Jump to content

Cateva intrebari

ALEKS
 Share

Postare recomandată

din ce am mai vazut si eu ,asa e .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sal, ma puteti ajuta in legatura cu 2probleme?

1-mi se arde becul pe faza scurta a-2a oara intr_o luna.

2-un intinzator alternator pt. masina din semnatura? merci! :D

asta e raspunsul final la problema : full ori ba.Daca citeai in continuare intelegeai de ce ai MFA.

mda bine mersi mult pentru raspuns :cool:

Link către comentariu

2-un intinzator alternator pt. masina din semnatura? merci!

poate te ajuta poza asta

post-61036-1267714223_thumb.jpg

Link către comentariu

sal, ma puteti ajuta in legatura cu 2probleme?

1-mi se arde becul pe faza scurta a-2a oara intr_o luna.

2-un intinzator alternator pt. masina din semnatura? merci! :(

mda bine mersi mult pentru raspuns :(

dupa cum spui la punctul 2 cred ca-ti scartaie cureaua...studiaza bine problema pana nu apuci sa cumperi ceva,la mine de exemplu cureaua scartaie din cauza rolei de alternator care are o constructie mai speciala, adica e gen roata libera (asa se numeste sistemul ,care e asemanator cu cel din butucul rotii de bicicleta)

iar pt pct 1 verifica firul de masa ce vine pe far

zic si eu

Modificat de passat19tdi
Link către comentariu

salut, am un passat 1995 1,8 benzina, motor ADZ si ma intereseaza si pe mine ordinea fiselor de la delcou la bujii. Poate sa ma ajute cineva?

Multumesc.

si poate ma ajutati si cu o poza.:icon_thumright:

Link către comentariu

Buna ziua buna ziua...

o chestie care mi se tot intampla de vro 2 zile incoace.... de fiecare data cand pun semnal stanga, din spatele potentiometrului pt lumini bord incepe sa se auda un zgomot.. ca un fel de scurtcircuit... sau un zgomot de roata dintata.. oricum, ceva ... necunoscut:D. In timpul asta, semalizatoarele de pe stanga nu se aprind, sau clipesc aleator (se observa la sageata stanga de pe bord).

Faza este... voi credeti ca ar avea vreo legatura cu maneta in sine? Pt ca n-as vrea sa imi cumpar o ALTA maneta de semnal (am schimbat-o deja de 2 ori in ultimul an din cauza butonului de avarii care se tot strica)

Stima

Link către comentariu

Problema nr. 2, care am uitat s-o specific mai sus... si pe cuvantul meu daca vad butonul de "edit":

de vro 2 saptamani incoace, am observat ca numai mi se aprinde beculetul din butonul de dezaburire de pe consola centrala... toate bune si frumoase, pana astazi... cand am observat ca nu imi mai merge dezaburirea cu totul (pana acum n-am avut oportunitatea sa o folosesc). Eu ma gandeam ca e un banal de bec, care merge inlocuit... toate zise si gandite, l-am deschis si am observat ca defapt galbenul ala e obtinut din 2 led-uri.... Acum au cam inceput sa ma ia transpiratiile pt ca imi dau seama ca ledurile alea saracele... sanse de 1 la 1 milion sa se defecteze ambere... vreo parere cineva?

Link către comentariu

pai pentru prima chestie banuiesc ca e un scurt pe undeva dar nu stiu sa iti zic ce sa verifici exact, incearca sa tragi si u cu urechea de unde vine exact acel "zgomot"de scurtcircuit poate e o mufa slabita si din cauza aia nu face tot tipu contact, si probabil ca celelalte manete le-ai schimbat cam degeaba...

a 2-a chestie butonul edit apare pe linia cu "quote"si "reply" dar dupa un anumit timp dispare nu conteaza daca a mai postat sau nu cineva dupa tine

si a 3-a chestie...e intrerupt pe undeva circuitul, ori firele care merg in spate, ori iti sunt degradate liniile de pe dezaburire in asa hal incat nu mai ai nici o linie completa care sa faca tot circuitu incat sa se aprinda becu, cum ca ar functiona.

Link către comentariu

salut, am un passat 1995 1,8 benzina, motor ADZ si ma intereseaza si pe mine ordinea fiselor de la delcou la bujii. Poate sa ma ajute cineva?

Multumesc.

si poate ma ajutati si cu o poza.:cool:

poate raspunsul il gasesti aici...

post-61036-1267914536_thumb.jpg

Link către comentariu

Salutare.

Ma pote ajuta si pemine cineva .... sa imi zica unde au ascus nemtii modului de la trapa pt masina din semnatura.

Masina ii fabricata in noiembrie 94 si pe acte imi apare ca fiind din 95

Modificat de DjMc
Link către comentariu

cum adica e fabricata in 94 si in acte e din 95? :icon_thumright:

poate a fost recarosata masina :)

Link către comentariu

Nu o fost recarosata. Si prima inmatriculare o fost facuta in noiembrie 94.

