Jump to content

GOLF GTI 1.8T

volnick1986

Postare recomandată

Ieri a fost o zis nasoala. Am zis ca pun poza cand vine vremea buna, dar se pare ca le-am pus dupa o vreme rea, mai bine zis foarte rea. Dupa ce am venit acasa de la cabinet pe la ora 18 a inceput furtuna cu gheata in Alba Iulia. Masina era in fata casei si pana m-am trezit sa ies sa pun patura pe ea deja furtuna de dezlantuise. Nu puteam sa ies fiindca nu e placut cant te loveste in cap o gheata cat un ou de turturica sau chiar mai mare. Am vrut sa o bag in curte, gandindu-ma ca langa casa e mai protejata... apoi ma gandesc: daca o sa cada, ca si la blocul de langa mine o tigla de pe casa, ata pe coupeu sau pe parbriz.

Initial, dupa furtuna m-am uitat si nu avea nimic, dar ca nu stiu cum... mi-a scos gheata/ploiaa/vantul din aripa dreapta semnalizatorul de atarna in fir. :) De la apa ce era pe ea nu se vedeau ieri indoiturile din tabla de pe coupeu si de pe capota, insa pana azi s-a uscat si am vazut adevaratele stricaciuni. :( Cred ca are cel putin 50 de lovituri... Cea mai mare dintre ele aflandu-se pe coupeu.

Ce sa ii faci... Imi pare rau ca nu m-am trezit mai devreme cu paturile. Imi pare rau putin de ea, dar ma gandesc ca nu avea oricum cea mai buna tabla si vopsea. Avea ea destule zgarieturi, indoituri si bandouri frecate. Cred ca faceam cu capul daca avea masina vopseaua si tabla in stare perfecta.

LE: Acuma cat timp am scris postul se pare ca vor sa mai caraie norii de inca o ploaie. Ieri, in plus la mine pe strada s-au rupt 2 copaci si firele de curent de la o casa erau in mijlocul drumului. Toate masinile veneau pana la jumatea strazii si se intorceau inapoi fiindca nimeni nu se risca sa puna mana pe ele. Doar dupa 12 noaptea s-a aprins iluminatul stradal.

post-37459-1281181724_thumb.jpg

post-37459-1281181733_thumb.jpg

post-37459-1281181745_thumb.jpg

post-37459-1281181750_thumb.jpg

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

pacat de ea :D, mai ales ca vopseaua pare lucioasa, intretinuta, nu e matuita sau zgariata

mie mi-a facut bmw-ul mult mai rau decat la tine, anul trecut.avea numai indoituri cum o ai tu pe aia cea mai mare, dar muuuulte. si culmea, am garaj, dar nu am apucat sa il bag inauntru. am avut lovituri peste tot, doar usile de pe stanga au scapat fara nici o urma.

iar la alta furtuna , a zburat acoperisul blocului vecin si a cazut chiar in fata garajului meu, und epana cu 2 minute in urma fusese masina mea:( . mare noroc ca apucasem sa o mut

de la aventurile astea, cum incepe vant mai puternic si e innorat, fug sa bag masina in garaj

Link către comentariu

In poze pare vopseaua lucioasa si OK dar nu e chiar cea mai grozava. Are bandourile zgariate si cateva zgarieturi si lovituri cu cosul care se vad numai de la apropiere. In 2 locuri se scorojeste lacul... Oricum e o masina de 10 ani, nu poate sa tina o viata. Si la mine partea stanga a scapat fara indoituri fiindca gheata a batut dinspre casa. Imi pare rau ca si tu ai patit-o mai rau ca mine. Ce sa-i faci... sunt chestii care nu le poti preveni. Se putea si mai rau!

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

de 10 ani si arata bine... mult mai bine ca loganul fratelui meu de 3 ani. daca o vopsesti undeva ca lumea te mai tine 10

superb si trotuarul unde ai parcat-o

daca ar fi asa si in bucuresti...

