Jump to content

Polo MK5 2009

R4z
 Share

Postare recomandată

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Stef13

21

• R4z

17

• adifox

16

• cosmin1012

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si inca o noutate placuta :"Faruri Bi-Xenon cu lumina de viraj inclusa,lumini de drum permanente in tehnologie LED,instalatie spalare faruri si avertizare nivel lichid de spalare" ... de ce nu au fost optiunile astea acum 6 saptamani cand am dat eu comanda? :Driver:

Se pare ca micul Polo evolueaza in continuare...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ia ziceti si mie care e diferenta luate de pe situl lor intre :

1. Polo A05 COTY HL1.2TDI/75 CP CRDPF,M5,4u / Motorina / 1.2l / 55 kW/75 CP / Manuala - 5 viteze / 4-usi,11.529euro si Polo A05 HL.1.2 TDI/75 CP CR DPF,M5,4usi / Motorina / 1.2l / 55 kW/75 CP / Manuala - 5 viteze / 4-usi,12.348euro

2. Pachet confort-park pilot cu avertizare acustica la obstacole spate,tempomat,246

Modificat de J.ROBERT
Link către comentariu

La intrebarea 1. raspunsul ar putea fi in denumirea configuratiei, cred ca COTY se refera la "Cotiera centrala fata cu spatiu de depozitare,scaune fata incalzite,instalatie spalare faruri,indicator nivel lichid de spalare,duze spalare faruri incalzite,computer de bord,faruri de ceata,indicator presiune pneuri"...acum nu inteleg de ce configuratia care specifica cotiera e mai ieftina :huh:

In ceea ce priveste intrebarea 2, iarasi e neclar: de la reprezentanta mi s-a spus ca e acelasi tempomat, dar ca e mai profitabil sa-l iei in pachetul de optiuni...

Modificat de Aditu
Link către comentariu

STORMLORD nu stiu de unde ai scos informatiile acestea, banuiesc ca sunt doar presupuneri ... o sa fac cateva precizari in privinta acestui cod COTY Ed,

Ca o mica paranteza ... in privinta Farurilor de Ceata precum si a Cotierei centrale fata acestea doua sunt dotari standard pe orice versiunea HIGHLINE (verificati PDF-ul de pe site). In ceea ce priveste restul de dotari pe care le-ai enumerat scaune incalzite etc etc acestea fac parte din PACHETE OPTIONALE si nu sunt in nici un caz dotari standard pe nici una dintre versiuni, nici chiar pe HIGHLINE.

J.ROBERT, STORMLORD Codul acela COTY Edition este pus ca sa marcheze promotia curenta. Inainte de a fi promotia, preturile la noul polo erau cam cu 1000 euro mai scumpe, se poate vedea din pretul afisat celeilalte versiuni fara acest cod in configurator.

Similar in cazul Golfului, reducerea pleaca de la aprox. 2000 euro, acolo codul este doar Edition.

Prescurtarea COTY vine de la Car Of The YEAR, ca sa marcheze clar specificul acestui Nou Polo fiind masina anului 2010 in Europa.

In ceea ce priveste Dotarile optionale, puse in mod singular costa foarte mult, iar aceste PACHETE au fost create special pentru a incuraja clientul sa le puna ca optionale in detrimentul optionalelor singulare. De asemenea uneori se intampla ca pretul unui pachet sa fie chiar mai mic decat pretul unui singur optional (montat singular) din echiparea sa. Si aici este cazul de fata.

Bineinteles ca la pretul PACHETULUI CONFORT nu merita a se lua singular tempomatul.

Va recomand sa analizati un fisier PDF de pe site, acesta contine cam toate informatiile necesare, DOTARILE fiecarei versiuni, PRETURILE, MOTORIZARI, DATE TEHNICE, OPTIONALE etc. Pe mine m-a ajutat destul de mult, aveam foarte multe intrebari.

http://www.vw.ro/modele/noul_polo/cifre_fa...rmativ_preturi/

...

Ca o mica recomandare J.ROBERT motorul de 1.6tdi 90cp pe Highline (ca am vazut ca la HL te-ai orientat) este 12.316 in timp ce 1.2tdi 75cp este 11.529 (fara tva). Adica este o diferenta de aprox 750 euro (fara tva).

