Jump to content

Indentificare piesa

Tracto
 Share

Postare recomandată

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tracto

31

• paul_ral

15

• Amedeo

15

• ass1

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Este o electrovalva de la circuitul vacuumatic de recirculare a aerului

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 months later...

probabil putin off-topic. mai exista ceva program in genul autodata dar mai detaliat, poate doar pt grupul VAG?

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut,stie cineva codul la carbunii de la electromotor si al celor doua bucse la motor 1.4 ABD?

multumesc!

Link către comentariu

Nu mai dupa ce iei codul de electromotor se poate rezolva problema.Totusi ca sa fi sigur...dai electromotorul jos il desfaci si apoi iei platoul cu carbuni,e masina veche si e posibil sa ai surprize si electromotorul sa fie schimbat.

Link către comentariu

Electromtorul nu este schimba,este cel original si nu a fost desfacut nicodata,oare este acelasi tip de electromotor ca si la 1.6 ABU ca am unul bun?o sa compar codurile dar sa treaca frigul asta ca sa il pot da jos de pe masina.

Link către comentariu

• 2 months later...

Salutare :) am o problema cu franele... o conducta s-a dus si nu stiu cum sa cer baietilor de la magazinul de piese auto. E conducta ce duce pana la repartitor, din cate am vazut e pt roata stanga spate. In poza nu e masina mea, doar ca idee sa stiti despre care zic. Multumesc

Mentionez ca mi-au zis ca se gaseste mai ieftin conducta la metru liniar si montezi tu acasa capetii de la vechea conducta... a mai facut cineva asa?

post-58504-0-81348000-1335479671_thumb.j

Link către comentariu

Dasfaci conducta de pe masina...intreaga daca poti.Masori diametrul ei.Te duci la magazin si iti iei conducta de frana de dacia(cupru)30lei ..si are 2.5 metri.Opresti holenderele din pompa si din repartitor..te duci la un mecanic bun care are un cleste de hornuit si cu masurile dupa vechea conducta iti modelezi noua conducta pe masina.E cea mai simpla,ieftina,durabila solutie.Volkswagen nu mai livreaza conducte standart pt astfel de masini...doar teava si holendere.Toata treaba e sa iti faca cineva conurile la capatul conductei..sunt 2 modele(parca)la M si cu cap ascutit.Nu te apuca sa faci tu lucrarea acasa pt ca risti sa ramai fara frane la masina.Zilele trecute am dat sugestia unui client cu un g3 cu o conducta rupta pe spate..si-a rezolvat problema simplu si elegant.

Link către comentariu

Buna. am un golf 1.6 55kw. mi-am spart baia de ulei. era de aluminiu si acum vreau sa pun de tabla. stie cineva codul? ce de aluminiu avea "032 103 603 H"

Link către comentariu

Multumesc, Gabi :icon_thumleft: eram sceptic in privinta acestei manevre, daca zici ca merge... incercam :icon_cheesygrin: O sa intreb la magazin daca aduc holenderele alea si... luam si-o conducta de dacie :lol:

Numai bine din Banat!

Link către comentariu

• 1 month later...

salut baieti, am si eu o curiozitate. Poate sa imi spuna si mie cineva la ce foloseste senzorul acela care este montat pe parbriz deasupra oglinzii retrovizoare? din cate stiu eu, nu am pe masina nici alarma din fabrica, nici computer de bord sa imi spuna vreo temperatura interioara sau exterioara, si nici nu cred ca este vre-un senzor de ploaie pentru activarea stergatoarelor.

Link către comentariu

Mihai.Nechifor

Acolo nu poate fi decat o antena de alarma, telefon, navigatie

Link către comentariu

@semtex incearca pe aria de Golf 4 ca aici nu prea stim senzori pe parbriz.

Link către comentariu

acel senzor integrat in oglinda retrovioare este senzor de ploaie

Link către comentariu

Vreau sa schimb si eu semereingul de la planetara stanga (de la sofer), cod motor ABU 1,6 1994... m`ar interesa si pe mine ce cote are ca la piese auto imi da mai multe si nu stiu ce sa iau.. din ce am citit codul cutiei ar fi CHL sau CNU si dimensiunea semeringului stanga 57 X 71 X 7.. si mai trebuie si altceva schimbat acolo la semering ?

Link către comentariu

Sunt 2 semeringuri care difera st/dr 084409189C 57/71/7 si 084409189B 48/62/7.Astea 2 imi merg pe urmatoarele coduri de cutie de viteza:APY,CED,CCK,CHL,CHX,CEC,CKR,CNU.Daca imi lasi o serie de caroserie..poate reusesc sa iti identific codul de cutie..Mai poti face o treaba buna,dai semeringurile jos si apoi cu codul de pe ele le comanzi,se gasesc peste tot.

Link către comentariu

@GABIVVX am comandat deja si am si luat semeringu dupa stanga 084409189C 57/71/7.. mi`a adus un prieten un semering care era dupa o cutie la fel ca a mea si l`am masurat si avea 48/62/7.. deci sper sa fie bun. Vad acum ca trebuie sa ma apuc sa il schimb ! (ti`am dat si pm.. ms mult)

Link către comentariu

am schimbat semeringu cel vechi era facut praf, acum trebuie sa cumpar ulei si sa bag in cutie.. sa vad cum pot sa desfac acel imbus pe 17 ca nu prea ai pozitie si loc.

Deci cine mai are nevoie vreodata sa schimbe semeringurile de la planetara de intra in cutie astia sunt dimensiunile:

57/71/7 - dreapta;

48/62/7 - stanga.

Modificat de v1rushel
Link către comentariu

v1rushel, incearca cu un surub de 17 cu doua piulite pe el ca sa nu se desfaca, il bagi intr-un clichet cu 1-2 prelungitoare si il desfaci f usor pe la roata :)

Modificat de SethBv
Link către comentariu

Va rog frumos, cine stie codul de la bucsa aia de vine la cautatorul cutiei de viteze (se vede cand ridici capota si te uitit in spatele motorului printre servo frana si bloc) cred ca se numeste levier schimbare viteze. Am tot intrebat la piese auto dar imi cer cod pe original. De la desmembrari nu prea imi vine sa iau.

Va multumesc

Link către comentariu

Mi se pare ca sunt codurile de la toate acolo :)
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!