Link către comentariu

Mersi cip12cip12! Oricand as alege un Golf IV second hand in favoarea unui Logan nou. Desi Golful IV e aparut in 1998, e cu totul o alta masina din toate punctele de vedere decat Loganul. Ce a fost revolutionar la acest Golf cand a aparut e caroseria intreg galvanizata cu protectie anticoroziva. Am vreo 2 locuri unde e sarita vopseaua si se vede metalul si de 2 ani de cand o am e tot asa si nu a ruginit. Un Logan daca l-ai zgariat putin intr-o luna ai sigur rugina pe el.

Masina e pusa in fata casei pe iarba, desi la tata nu ii prea convine, ca zice sa i-o fac praf. Nu o prea parchez pe trotuar ca e strada ingusta si toti soferii trebuie sa ocoleasca masinile parcate pe trotuar cand vine cineva de pe contrasens.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Nasol cu vremea asta, n-ai ce sa-i faci...sigura scapare este garajul. Singurul loc unde esti protejat de furia naturii, soferii incompetenti, femeile geloase...etc

Link către comentariu

Ce pot sa fac? Sa scot "balena" afara din garaj? :screwy:

Am mai pus niste poze...

post-37459-1281199019_thumb.jpg

post-37459-1281199022_thumb.jpg

post-37459-1281199026_thumb.jpg

post-37459-1281199030_thumb.jpg

post-37459-1281199047_thumb.jpg

post-37459-1281199051_thumb.jpg

post-37459-1281199054_thumb.jpg

post-37459-1281199057_thumb.jpg

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

:)) Nu pot sa cred ca anuntul ala e inca valabil. Vroiam sa o vand... demult demult. Anuntul e de 2 ani, ma mir cum de nu a expirat. Imi pare foarte bine ca nu am facut-o desi multi m-au sunat vaziand masina pe diverse site-uri si le-am zis ca nu mai e de vanzare. In schimb le-am dat sfaturi in achizitionarea unui Golf IV sau Golf IV GTI...

Pozele alea sunt aiuea acolo. Eu acolo am pus poze calumea cu masina reala cand am postat anuntul... Uite ca am gasit si o parola care a mes pe site-ul respectiv. Si cica am si 120 de puncte ca "sunt fidel". :D Voi sterge anuntul desigur ca sa nu ma mai sune lumea aiurea.

post-37459-1281790804_thumb.jpg

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Foarte frumosa masina.Si pe mine ma bate gandu sa imi cumpar 1.8GTI .Sper sa reusesc sa vand Trabby meu

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Foarte frumoasa culoarea, motorul nu mai spun. O singura chestie ar fi, de ce nu-i pui stergator spate de golf 5?

Link către comentariu

Mersi mult DomaniG. Sper sa iti gasesti unul ingrijit de catre un pasionat. :)

@Mihai.Nechifor As putea sa ii pun toate stergatoarele lame si stergator de Golf 5 dar nu e ceva necesar acuma. Am altele de facut mai urgent. Astea le am de nici un an si merg foarte bine inca.

O prioritate la stergataore ar fi sa repar duza de pe spate ca e blocata si imi curge cand dau spritz pe yala din portbagaj si imi face apa acolo. Deaia nici nu o mai folosesc de cand mi-am dat seama ca e bulita.. adica de vre-un an jumate... Rusine mie ca las lucrurile asa in loc sa o repar.

Alta prioritate ar fi sa comand furtunul de la filtrul de carbon. Am dat odata cu mana din greseala in cel original cand umblam la antigel si l-am rupt logitudinal. Era copt si casant. L-am taiat mai scurt, l-am incalzit la bricheta si l-am pus la loc... provizoriu. Cel mai OK pret de pe piata la acest furtunas care se gaseste doar pe orginal l-am gasit surpinzator la Autoworld Cluj Napoca (si nu la magazinele de piese auto cum ma asteptam) fiindca au reducerea pentru masinile pana in 2003. Am incercat si la Autodrive Center dealer Skoda Alba Iulia dar la ei era la pret integral neredus.

