Jump to content

caseta de directie

bogdan
 Share

Postare recomandată

Ce se pune pentru ungere in caseta de directie (parerea producatorului) si ce folositi in mod curent la broscutele voastre?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce se pune pentru ungere in caseta de directie (parerea producatorului) si ce folositi in mod curent la broscutele voastre?

<{POST_SNAPBACK}>

Ulei de transmisie T90 zice la carte, de-ala si pun

Link către comentariu

Eu vreau sa-mi schimb caseta de directie , iar cea pe care o am de rezerva are vaselina in interior. Ce sa fac ? :blink:

Link către comentariu

Nu ma duce capu .... sa bagi niste gaz si s-o clatesti bine ? sau motorina ? Misuleeeee, ce parere ai ?

Link către comentariu

fa-o bucatzele , spal-o bine , schimba-i simeringurile si baga in ea ulei

si eu tot ca tine am gasit in ea si avea un joc de nota 20

Link către comentariu

nu shtiu (inca) exact cum e caseta de broscutza. Din experientza de la ford pot spune ca va fi mai bine cu vaselina daca jocurile sunt mari. Daca se face un rebuild corespunzator atunci se trece din nou la ulei (eu am preferat ATF)

Link către comentariu

Misuleeeee, ce parere ai ?

<{POST_SNAPBACK}>

Am impresia ca unii au pus vaselina pt. ca li se bulisera simeringurile si curgea uleiul.... Io zic de rebildat si pus ulei... cu vaselina se unge prost si creste repede jocul :lol: ...parerea mea, care este!

Link către comentariu

Am impresia ca unii au pus vaselina pt. ca li se bulisera simeringurile si curgea uleiul.... Io zic de rebildat si pus ulei... cu vaselina se unge prost si creste repede jocul :lol: ...parerea mea, care este!

<{POST_SNAPBACK}>

Corect. Unde se gasesc simeringuri Misule, ca si a mea cam curje ...

Link către comentariu

Pai cred ca trebuie desfacuta si masurat simeringurile si apoi le cauti dupa dimensiune.

Asa sa te duci sa intrebi de siimeringuri de caseta ptr VW beetle nu cred ca ai sanse......

Link către comentariu

Pai cred ca trebuie desfacuta si masurat simeringurile si apoi le cauti dupa dimensiune.

Asa sa te duci sa intrebi de siimeringuri de caseta ptr VW beetle nu cred ca ai sanse......

<{POST_SNAPBACK}>

Metoda asta o stiam :lol: Buba e ca inseamna ca masina sa stea pana gasesc simeringuri, care pot sa nu fie , cutie de rezerva n-am si, remember, io o folosesc .... la deplasat :D

Link către comentariu

Pai atunci- rabdare pana desfacem una..... eu am la broashte 2 modele si nu shtiu daca au simeringuri identice... (nu ma refer aici la 1200/1302- am 2 modele de 1200.... :lol: )

Link către comentariu

Hop si io cu o intrebare:

Domnilor, cum se scot cele doua dopuletze de cauciuc siliconic (parca), fara a le distruge? Cind am vrut io sa torn ulei si m-am oprit inainte de a buli dopuletzele. :lol:

Link către comentariu

Hop si io cu o intrebare:

Domnilor, cum se scot cele doua dopuletze de cauciuc siliconic (parca), fara a le distruge? Cind am vrut io sa torn ulei si m-am oprit inainte de a buli dopuletzele. :D

<{POST_SNAPBACK}>

Nu shtiu, modelul ala mi-e taaare nesuferit, mie-mi place modelul mai vechi, cu bushon, care e si mai robust.

Link către comentariu

nu shtiu (inca) exact cum e caseta de broscutza. Din experientza de la ford pot spune ca va fi mai bine cu vaselina daca jocurile sunt mari. Daca se face un rebuild corespunzator atunci se trece din nou la ulei (eu am preferat ATF)

<{POST_SNAPBACK}>

Da asa am de gand sa o las. Pare a fi cea mai simpla solutie.

Link către comentariu

Pai atunci- rabdare pana desfacem una..... eu am la broashte 2 modele si nu shtiu daca au simeringuri identice... (nu ma refer aici la 1200/1302- am 2 modele de 1200.... :D )

<{POST_SNAPBACK}>

Cred ca trebuie rectificate si axele si luate simeringuri dupa noua cota (nu sunt sigur) , eu am sa-i pun si niste ulei amestecat cu vaselina pt. diversitate :D .

Link către comentariu

eu dopurile le-am faramat de tot (oricum erau zob) , am cumparat un tarod de M 10 , am dat filete la ambele gauri si ca "dopuri" am infiletat doua suruburi cu inele de cupru : STAS !!!!

cu simeringurile am facut asa :

le-am jumulit pe cele vechi ( se fac zob ca altfel nu le poti scoate de acolo ) am masurat frumos exterior , interior , grosime si le-am gasit la magazinul de rulmenti si suruburi de pe Mosilor coltz cu Eminescu ( aveti grija ca eu am 1302 deci nu stiu daca la modelele anterioare gasiti simeringuri )

cel mai bine intai masurati si numai dupa aia le jumuliti pe cele vechi de acolo

bafta !!!!! :D

Link către comentariu

Pus ulei in caseta , amestecat cu vaselina (era curata si arata bine) rezultat un lichid(?!?) ce nu curge pe la semeringuri. Montat caseta functioneaza beton ! :banghead: Merge ca un Mercedes. O alta descoperire: caseta este identica cu cea de broasca (un mare avantaJ) :banghead:

Link către comentariu

Pus ulei in caseta , amestecat cu vaselina (era curata si arata bine) rezultat un lichid(?!?) ce nu curge pe la semeringuri. Montat caseta functioneaza beton ! :banghead: Merge ca un Mercedes. O alta descoperire: caseta este identica cu cea de broasca (un mare avantaJ)  :banghead:

<{POST_SNAPBACK}>

cum adica era identica cu cea de broasca...pai de la ce masina ai luat-o?

Link către comentariu

cum adica era identica cu cea de broasca...pai de la ce masina ai luat-o?

<{POST_SNAPBACK}>

Daca te uiti sub avatarul lui vezi ca bogdan are variant nu broasca

Link către comentariu

Daca te uiti sub avatarul lui vezi ca bogdan are variant nu broasca

<{POST_SNAPBACK}>

a merci, dar eu nu mai vad avatarul lui, nu stiu de ce

Link către comentariu

semnatura stimabile, semnatura, ce are a face cu avatarul...

Link către comentariu

semnatura stimabile, semnatura, ce are a face cu avatarul...

<{POST_SNAPBACK}>

aaa da corect...nici nu ma mai uit acolo, ca unori este o poveste asa lunga ca ma plictisesc sa ma uit.

Link către comentariu

• 1 year later...

stiu ca s-a discutat cam acu doi ani, insa vreau sa stiu daca a mai incercat ceva, vreo varianta la caseta de directie. :D vreau sa umblu la ea, pt ca tot am cumparat un cuplaj d'ala pt directie nou -noutz... eu cand am refurbishat-o prima data, am curatat-o bine, si am bagat in ea vaselina. pana acu a mers bine, insa vreau sa ma uit in ea...

am vazut ca bogdan si ultimu si-au facut refurbish la casetele de directie, si vreau sa stiu cum s-au comportat. hai bagati mare! :D

Link către comentariu

poi dupa reparatie (acum 3 ani parca :) ) functioneaza la fel de bine si acum :)

aaa io am bagat in ea ulei de cutie :D

Modificat de ultimul venit
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!