Cuplu este 230Nm de la 1500rpm la 1.6tdi de 90cp fata de 180Nm de la 2000rpm la 1.2tdi de 75cp.

Gandeste-te bine ce ai nevoie mai exact, eu daca ar fi sa aleg in locul tau as alege versiunea COMFORTLINE cu motorul de 90cp, este net superior celui de 75cp.

Iar unele din dotarile pe care nu le ai pe comfortline fata de highline, jante de aliaj sau mai stiu eu ce le mai poti pune si dupa cumparare dar motorul cu acela ramai...

Asadar la acelasi pret de Highline cu 1.2tdi 75cp poti alege 1.6tdi 90cp - Comfortline la 11.575 euro (fara tva) :lol:

iti mai pui cateva optionale ieftine Cotiera, Proiectoare, RCD310, Computer de Bord si ai tot ce iti trebuie.

E doar un sfat dicizia este a ta.

Modificat de Florinutzu
Link către comentariu

• 2 weeks later...

De avut in vedere: Incercati sa tineti cont si de mica sugestie de >>aici<<

In fond si aceasta arie Polo 6R trebuie sa se extinda. Deci puteti deschide topic-uri noi insa cu rost si in maniera pertinenta, in limitele regulamentului.

10.

Modificat de Aditu
Link către comentariu

buna ziua ! Am comandat si eu un polo nou rosu , 1.2 tsi . L-am comandat pe 20.04.2010 . Am primit confirmarea fabricatiei si seria caroseriei pe 14.06.2010 , Acum sunt in asteptarea masinii . Nu stiu cit dureaza si nimeni nu vrea sa-mi spuna . Cei de la Reprezentanta spun sa am rabdare si ca dureaza 3 saptamani .

Poate sa ami spuna cineva dupa confirmarea fabricatiei si a seriei de caroserie , cat timp a asteptat pina a intrat in posesia masinii . ar fi de mare ajutor . Suntem stresati deja din cauza asteptarii .

Link către comentariu

SALUT, eu am comandat din 8 aprilie, am primit confirmarea la seria de caroserie cam pe 9 iunie si inca mai astept ETA <15iulie

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Salut Mugur007 al meu e polo 4 usi , confort line , cu optiune w44 si radio 310 , rosu , 1.2 tsi , cutie in 6 manuala . al tau este cu cutie manuala sau dsg ? masinile vin din Spania sau India ?

Link către comentariu

A mea e confortline, diesel 90cp cutie manuala rosie. E gata fabricata (in Spania). Tocma imi s-a prelungit sosirea....dupa 19 iulie. Azi am aflat.

Link către comentariu

Salut, eu am comandat un Polo Confortline 1.6TDI, 75 HP, cutie manuala, cu ceva optiuni in plus, si am achitat avansul in 23.04.2010. Ieri am primit confirmarea posibilei date de intrare in productie, si anume 27.06.2010, la uzina din Navara - Spania, iar intervalul de livrare e 19-25 iulie. Sper sa fie cel real, pentru ca aceasta ultima luna de asteptare e cea mai grea...in plus, ne incurca teribil daca nu soseste pana la plecarea in concediu, pe data de 27 iulie...Asteptare usoara, ca ceea ce a fost mai greu, a trecut (oare?)!

Link către comentariu

@Stormlord nu as vrea sa te descurajez dar sa fim optimisti ... vine masina pana la data plecarii in concediu :( ...

OFT: BTW ... intra si pe topicul Hunedoara/Deva ...

Link către comentariu

Eu chiar nu inteleg de ce e asa de mare asteptarea . La noi in Romania se fabrica la dacia intre 1200-1450 buc pe zi . La o aseptare pentru fabricatie de 8 saptamani . puteti face si voi un calcul . E incredibila criza asta .