Ca astia de la vw din nu stiu ce luna dupa jumatatea anului schimba anul de productie

Modificat de DjMc
Link către comentariu

da...se poate ca masina sa fie fabricata in 94 sa fie inamtriculata in 95 si e specificat clar anu fabricatiei "94"si anu primei inmatriculari"95" ;).......oricum daca e din romania nu ma mai mira nimica... luna trecuta am vandut o dacie si cand am scos de la primarie fiscalu, surpriza, am vazut ca masina a fost inmatriculata in 1905 :) nici nu stiam ca detin o piesa de muzeu cu care imi permiteam sa o forjez de colo colo..si daca stiam cine o dadea cu 400 de euro? ;) acuma eram la vila in bahamas :Driver: ..asa ca nu am nici un dubiu de alte erori de genu asta ca doar traim in romania ;) ......

cat despre problema ta "DjMc"...modulul nu e cumva ascuns si el pe sub capacu de la comenzile pentru trapa? nu stiu...doar imi dau cu parerea ca, din pacate chiar azi mi-am dezinstalat etka...

Link către comentariu

nu stiu ca nu m-am uitat.....

si masina am adus-o din germania in ianuarie .... pe brif imi apar data primei inmatriculari noiembrie 94 (nu mai stiu exact in cat noiembrie) si pe acte imi apare ca fiind fabricata in 95.

si eu am ramas uimit cand am vazut acest lucru....

Modificat de DjMc
Link către comentariu

ciudat...foarte ciudat....dar in rest seriile de motor, caroserie sunt bune? corespund? sau nu le-ai verificat?

Link către comentariu

Salutare.

Ma pote ajuta si pemine cineva .... sa imi zica unde au ascus nemtii modului de la trapa pt masina din semnatura.

Masina ii fabricata in noiembrie 94 si pe acte imi apare ca fiind din 95

poate gasesti aici...

post-61036-1268078781_thumb.jpg

Link către comentariu

ms de informatie sper sa imi fie folositoare

da corespund restul seriilor

Link către comentariu

Salut , niste sfaturi pentru a monta , inbunatatii lumina din spate interior , multumesc

Link către comentariu

incearca sa montezi cateva leduri legate in paralel cu plafoniera masinii (nu uita sa inseriezi ledurile cu rezistente de 650 ohmi ???)

Link către comentariu

ce rol are rezistenta aia?

stiu pe foarte multa lume care si-au pus led-uri...si nu ai pomenit nimic de nici o rezistenta... :(

Link către comentariu

la masina ai 12 V (care defapt ii aproape 14V)

acea rezistenta are rolu de a limita curentu de la 12- 14 V la 3 V ca sa nu se arda ledu (defapt pusca in cateva bucati)

sau cauti leduri pe 12 V si atunci nu mai ai nevoie de rezistenta

Modificat de DjMc
Link către comentariu

sau smd-uri

post-32190-1268164984_thumb.jpg

post-32190-1268164984_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut , niste sfaturi pentru a monta , inbunatatii lumina din spate interior , multumesc

am facut eu asta cu ceva timp in urma ...rezultatul e excelentsi cu bani putini cred ca ma costat 16 lei pt toata masina

am luat doua placute de 16 leduri si le-am taiat pe jumatate pt spate si in fata am pus una intreaga dar cred ca e cam mult

preventiv la montajul prezentat (e calculat la 12v ) trebuie o rezistenta de 200 ohm la 1w

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=1938&st=20

Link către comentariu

SMD-urile cred ca sunt mai bune... :vaidecapulmeu:

o sa incerc si eu sa imi modific putin iluminatul in interior...ca arata foarte bine.....

Link către comentariu

Daca vrei originale, cum caut eu, atunci solutia optima este sa gasesti in dezmembrari, lampile originale de la pasajul de sus al usii din spate. Se monteaza in cadrul din plastic, langa manerul de care te tii, cel prins de plafon. Plus de efect optic si un spor de eleganta, pastrand masina cat mai stock posibil.

Inca n-am gasit pentru B4, altii au fost mai norocosi, cu 20 lei si-au montat asa ceva din dezmembrari, peste mine inca n-a picat norocul.

Plusez si eu cu o intrebare:

Cat de probabil este ca o janta descentrata / defecta / dezechilibrata / cum vreti sa-i spuneti sa faca masina sa traga stanga foarte tare? Ma refer la faptul ca la 20km/h merge direct in sant in cca. 10 metri de rulare. De mentionat ca problema s-a rectificat 100% dupa ce am schimbat complet toate jantele, punand din aliaj. As dori sa stiu daca asa ceva este posibil sau defectul este in alta parte. Defectul a aparut dupa ce am luat niste cratere mari, cu viteza (40km/h), avand ca efect trepidatii ale masinii si faptul ca tragea stanga.

Pana acum am facut cca. 200km cu noile jante si defectul nu se mai manifesta, din momentul montarii lor.

ALEKS

Modificat de ALEKS
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!