Bateria simt ca o sa ma lase iarna asta... :)

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
Mihai.Nechifor

In legatura cu stropitoarea, am reparat eu una la un coleg si era sarit furtunul doar. Posibil sa fie si la tine la fel :rolleyes:

Link către comentariu

In octombrie trebuie sa fac service-ul si atunci cu ocazia vizitei la mecanic i-l pun sa se uite sa vada ce si cum. Vine iarna si trebuie sa sterg si eu cumva luneta :))

Link către comentariu

Octombrie tocmai? Arunca si tu acolo un ochi ca nu e mare scofala si stergi si tu luneta ca omul normal cu stergatorul din dotare :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Scaldata in soare... :wub:

post-37459-1282913131_thumb.jpg

post-37459-1282913143_thumb.jpg

post-37459-1282913149_thumb.jpg

post-37459-1282913155_thumb.jpg

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

discurile si placutele 770 lei + transport. in total 800 lei. discuri fata 310; spate 155. placute 205 fata; 100 spate. ar fi existat si variante mai ieftine pe mintex la 630 total, dar si considerabil mai scumpe (dar si bune) ATE. din pacate bugetul nu a fost atat de generos :vaidecapulmeu:

...citeam aici cu preturile la discuri si placute si ce sa zic e curios cum de la VW la reprezentanta chiar si cu 20% discount preturile sunt aproape duble, ce-i drept intre timp s-a modificat si TVA-ul dar totusi:

set placute spate - 211 RON

set discuri spate - 295 RON

Link către comentariu

Nu v-ati obisnuit ca in RO reprezentantele umfla preturile cu nesimtire? Mai bine cum faci tu DeathRider.... abonament la ahw :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Ce am luat eu sunt discuri Zimmermann Coat Z si placutele Textar. Am psu o o poza scanata cu factura.

De cateva zile zile m-am uitat la ele pe http://www.revizie-completa.ro . Exact acelesi produse ce le-am luat eu le-am calculat de pe site si mi-au iesit la 980 de lei daca bine tin minte. Adevarul e ca le-am luat si cu vechiul TVA de 19% ianinte cu 2 zile de majorarea la 24%. :rolleyes:

Totusi e o economie de 180 de lei care se traduce intr-un bidon de ulei de 5L gratis la urmatroul service. :rolleyes:

Cele originale pe AHW-Shop.de la cat iasa?

Placute fata cu senzor:

Original Bremsbel

post-37459-1283203199_thumb.jpg

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
  • 4 weeks later...
Mersi mult! cel din poza probabil e ca si al tau. era al unui prieten de imprumut pana mi-am luat si eu unul nou tot Pioneer 2000MPB. si cel din poza de imprumut si asta se asorteaza perfect cu klima cu display albastru si rosul de la butoane. B- cred ca vine de la blue, fiindca erau si 2000MP cand am luat si nu aveau display-ul albastu. am ales Pioneer ca mi-a placut cum suna (cel din poza pe care l-am avut imprumutat) si ca am auzit ca au o fideliate foarte bine a sunetului. pana acuma sunt foarte multumit de el. boxele masinii sunt cele originale: 2 difuzoare + 2 mici de inalte in usi si la fel in spate.

Salut, e frumos Golf-ul tau :D, sa ai parte de el in continuare.

M-ar interesa, daca doresti si daca poti sa pui o poza nocturna in care sa prinzi consola centrala, aprinsa. Ma intereseaza cum se vede Pioneer-u in consola, intensitatea luminilor.

Iti mai aduci aminte ce model era Pioneer-ul imprumutat de la prietenul tau? ...cel din primele poze cu interiorul. As vrea sa stiu ce model este.

Bafta. :)

Link către comentariu

Mersi mult de urari. Pana la viitoarea masina care sper sa fie un Golf 5 GTI voi mai avea de asta parte cel putin 2-3 ani.