Link către comentariu

@gabriel1122: In mod normal, ceea ce spui tu este oarecum corect. Insa, atunci cand iei decizia de cumparare a unei masini practic de serie, nu cine stie ce unicat, si unul dintre factorii care hotaresc alegerea acestei marci / model este si timpul de livrare, atunci...cel putin pentru mine conteaza. Cand dealer-ul iti spune initial un termen de 6-8 saptamani, ca apoi acesta sa se transforme in mai mult de 12...eu zic ca nu e chiar ok. Cand platesti avansul pe data de 23.04 si ti se spune ca s-a lansat comanda, ca acum sa afli ca acea comanda a fost confirmata doar pe 14.05...iar lasa loc de discutii pe tema seriozitatii unora. Nu pun in discutie fabrica VW, doar seriozitatea celor care cu onor ii reprezinta in Romanica. Dar in fine, asta e parerea mea. O sa astept masina si sper sa fie singura insatisfactie pe care sa mi-o aduca :)

Link către comentariu

Termenul de livrare standard este de 12 saptamani. Insa, in contract scrie ca poate sa mai intarzie livrarea (fara penalitati pt dealer : atentie!) inca 8 saptamani.

Link către comentariu

Si eu am primit termen initial 2 luni si acum s-a prelungit la 3. Ce ma dispera e ca nu iti spun de la incept.

Link către comentariu

La mine a durat de pe 9 decembrie pana pe 19 februarie, deci 72 de zile sau 10 saptamani si'un pic. tinand cont si de sarbatorile de iarna, si zapezile aferente.. Si cu ce foc il asteptam..super masina.

Link către comentariu

la mine la golf a durat 2 luni si 10 zile, de asemenea am prins sarbatorile de iarna, si am avut si 14 optionale pe ea, am avut si dsg 7 si 1,6 tdi

la polo comandat pe 20 martie, nu am pus mare lucru pe el si inca mai am de asteptat vreo 2 saptamani ;)

deci cu putin noroc in 4 luni ajunge, iar daca mai creste si TVA ul chiar daca am dat toti banii, mai trebuie sa dau diferenta de TVA la final.

voi ce ziceti vi se pare corect sau nu?

Link către comentariu

Acum dupa ce am asteptat atat masina , cursul euro creste , si vom plati si tva 24% . Frumos ...

Link către comentariu

Eu nu prea am inteles de ce trebuie sa mai platesc inca 5% din val masinii daca eu am platit tot cand am dat comanda.

Link către comentariu

Pentru ca asa scrie in contract.

Dealer-ul de unde iei masina e doar un intermediar si nu iti factureaza masina decit dupa ce ajunge in tara (practic si el o cumpara de la importator)

E o porcarie dar asta e !

Modificat de nucutza
Link către comentariu

Atunci nici noi ca clienti nu ar trebui sa dam toti bani jos in momentul lansarii comenzii (vorbesc de cei care cumpara cu CASH) ci doar un avans si platesti restul de CASH cand vine masina, ca altfel tu astepti 2-3 luni, ai si banii dati, ei ii ruleaza si tu astepti si cu buzunarele goale.

E aiurea sa lansezi comanda sa platesti INTEGRAL cash, si sa stai 3 luni fara masina si cu banii luati.

Link către comentariu

mda, ar mai trebui sa se faca si euro vreo 6 lei cand se factureaza... :|

Link către comentariu

mai enervant ca am dat toti banii, termenul de 3 luni a trecut, ba chiar mai mult si la final ca sa uit de supararile cauzate de amanari, intarzieri, mai platesc si 5% in plus, ca de, intre timp avem alt TVA.

daca masina venea la timp, nu mai plateam inca 5%, si atunci e corect?...trist.

Link către comentariu

adifox studiaza contractul, esti intr-o situatia foarte defavorabila, daca termenul de 3 luni este cel trecut in contract atunci ai argumentele legale de partea ta si vezi in ce conditii poti cere returnarea avansului (cu penalitati pentru ei sau nu) pe langa acest 5% in plus de la tva... mai ai o pierdere care este chiar mai mare si anume de la cursul euro care a sarit in aer cu aprox. 3000 lei vechi in aceste 3 luni de cand tu astepti masina (deci numai de la cursul euro ai mai pierdut inca 6,5% la valoarea masinii, pentru ca factura finala o vei plati in RON) de la 40700 lei/euro la sfarsitul lui martie pana la 43500 lei/euro azi (si acesta este cursul BNR nu cel de facturare) ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!