Jump to content

Revizie Golf V

nesanatosu
 Share

Postare recomandată

Revizia 15.000km = cost total 642-lei.

Am preferat sa merg pe ulei Castrol SLX Professional 5w-40.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

revizia facuta azi la 1 an de zile (doar vreo 85ookm)

cost=507 Ron (schimb ulei+filtru ulei+filtru polen)

Revizia a fost facuta la midocar de unde a si fost cumparata masina( un golf 1.9 TDI, 105CP)

:P

Link către comentariu

Avenger: ai scapat super-super ieftin.

Dati si voi detaliile din factura pe care ati primit-o. Sa se vada, defalcat, fiecare operatiune facturata cat a costat. Daca se poate.

Link către comentariu

aveti idee cat costa distributia la un Golf V benzinar?

mersi!

Link către comentariu

Salutare!

Am ajuns si eu pe la 13.000 km si vine revizia. A incercat cineva service-ul de la AVIA MOTORS PANTELIMON?

Se poate face revizia acolo pentru masina din profil?

Multumesc!

Link către comentariu

mersi!

Trimite-mi serie sasiu... si iti pot spune.

PS. Cati km ai?

Salutare!

Am ajuns si eu pe la 13.000 km si vine revizia. A incercat cineva service-ul de la AVIA MOTORS PANTELIMON?

Se poate face revizia acolo pentru masina din profil?

Multumesc!

Se poate face, DAR: daca sunt service autorizat Volkswagen, daca nu sunt pierzi garantia.

Modificat de AMD
Link către comentariu

mersi

cureaua costa 80 lei si rolele 150. manopera nu stiu cat ar putea fi

Link către comentariu

Astazi am facut si eu revizia de 1 an (7890 km), la Cardinal Motors Constanta, m-a costat 570 RON.

- Ulei Castrol SLX 5W40 - 4 bidoane de 1L, ramas 250 ml.

- fltru ulei

- filtru polen

- demontat filtru aer suflat, remontat (am observat ca e MANN)

- completat si facturat 300 ml antigel G12 PLUS PLUS (era la minim, cica asa face toate)- cam 14 ron 300 ml antigel

- piese mici, facturate aiurea, am stat tot timpul langa masina, nu a schimbat nici o piesa mica nici buson nimic.

Sincer sunt multumit, mai ales ca am stat tot timpul langa masina, poate si din cauza ca era ora 19:00 si nu prea se mai ia nimeni de tine. Ce m-a surprins ca resetarea intervalului de service a facut-o tot mecanicul prin metoda pune contactul tine apasat butoanele de hr si min. credeam ca o fac cu VAG-COM-ul, si tot cu ocazia asta am descoperit ca martorul de ulei nu se aprinde cand pui contactul ci numai cand sunt probleme. Tot azi am vazut si eu prima oara cum este masina dedesubt si am vazut ca are si filtru de benzina la exterior (marca UFI), nu este in rezervor, ceea ce consider ca e bine.

Link către comentariu

Asa este, si mie mi-au "disparut" vreo 200 ml de antigel in 9 luni de zile (dintre care doar 6 luni am mers cu masina). :blink:

Am completat astazi cu G12 Plus Plus original (50 RON bidonul de 1,5 litri).

Aveti grija ca la revizie au obiceiul sa toarne apa de la robinet in loc de apa distilata sau antigel pentru a completa nivelul. Nu-i lasati sa faca asta!

Am vazut cu ochii mei cum o sticla de Dorna de 1,5 litri (jumate G12 din butoi "industrial", jumate apa chioara) a capatat aluviuni pe fund in aproximativ doua luni de zile.

Daca vreau pestisori, imi cumpar acvariu, nu ii tin in radiator, ce naiba...

Link către comentariu

La revizia de 15.000 Km

Schimbat filtre

Ulei castrol

completat antigel

Total 360 RON

Robot Baia Mare

Link către comentariu

Rotterro foarte bine ai dat, pai ai facut aceleasi operatiuni ca si mine, ce filtre ai schimbat? Tu ai motorul cip-uit? Mai esti in garantie?