CD playerul Pioneer de atunci nu mai stiu exact ce model era. Nici nu prea pot sa aflu ca amicul meu e plecat in Spania. L-am vazut vara asta cand a venit la el in garaj aruncat pe acolo. Mi-e rusine acuma sa ma duc la maicasa sa ii cer cheile de la garaj sa ma uit pe el exact ce model e. ;) Daca i-l prind pe net i-l intreb ca poate isi mai aduce el aminte. I-l mai am in poze pus pe masina dar nu sunt facute la asa rezolutie incat sa se paota vedea ce model e.

Asta in scbimb ce l-am luat eu de la Cora e mult mai tare si se potriveste la fel de bine cu interiorul. E model mai nou si are in plus fata de CD-MP3 si radio, o intrare de auxiliar la care poti conecta iPod sau MP3 Player printr-un cablu cu 2 mufe de tip jack. Cablul respectiv i-l gasesti peste toti la hypermarketuri cu 3-5 lei. pentru mine radio, CD-MP3 si aux e suficient.

Daca nu ma insel am dat pe el 340 de lei. Dupa o saptamana l-am gasit la Auchan la 299 de lei. Sunt super multumit de el. Foarte rar sar CD-urile care sunt chiar super super zgariate. DEH 2000 MPB care i-l am iti garantez eu ca pe luminile albastre cu ropsu de VW merge perfect. E tare cand mai accelerez mai nevros cateodata si iasa CD Playerul 1-3mm din locasul lui, iar apoi trebuie sa i-l imping inapoi. La faza asta telefonul care sta in locasul de sub CD Player se transforma in avion si direct zboara printre scaune jos sau pe bancheta din spate.

O prioritate ar fi un nou intercooler to throttle body hose (06A 145 708 B). Cel original se pare ca era fisurat si tragea aer fals si din aceasta cauza imi aparea eroarea 00561 - Mixture Adaptation.

Deseara revin cu niste poze... :D

post-37459-1285247115_thumb.jpg

post-37459-1285248213_thumb.jpg

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Dupa cum am promis azi niste poze. Scuzati calitatea. Am facut mai multe si astea sunt cele mai reusite :)

post-37459-1285263894_thumb.jpg

post-37459-1285263899_thumb.jpg

post-37459-1285263903_thumb.jpg

post-37459-1285263907_thumb.jpg

post-37459-1285263914_thumb.jpg

post-37459-1285263918_thumb.jpg

post-37459-1285263922_thumb.jpg

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Ai o masina f frumoasa si e bine ca este pe maini bune :). Eu am o nedumerire, intarita de faptul ca tu ai setul de aluminiu combinat cu lemn. Consola inferioara... unde este capacul scrumierei... este orientata catre dreapta (specific masinilor cu volan pe dreapta) si nu ca restul consolei (casetofon, clima) orientata spre stanga (specific masinilor cu volan pe stanga) :biggrin:. Ai schimbat tu consola?!

post-16307-1285264094_thumb.jpg

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Asa am laut masina. Nu am schimbat nimic la ea in interior sau exterior. Doar mici reparatii si intretinere la timp. Atat! Defapt... am dat jos o chestie de pe mansonul schimbatorului... un ornament aftermarket cromat Pilot ce nu mi-a placut. E acolo in pozele din prima pagina Chiar nu imi dau seama ce zici tu ca e schimbat. Mie mi se pare ca consola e orientata spre sofer cum e firesc. Cine stie ce o fi facut vechiul proprietar italian... Sa isi fi pus el ornamentele de aluminiu dupaia?!? :) O sa ma uit la asta si la alte Golfuri IV; la cel al lui PiltZu cred.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

O fi ochiul meu de vina :(. Uita-te maine cand esti la masina, din spate de pe mijlocul banchetei... si vezi daca capacul scrumierei e catre pasager sau sofer :D

EDIT: retrag afirmatiile :D Unghiul pozei este de vina. Am vazut o alta poza cu un interior cu volan pe stanga si e la fel. Sorry volnick1986

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!