link către comentariu

• 2 months later...

Imi poate spune cineva va rog ce tara de fabricatie au bucsele lemforder?si ma intereseaza daca MADE IN ..... scrie doar pe cutie sau si pe bucsa in sine. Intreb pentru ca un coleg a primit acum ceva vreme in cutie de lemforder buse de la alt producator si magazinule era unul destul de bun. El si-ar fi dat seama de asta datoita lipsei prafului acela alb care protejeaza cauciucul. Orice detalii sunt binevenite!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!