Jump to content

Revizie Golf V

nesanatosu
 Share

Postare recomandată

Am si eu o intrebare !! Eu am facut prima revizie la 6000 si ceva de km... urmatoarea fiind peste 10000. Cat m`ar ajunge daca revizia este facuta la timp cum scrie in cartea tehnica ?!

Masina este in leasing si revizia trebuie facuta la service-ul de la dealer !!

Specific cam Golf V 1.9 TDI

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

XS - citeste topicul asta de la cap la coada si daca este cazul revin-o cu intrebari legate de nelamuririle tale.

Pe viitor incearca sa fii cat mai explicit. Cum adica: "cat m-ar ajunge ..."

Link către comentariu

Masina este in leasing si revizia trebuie facuta la service-ul de la dealer !!

Nu inteleg de ce ai facut revizia la 6000 km si vrei sa o faci peste inca 10 mii km. Reviziile se fac din 15 mii in 15 mii.

Revizia poti sa o faci la orice service autorizat VW din orasul tau, din Romania sau din Europa. Nu conteaza unde o faci si nici nu pierzi garantia.

Link către comentariu

Salut,probleme la revizie!

Am o problema cu golf 5-ul meu dupa ce am ajuns din germania in romania s-a aprins becul esp in bord si butonul de pe consola si de atunci nu s-a mai stins!

Am fost la vw-audi la revizie si mi-au zis ca trebuie sa schimb tot modulul de ABS,care costa 6200 ron.aberant!

{01435} - Brake Pressure Sensor 1 (G201)

asta este eroarea! Stie cineva se poate desface si repara?Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat va multumesc!

Am mai auzit ca senzorul g201 este in modulul ABS!

Si cum s-ar desface?

Multumesc!

Pun si log_vag com

01435 - Brake Pressure Sensor 1 (G201): Electrical Fault in Circuit

Link către comentariu

ieri dimeata am lasat masina la PBN pt prima revizie ...cost total 895 lei:)

Link către comentariu

Revizie 15000 CARDINAL MOTORS PLOIESTI:

-Service schimb ulei 60 lei

-Filtru combustibil demo si montat 39 lei

-Filtru aer demo si montat 39 lei

-Filtru praf si polen demo si montat 26 lei

-Verificare sistem iluminare/semnalizare 39 lei

-Materiale mici 15,60 lei

-Antigel 4,14 lei

-Filtru ulei 29,52 lei

-Filtru aer 66,30 lei

-Filtru combustibil 95,23 lei

-Filtru polen 48,66 lei

-4L Ulei 5W40 Castrol Softec 193 lei

-1L Ulei 5W40 Castrol Softec 46 lei

---------------------------------------------------------------------------------------

Total 706,45 + 134,23TVA=840,68 lei

P.S.In concluzie mai bine te lipsesti!

Modificat de alex_WMV
Link către comentariu

Alex, nu trebuia sa schimbi filtrul de carburant si nici nu trebuia sa accepti verificarea sistemului de iluminare. Economia era de:

-Filtru combustibil demo si montat 39 lei

-Verificare sistem iluminare/semnalizare 39 lei

-Filtru combustibil 95,23 lei

--------------------------------------------------------

Total 173.23 + TVA= 206.14 RONi.

Asta este. Putea sa fie si mai rau...

Link către comentariu

octavsb, cu toate ca esti offtopic aici, iti voi raspunde ca mai mult ca sigur cei de la reprezentanta ti-au tratat problema cu superficialitate. Eu zic ca 99% e din cauza switchului de la pedala de frana. Verifica daca se aprind stopurile de frana cand apesi pedala. S-ar putea sa aiba momente cand merge si momente cand nu merge.

Voi muta maine posturile offtopic acolo unde le este locul.

Link către comentariu

Am vrut neaparat sa schimb filtrul de benzina pentru ca stie toata lumea cum este benzina la noi.In ceea ce priveste verificarea sistemului de iluminare nici nu mi-au spus ca o sa faca acest lucru,pur si simplu am vazut cand mi-au adus factura si atunci ce era sa mai fac sa ma cert cu ei pentru 39 de lei...

Modificat de alex_WMV
Link către comentariu

mi se apropie si mie revizia de 15000 si stiti ceva, nu ma duc la nici un dealer vw, ma costa 400ron cu tot cu manopera,mecanic de la reprezentanta, o fac la el si gata si cu garantia asta. dc era sa aiba ceva aparea pana in 15000km.am macar garantia ca schimba tot ce trebuie fara manevre sau altceva

Link către comentariu

• Administrator

permite-mi sa-ti spun ca gandesti total aiurea si pagubos...

E pacat de masina sa nu dai 200 de lei in plus la o revizie pe care o faci probabil la 1 an... apoi daca se va intampla ceva masinii, adios si n-am cuvinte....

:banghead:

LE: banuiesc ca ai luat-o de noua... de ce ai dat aproape dublu pe ea cand puteai sa-ti aduci la 60k din .de ???

Link către comentariu

am verificat niste lucruri si nu are ce sa cada ceva greu la buzunar, revizia e vreo 850ron la ei.am avut golf 4 inainte la fel nou, am platit la revizii o gramada de bani si am descoperit o gramada de chestii care nu le schimbau, cred ca e mai sigur asa, o tin pana in 16000km nu are nimic nu ma duc la ei

Link către comentariu

"dudu" are perfecta dreptate,ginditi foarte pagubos,se pot intampla multe si dupa 15000 de km.Va-ti pus intrebarea daca se sparge motorul(am un prieten care a patit-o la 25000 de km,adica s-a rupt cureaua de distributie)dar el a avut marele noroc ca masina era inca garantie.Acesta a fost doar un exemplu se pot intampla multe nu neaparat sa se sparga motorul!