Link către comentariu

Revizie la 116.000 km:

Filtru de aer (BOSCH) 60,00

Filtru de combustibil (MAHLE) 113,00

Filtru de habitaclu (MAHLE) 52,00

Filtru de ulei (MAHLE) 35,00

Ulei Castrol Edge 4L 172,00

Revizie filtre + ulei(manopera) 100,00

TOTAL: 532 lei

Link către comentariu

Va rog ca pe viitor cand prezentati costul reviziei, sa prezentati si datele masinii la care ati facut revizia, numarul de km precum si ce s-a schimbat la masina. Posturile care nu vor fi complete vor fi sterse pentru a nu duce in eroare alti membri.

Link către comentariu

Ma pregatesc si eu de revizia de 15000 km la Cardinal Motors Ploiesti,sunt programat pe 5 februarie!

Am sa revin cu costul reviziei si ce s-a schimbat la masina!

Link către comentariu

saluty. am un golf V 2006 (1.6 FSI 115 CP,), e cumparat de curand la sh (78 000 km). masina se comporta bine din ce am observat pana acum. pe computerul de bord arata ca s-a facut revizia acum 8 saptamani, insa nu stiu ce s-a schimbat la ea la aceasta revizie asa ca as vrea sa-i fac si eu una. la km pe care-i are si tinand cont ca uleiul si placutele fata-spate vreau sa le schimb neaparat, cam ce se mai schimba si cat m-ar costa?... la PBN de exemplu

Link către comentariu

Eu as schimba si filtrele(ulei, benzina, aer, polen) si lichidul de frana(stiu ca se schimba la 2 ani).

Vezi ca gasesti in topicul asta si costurile reviziilor/pieselor.

Link către comentariu

Cam cat crezi ca m-ar costa toate astea cu manopera inclusa?

Mai vroiam si o recomandare in privinta service-ului la care sa fac revizia.

merci frumos

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! Foloseste FastReply sau AddReply! Multumesc!
Link către comentariu

Chucky, uite un sfat cinstit: daca vrei sa mergi la PBN atunci puna mana pe telefon, suna la ei si spune ca ai o masina cu 78.000 KM la care vrei sa faci o revizie cu schimbat de ulei, toate filtrele, lichidul de frana si placutele de frana. Intreaba cat costa si cand poti merge sa faci aceasta operatie. Intreaba, de semenea si despre orice alta nelamurire pe care o ai.

Daca vrei sa scoti cel mai ieftin pret la lucrearea asta incearca si la alte service-uri autorizate, atat din Bucuresti cat si din orasele aflate in apropiere.

Daca vrei sa afli, informativ, cam care sunt preturile pentru lucrarea pe care vrei t u sa o faci, fa-ti timp si citeste topicul asta.

Daca vrei sa afli care este situatii masinii tale din punctul de vedere al trecerilor pe la service, ia in fata actele masinii si incearca sa obtii informatiile astea de la PBN.

Tu nu ai intrebat despre istoricul masinii asteia inainte sa o cumperi ?

Link către comentariu

Abia astept sa ma cert cu astia de la Midocar cu ocazia primei revizii... dar mai am 5k pana atunci.

Ma gandesc sa nu fac revizia in bucuresti...... si asa vreau sa ma duc prin Austria... poate o fac acolo. Ma gandesc ca nu trebuie sa fie facuta neaparat in Romania, nu?

Modificat de AUTOBOOM
Link către comentariu

Dun, merci frumos pentru informatii!

Despre istoric, nu stiu foarte multe deoarece masina este cumparata de tatal meu prin o persoana care am inteles ca se pricepe si din cauza asta nu a fost nevoie de tester.

Link către comentariu

BC-ul imi spune sa fac revizia in 8200km sau 11 zile (am 36.200 km).

Imi spuneti si mie unde as putea face revizia, in afara de dealer (masina nu este in garantie)?

mersi!

Link către comentariu

• Administrator

Rog cauta feedback si pareri in aria Service

Aici esti relativ offtopic

Mersi

Link către comentariu

• Aerofan locked şi unlocked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!