Jump to content

Lupo - Tuning

Slick

Postare recomandată

PS : Andrei ce nick are pe forum ? As apela si eu la el pentru treaba cu portbagajul :D

Motorasul montat se cheama actuator de inchidere. Nick-ul lui Andrei: andreiush si/sau andreisunet

Link către comentariu

se misca super OK la 10 sec...

Poate ca nu suna foarte sportiv 10 sec, dar in masina asta se simt bine cele 10 sec...

Link către comentariu
se misca super OK la 10 sec...

Poate ca nu suna foarte sportiv 10 sec, dar in masina asta se simt bine cele 10 sec...

Exact. Tocmai din cauza acestui factor sportiv ma asteptam sa fie sub 10.

Dar cele 10 secunde sunt senzatie.

Link către comentariu
In final am mai tras si fire in portiere...pentru...surpriza (prezint zilele urmatoare cand e gata).

...pentru lampi de avertizare in portiera.

Astazi le-am montat si va prezint modul de lucru.

Materiale necesare:

- lampa usa (2buc) - cod 1JO 947 411 E 55 x 2 = 110 lei

- mufa lampa (2 buc) - cod 1JO 872 923 5 x 2 = 10 lei

- mufa lampa (2 buc) - dezmembrari - 2 x 0 = 0 lei

acestea din urma trebuie pentru pini.

pb044193.jpg

Se desface panoul de la usa din cele 4 suruburi si apoi usor din clemele care il prind de portiera.

pb044219.jpg

Functie de fiecare ce are prin portiera (geamuri manuale/electrice) etc. se stabileste pozitia lampii

pb044199.jpg

Pe o bucata de hartie mai groasa se traseaza conturul soclului lampii.

pb034186.jpg

Se decupeaza cu foarfecul conturul respectiv si se transpune pe fata de portiera.

pb044195.jpg

pb044194.jpg

Cu bormasina se da o gaura pe mijloc dupa care folosind-o in continuare se largeste golul pana aproape de marginile perimetrului.

pb034170.jpg

pb034177.jpg

Golul se finiseaza folosind o pila, astfel incat soclul lampei sa treaca milimetric (pe cat posibil) prin el. Nu il faceti prea larg.

pb034178.jpg

pb044200.jpg

pb044204.jpg

Se recupleaza mufa si se introduce in golul creat. Pentru o mai buna prindere, pe buza lampii se pot pune cateva picaturi de pozipol transparent, dar acest lucru nu e necesar, lampa fixandu-se in cleme ei f bine. Asta daca golul creat nu e prea larg.

pb034183.jpg

pb034184.jpg

pb034189.jpg

pb034190.jpg

pb034191.jpg

Acum se iau pinii de la mufele SH, se pun la cablurile trase in portiera si apoi se baga in mufele noi.

In cazul meu cablurile au fost trase in urmatorul mod:

+ de la alarma

- de pe portiera

Pentru ca afara ploua si batea un vant de trecea prin tine, etapa finala a montarii mufelor fi fetelor de portiera a avut loc in parcarea subterana a unui supermarket :icon_thumright:

pb044213.jpg

pb044214.jpg

pb044215.jpg

pb044216.jpg

pb044217.jpg

Succes si voua!

Modificat de Slick
Link către comentariu

Intersanta idee cu luminile alea in usi :salut: Incet in cet ajunge Lupo High Line :)

Link către comentariu

Astept pararea ta in legatura cu, calitatea semnalului in comparatie cu antena clasica :) PS : Cat te-a costat noua antena ?

Link către comentariu

Antena este carpoint.jpg si a costat 45 lei.

Revin cu feedback dupa montaj.

P.S. Bineinteles ca la intrebarea sotiei: "Da', de ce ai cumparat-o cu asta se aude mai bine?" am raspuns ferm "Desigur" :)

Modificat de Slick
Link către comentariu

Buna ideea cu lampa in usa, dar cred ca scoteai pret mai bun pentru lampi de la dezmembrari. La banii astia iti luai fete de usi cu totul. Nu mai conteaza. :) Sa iti pui si led-uri pe partea inferioara a usii, sa lumineze jos. In lampi ma gandesc ca pui tot leduri, nu? Sa ne dai detalii despre antena, cum e semnalul. Are si amplificator de semnal? Antena veche avea amplificator?

Link către comentariu
Buna ideea cu lampa in usa, dar cred ca scoteai pret mai bun pentru lampi de la dezmembrari. La banii astia iti luai fete de usi cu totul. Nu mai conteaza. :) Sa iti pui si led-uri pe partea inferioara a usii, sa lumineze jos. In lampi ma gandesc ca pui tot leduri, nu? Sa ne dai detalii despre antena, cum e semnalul. Are si amplificator de semnal? Antena veche avea amplificator?

Idea de a cumpara lampile de la dezmembrari mi-a venit dupa ce le-am comandat. Ata ete vb ta "Nu mai conteaza. :)" Problema e ca de fiecare data cand am fosy pe la ei ba le era lene sa ma servesca, sa caute pe la ei acolo ce le ceram, ba nu aveau, si de asta i-am scos din memorie.

