Jump to content

Adaugare ulei 2T in motorina

alex_pescaru
 Share

Go to solution Solved by Bogdamn,

Ce ulei adaugati?  

380 voturi

1. 1. Ce ulei adaugati?

• Castrol Act Evo 2T FC
      45
    • MOL Dynamic Sprint 2T verde FD
      157
    • K-Classic (bidonul galben din Kaufland) FC
      34
    • Mobil Extra 2T FD
      27
    • Ravenol Scooter 2-Takt Teilsynthetic
      15
    • Aral 2T, FC
      28
    • Hexol 2T rosu
      41
    • Liqui Moly 1052
      31
    • Wolf Synth 2T
      6
    • Shell Advance VSX 2T
      1
    • Shell Advance Ultra 2T
      2

Postare recomandată

Salut. Eu am un Passat Euro 5 si mi-a recomandat cineva sa pun ulei 2T de amestec in motorina. As vrea sa stiu cum arata produsul de ulei 2T si unde il pot gasi? Eu am gasti ceva "Castrol Ulei 2T", dar zice pe spate ca este pentru benzina si interzis pentru amestecul in motorina. Multumesc anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pe toate scrie asta. Citesti pe topicul asta si vezi ce trebuie sa cauti, ce sa scrie pe bidoane.

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

Este vreun posesor de motor CR care foloseste ulei 2T?

Am vazut cazuri pe forum, cateva cazuri de motoare CR cu probleme din cauza pompei de inalte (pilitura).

Link către comentariu

Ce fel de CR, de la VW? Eu folosesc 2T la CR-ul din semnatura si am simtit mici imbunatatiri

Link către comentariu

Ma refer la motoarele CR de pe Passat, incepand din anul 2008. Printre acestea se incadreaza si a mea, conform semnaturii.

Link către comentariu

Salut,

Ce ulei 2T imi recomandati pentru masina din semnatura? Este din 2009 Euro 5 - Common Rail.

Modificat de jeanbacuta
Link către comentariu

niciunul - nu uita, ca ai si filtru de particule....

Link către comentariu

niciunul - nu uita, ca ai si filtru de particule....

Deci, noi astia cu CR mergem inainte fara ulei 2T.

Cum putem evita probleme cu pilitura in pompa de inalte? Este vreo modalitate?

Link către comentariu

Astea sunt cazuri izolate,cu defecte ascunse din fabricatie.Pana acum nu am auzit pe nimeni de pe forum sa semnaleze pilitura in pompa de inalte sau probleme de acest gen,daca bagi motorina buna de la pompa.Eu de serviciu am o masina CR alimentez numai de la Rompetrol si are 180k si nu am avut nici cea mai mica problema cu motorul sau DPF pana acum.Asa ca vezi-ti de treaba cu acest surogat,daca a mers bine pana acum motorul o sa mearga la fel si in continuare.

Modificat de calin.g
Link către comentariu

in general la reno si la dacia se face pilitura... la restu poti sta linistit

Link către comentariu

au fost destule cazuri de pilitura si la CR de la Vw

Link către comentariu

da, daca alimenteaza cu cine stie ce motorina.......

daca alimentezi cu motorina buna - OMV, Mol, Petrom... nu cred ca o sa fie probleme

Link către comentariu

Asa ziceam si noi,cei cu pd-uri, la inceput. Pun motorina buna si no problem cu injectoarele. Mai tarziu ne-am dat seama ca asa sunt ele, proaste. :(

Modificat de FlorinC
Link către comentariu

Am prieten care de 1,5 ani baga ulei 2T si nu are nici o problema cu DPF la motor 2.0 CRTDI, pe cand la CR-ul vad ca incepe sa faca figuri cu pompa de inalte.(Probleme pompa de inalta pr...)

Fiecare baga ce vrea in rezervor,dar 280ml de ulei 2T la un plin de 70L nu poate sa dauneze motorului.

Este strict parerea mea si folosesc de peste 7ani ulei 2T .

Modificat de toni d
Link către comentariu

Vivat...uite un utilizator de 2T,care stie ca in motorina,va adauga viata lunga motorului,si injectoarelor...Daca vrei,se gaseste ulei,foarte bun,de la Husqvarna,cu dozator

http://www.piese-husqvarna.ro/cumpara/ulei-amestec-husqvarna-1-50-ls-1-l-cod-544-45-02-02-475174

Se recomanda 50 mil la 20 l motorina..

Va face ungere la tot sistemul de alimentare,inclusiv sisteme CR,cu pompa de inalta presiune..

Pt cine nu are incredere sa bage aditiv si lubricant special pt motorina

http://www.performance.com.ro/produse/ps/ps_kleen.php

Link către comentariu

e interesanta sticla de husqvarna dar ce norma Jaso are,nu vad scris undeva...

Link către comentariu

Daca dai click pe poza se mareste si se vede ca este jaso fd

Link către comentariu

Pentru cei ce cauta un pret bun la uleiurile 2T am gasit acest ulei : http://www.shell.com/home/content/products_services/on_the_road/oils_lubricants/motorcycles/find_right_bike_oils/2_stroke_engine_oils/shell_advance_ultra_2/

Este full sintetic si il gasiti in benzinariile Luk Oil la bidon de 1 litru la : 17.5 lei :icon_thumright:

Link către comentariu

La un golf 3 cu motor 1..9 d simplu din 97 in ce conc. se pune uleiul ?

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut, in urma sfaturilor unui mecanic auto m-am gandit sa ma documentez mai intai si uite ca am dat de acest topic destul de lung , cu multe pareri pro si contra. Eu am inceput de 200 km sa folosesc aceasta metoda, pentru prima oara sincer am gresit concentratia, adica la vreo 10L de motorina am pus cam 250-300 ml ulei, astept sa termin aceasta concentratie iar apoi voi realimenta si voi folosi concentratia standard recomandata de cei de pe forum, pana acum nu pot decat spune decat un singur lucru, masina o am de o jumatate de an , in bord are 150.000 km, dar sunt sigur ca sunt dati inapoi tinand cont ca a apartinut Petrom S.A, dar cand am luat-o avem consum instant la relanti 0.8l/h , ceea ce stiam ce e mult, dupa schimbarea tuturor filtrelor a scazut la 0.6l/h si orice motorina ii bagam sau orice i-as fi facut nu scadea , acum de cand bag ulei am 0.5 l/h. Tare nu ?

Link către comentariu

EU adaug la fiecare alimentare in functie de cati litri alimentez cantitatea necesara ( in concentratie de 1:200 )

Deja am 10000 Km de cand merg cu adaos de ulei 2T,nu am avut probleme

De 2-3 ori pe an mai adaug si Diesel Kleen - atunci parca trage mai bine motorul :) - pe el scrie ca ridica cifra cetanica

Dintre toti cei care au postat, mi se pare ca folosesti 2T de cel mai demult ca timp si km.

Nu am citit insa si beneficiile concrete aduse masinii tale pe care consideri ca le aduce acest 2T...poti face cateva precizari te rog ?

Cineva din CJ cu motor ATD a scris clar ca dupa 1 an la PD nu au aparut decat efecte secundare negative...deci opinia ta ar fi interesanta.

Multumesc.

Link către comentariu

am terminat de consumat un bidon de ulei 2t, cel galben din kaufland, si ma declar multumit. O data cu venirea frigului, zgomotul motorului la rece s-a diminuat, e mult mai silentios.

Link către comentariu

si eu tot din acela folosesc , pare bun, cand se terminca as cauta unul mai de "marca"

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!