Ramin la parerea mea ca nu este bine sa renunti asa usor la garantie,ca pe urma sa-ti para rau,dar fiecare este liber sa faca ce vrea cu masina lui.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Modificat de dudu
Sfat ce contravine legilor in vigoare... Rog citeste Regulamentul!!!
Link către comentariu

am facut si eu revizia de 1 an de zile (10 mii km) la Midocar Vitan

a costat 433 RON

nu mi-au schimbat decat uleiul si filtrul de ulei, plus verificarile de rigoare, sper ca au facut ce trebuia sa faca baietii aia pe acolo, ca am fost sambata asta, program scurt, deh

mi-a placut foarte mult acolo, tipul de la receptie s-a purtat foarte politicos si profesionist cu mine, ba am primit gratis si o spalatura la instalatia lor de spalare (care nu atinge masina cu nimic in afara de apa, detergent si aer, e foarte misto)

Link către comentariu

Salut!

Va spun si de revizia mea. La Augsburg Militari.

Ulei Castrol 5W40 + filtre: ulei, aer, motorina, polen

Cost final 650 Ron

Link către comentariu

a costat 433 RON

nu mi-au schimbat decat uleiul si filtrul de ulei, plus verificarile de rigoare, sper ca au facut ce trebuia sa faca baietii aia pe acolo, ca am fost sambata asta, program scurt, deh

mi-a placut foarte mult acolo, tipul de la receptie s-a purtat foarte politicos si profesionist cu mine, ba am primit gratis si o spalatura la instalatia lor de spalare (care nu atinge masina cu nimic in afara de apa, detergent si aer, e foarte misto)

f ieftin humbert... eu am dat exact cu 1 milion in plus, singura diferenta ca am facut la 14.800

Link către comentariu

a costat 433 RON

Unde este mai exact sediul lor? As vrea sa le fac o vizita.

Link către comentariu

sediul lor este pe splaiul unirii, nu departe de targul de masini vitan, dar problema e ca e pe sensul de intrare in bucuresti, pe partea cealalta a dambovitei fata de cum e targul, iar eu n-am descoperit cum pot ajunge direct acolo, deci ce am facut a fost sa ajung la intersectia de la targ, s-o iau pe splai inainte spre autostrada si sa intorc unde pot ca sa intru pe sensul celalalt.

si poti sa intorci departe rau, cred ca in comuna Catelu sau cum ii spune.

cu alte cuvinte am ajuns la 9 jumate la targ la vitan iar la midocar am ajuns 20 de minute mai tarziu, desi midocarul e la 5 minute distanta de targ, daca ai cum sa traversezi dambovita.

dar nu e deranjant deloc, cred ca e liber pe-acolo tot timpul, deci poti sa bagi viteza.

Link către comentariu

sediul lor este pe splaiul unirii, nu departe de targul de masini vitan, dar problema e ca e pe sensul de intrare in bucuresti, pe partea cealalta a dambovitei fata de cum e targul, iar eu n-am descoperit cum pot ajunge direct acolo, deci ce am facut a fost sa ajung la intersectia de la targ, s-o iau pe splai inainte spre autostrada si sa intorc unde pot ca sa intru pe sensul celalalt.

si poti sa intorci departe rau, cred ca in comuna Catelu sau cum ii spune.

cu alte cuvinte am ajuns la 9 jumate la targ la vitan iar la midocar am ajuns 20 de minute mai tarziu, desi midocarul e la 5 minute distanta de targ, daca ai cum sa traversezi dambovita.

dar nu e deranjant deloc, cred ca e liber pe-acolo tot timpul, deci poti sa bagi viteza.

Mersi, acum stiu, intradevar tre sa te intorci tocmai pe la podul de pe linia de centura. Oare spala si motorul cu reconservare etc?

Modificat de nico3
Link către comentariu

Mai exista o varianta de acces, ca sa nu ajungeti chiar pana pe soseaua de centura. O luati pe bulevardul care iese in Autostrada Soarelui (Theodor Pallady) si mergeti pana unde tine linia de tramvai. Imediat dupa statia terminus de tramvai se face la dreapta, din bulevardul respectiv, un drum care iese tot in Splaiul Unirii. Cand ajungeti pe splai va intoarceti pana ajungeti la Midocar.

Link către comentariu

Salut

1.9 TDI PD

Ulei Castrol TXT 505.01 40ron/l x 5 litrii

F. ulei 30

F. aer 55

F. comb 95

F. ploen cu carbon 45

Filtre mann

Preturi cu tva

Link către comentariu

Ca sa le schimbi singur, nu? Ca altfel mai dai si manopera.

Link către comentariu

ieri am facut si eu revizia de 2 ani (24.000Km) la Midocar Vitan si m-a costat 1350 RON. Daca Scad 105 RON ITPul, e scump. Au spus ca n-au spalatorie profesionala , motoul nu l-au curatat.

Link către comentariu

Poti sa ne spui ce ti-au schimbat si care au fost costurile?Sunt foarte curios!

Exagerat de scump a fost!

Link către comentariu

Exact asa cum gandeam si eu: pentru unii muma, pentru altii ciuma.

Poti avea norocul sa ii prinzi intr-o toana buna sau sa dai de unul cumsecade sau ... sa ti-o furi de nu te vezi cu faze care mai de care mai jenante. Asa este in Romania.

Link către comentariu

• Aerofan locked şi unlocked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!