Pe lampi pun led-uri. Le astept sa soseasca. De asta in fotografii apar stinse. In timpul executiei am calcat pe unul din becuri. Dar cu led o sa fie magic ;)

Astazi am montat antena. Semnal slab. F slab. Asa ca am legat si antena cea mare careia i-am tras un fir mascat in porbagaj si am lasat-o in spatele subwoofer-ului. Nici nu stii ca e acolo. Afara e vopsit gardu' inauntru-i leopardu. Si am rezolvat si treaba estetica si functionala.

facand inventarul avem asa:

- embleme black

- display touchscreen 7" Witson

- alarmă cu start engine Viper 791 XV

- folie Lummar

- colantare capotă + cupolă

- pedale aluminiu

- stopuri smoked

- faruri + semnalizatoare faţă black

- ştergător luneta AeroTwin

- leduri poziţie fata + spate

- sound Magnat (amplif + woofer) dif. fata In Phase

- semnalizatoare laterale led black

- tobă finală borla

- jante R15 OZ Ultraleggera crystal titanium

- Goodyear Eagrle F1 GS-D3 195/45/15

- etrieri vopsiti rosu, placutele negru lucios

- fusta spate

post-8752-1257510502_thumb.jpg

post-8752-1257510511_thumb.jpg

post-8752-1257510522_thumb.jpg

post-8752-1257510534_thumb.jpg

post-8752-1257510542_thumb.jpg

post-8752-1257510549_thumb.jpg

post-8752-1257510556_thumb.jpg

Link către comentariu

Hai ca arata foarte bine noua antena, da in ceea ce priveste semnalul eram convins ca va fi slab, acu am si confirmarea. :)

Link către comentariu

Astazi am recitit intreg topicul. Foarte frumoasa evolutia masinii. Modificari de bun gust si de erect. Dupa parerea mea nimic nu e prea prea sau foarte foarte cum spune romanu'.

felicitari si spor in continuare

Link către comentariu
Nici nu vreau sa ma gandesc cum suna subwooferul ala intr-o incinta asa mica :D

Pana acum se auzea trasnet. De ieri insa a mutit. A picat statia :blah:. E in garantie...da sa pice asha dintr-o data? Are 2 luni. Nici nu am umblat la ea. Cum au setat-o baietii la montaj asa a ramas. Se auzea perfect

Si schimbam si pinii la portiere.

P.S. Mai pica serverul din cand in cand sau e o problema a browser-ului meu?

post-8752-1257795230_thumb.jpg

post-8752-1257795237_thumb.jpg

post-8752-1257795243_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumos noul spate :blah:

Pacat de sub :D

P.S.Cred ca mai are unele probleme pentru ca nici mie nu-mi merge intotdeauna sau din prima.

Bafta!

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Arata bine antena. Ai legat amplificatorul de semnal? Primeste curent? Ar trebui sa ai semnal ok daca e antena originala. Cu antena din portbagaj a revenit semnalul?

Link către comentariu

Fara antena din portbagaj semnal = 0. sau aproape 0 :D

Cu antena din portbagaj legata semnalul e la fel ca inainte.

Link către comentariu

Interesante noile capace pentru inchiderea centralizata :)

Modificat de DRIVER07XXX
Link către comentariu

Nu am mai scris nimic despre lup, dar zilele astea s-a tot imbunatatit cu cate ceva. Sa le luam pe rand:

1. i s-au schimbat pinii sigurantei din portiera.

pb144398.jpg

pb144401.jpg

pb144402.jpg

pb144405.jpg

pb144411.jpg

pb144412.jpg

2. Pentru ca ledurile intarzie sa apara am montat becurile in lampi

pb144407.jpg

pb144408.jpg

pb144415.jpg

3. i s-a montat footrest Audi TT type (mentionez ca ar fi timpul sa cumpar presuri OEM

pb144367.jpg

pb144368.jpg

pb144370.jpg

4. i s-a montat kit bi-xenon. Asta bineinteles cu ajutorul lui Andrei (andreiush si/sau andreisunet) caruia ii multumesc inca o data si pe aceasta cale. Baiat cu caracter si profesionist desavarsit in ceea ce face. Il recomand cu caldura.

pb144383.jpg

pb144385.jpg

pb144386.jpg

pb144423.jpg

pb144430.jpg

pb144431.jpg

pb144435.jpg

pb144439.jpg

Modificat de Slick
Link către comentariu

Ar da mult mai bine daca i-ai pune un set de lupe in far si tot odata ai vedea mai bine fara sa iei flashuri :wub:. Se pare ca nu stai de loc. Felicitari :rolleyes:

Link către comentariu
Ar da mult mai bine daca i-ai pune un set de lupe in far si tot odata ai vedea mai bine fara sa iei flashuri :). Se pare ca nu stai de loc. Felicitari :icon_thumright:

Doar cateva chestii care mai erau de facut. Luminile trebuiau imbunatatite, pentru ca erau cam chioare. Footrestul era cumparat odata cu modulul de lumini, dar nu am avut timp de el, pinii au fost un fleac.

De acu' strangem banuti de jante.

Lupa pentru far se afla in studiu. Nu stiu daca o montez...se pastreaza optiunea de reglare sus-jos a luminii?...stii ceva?

Xenoanele sunt reglate f bine. Nu am primit nici un flash pana acum. Am impresia ca si becul H4 este altceva, decat H7.

To do list:

- emblema fata black

- display touchscreen 7" Witson

- alarmă cu start engine Viper 791 XV

- folie Lummar

- colantare capotă + cupolă

- pedale Audi TT type

- stopuri smoked

- faruri black

- semnalizatoare faţă black

- ştergător luneta AeroTwin

- leduri poziţie fata + spate

- sound Magnat (amplif + woofer) dif. fata In Phase

- semnalizatoare laterale led black

- tobă finală borla

- jante R15 OZ Ultraleggera crystal titanium

- Goodyear Eagrle F1 GS-D3 195/45/15

- etrieri vopsiti rosu, placutele negru lucios

- fusta spate

Modificat de Slick
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!