Jump to content

Indentificare piesa

Tracto
 Share

Postare recomandată

Am rezolvat-o. Daca va zic cum, poate nu ma credeti. Am pus o bucsa de amortizor de Dacie :))

E...piesa. Am fost azi si am intrebat la piese auto si una "europeana" costa 100 de lei cu tot cu suport . Suportul meu este ca nou si nu a avut rost sa pun altul asa ca am improvizat. Daca ar stii Hitler m-ar impusca dar, m-am gandit si la costuri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tracto

31

• paul_ral

15

• Amedeo

15

• ass1

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da si tu mai multe detalii despre bucsa minune si cat a fost ca mi-as schimba si eu bucsa aceea :)

Link către comentariu

Am desfacut din colierul acela care se vede de sus si a iesit cu putina creativitate. Sa nu desfaci reglajul de la cautator ca m-am chinuit sa il centrez de mi-a venit rau. O bucsa de amortizor, ceri la piese auto dacia, costa 4 lei. o introduci cu "gatul" in jos la cautator acolo (intra un pic fortat ceea ce este ideal) si pui tija de la maneta. Asamblezi totul si gata.

Ma gandeam sa fac un Diy dar m-am gandit ca imi vor sari prea multi in cap ca vezi doamne nu respect standardele si pun piese de dacie. Asa ca m-am gandit sa tin doar pentru mine si cine imi va cere ajutorul il voi da cu cea mai mare placere.

Bafta.

Link către comentariu

Sa stii ca ai putea sa faci un DIY. In fond asta e scopul DIY-ului sa faci ceva cu mana ta si cu piese/resurse cat mai ieftine. Alternativa e sa te duci in service-ul VW sa dai bani acolo. Deci, te asteptam cu un DIY, cu poze.

Link către comentariu

• 1 month later...

Codul pentru bucata aia de plastic din suplimentul de la bara spate care acopera carligul de remorcare il stie cineva?

post-52315-0-81187000-1344610444_thumb.j

Link către comentariu

Nu stiu cum sa caut in magazin aceasta piesa: i-am facut un desen si se afla sub masina pentru fixarea tablei de protectie de la evacuare. E cat o moneda de 50 de bani, e dintr-o tabla foarte oteloasa si impinsa pe un filet de surub ramana fixata datorita varfurilor din centrul ei.

post-38189-0-48937800-1345304976_thumb.j

Link către comentariu

Cauta in dezmembrari ca sigur gasesti,la masina o mai gasesti si sub bord,izolatia aia de pasla de sub bord este prinsa tot cu cleme din acestea.

Link către comentariu

N 90335004,te costa 15 lei punga de 10 bucati pe af.

post-64586-0-82541400-1345367365_thumb.j

Link către comentariu

Multumesc! Cu codul se rezolva:)

Link către comentariu

• 5 months later...

langa ceasurile de bord, in dreapta, langa radiocasetofon(lipit de RC in stanga), este pozitionata o piesa cu motoras care are niste fante pe unde, probabil, sufla aer(?) stiti cumva la ce foloseste? cand pui contact motorasul incepe sa functioneze, destul de zgomotos la mine, ceea ce e neplacut. am scos pe rand sigurantele cu contactul pus dar nu s-a oprit. de unde pot sa-l opresc fara sa demontez bordul? si, la ce foloseste, totusi. cei dinservice mi-au spus ca asa trebuie sa fie, dar sunt sigur ca nici ei nu stiu. deocamdata nu am poza, dar voi pune una.

Link către comentariu

este vorba de motorasul de la senzorul de temperatura interioara, parte a sistemului de climatizare automata (climatronic sau thermotronic).

Link către comentariu

scuze de intarziere. dar eu nu am climatizare decat cea clasica. oricum acel motoras merge incontinuu, ma innebuneste. nici macar nu am muzica sa acopar zgomotul.

Link către comentariu

Pune o poza sa ne lamurim.Cand vorbim de climatizare nu ne referim neaparat la Climatronic, ci si la Thermotronic, care are inscriptionate gradele in jurul rotitei de cald-rece

Link către comentariu

am si io o intrb..in spatele farului dr undeva sub filtru de aer..e cv care seamana a filtru si intra 2 furtunase in el,,asta in partea de sus..stie careva cum se numeste si ce rol are?ms

Link către comentariu

Canistra de carbon activ, recilcula vaporii de benzina inapoi in rezervor din cate stiu eu

Link către comentariu

Ai dreptate, am omis ca intra furtunul in admisie defapt.

Link către comentariu

asta e denumirea lui..adica asa o gasesc la piese...si ink.a o intrb..ce se intampla da ca nu e in stare buna?

Link către comentariu

Merge masina ca o... pruna. Verifica daca furtunele sunt in regula. Cam greu sa se ,,strice'' canistra in sine.

Modificat de CVA G3
Link către comentariu

poi asta e k mi sa rupt un stut d.ala kre vine un furtun..si la.am lipit..aku nuj cat o sa reziste..de asta intrb

k sa stiu kt de mult afecteaza..il schimb sau nu ?

Link către comentariu

Daca l-ai lipit si merge masina bine lasa-l asa, daca se rupe da o fuga la dezmembrari.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!