Jump to content

Astept Golf6

szaki
 Share

Postare recomandată

Buna ziua,

Ieri am ridicat masina, un Golf VI 2.0 TDI cu DSG Highline. Asteptarea a fost foarte lunga, de 4 luni (din care o luna de zile curtici > constanta). Ca optionale am pus RCD510, Climatronic, Alarma, Bluetooth, Senzori parcare si camera video pentru mersul cu spatele. Mai comandasem si Park Assist (o functie ce face parcarile laterale automat) ce nu a venit pe masina. Asa ca MARE GRIJA cand ridicati masina, sa va uitati ce are prin ea pentru ca daca nu ma uitam atent pe pozele facute cu o zi in urma nu as fi observat ca lipsea butonul de Park Assist si ar fi fost prea tarziu. Daca nu ii intrebam, ei nu imi spuneau ca ar lipsi ceva (ca la noi, in Romania).

Este superba masina. E silentioasa. Ma asteptam sa fie mai galagioasa comparativ cu alte diesel-uri.

In caz ca termenul de livrare deja se cam duce, va recomand sa va duceti si sa va luati de ei, pentru ca in Romania doar asa merg lucrurile si sa ii amenintati cu rezilierea contractului, iar apoi sa negociati despagubirile.

Va recomand si voua Golf VI si asteptare usoara tuturor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandelu

26

• szaki

22

• TDR

19

• alecsutzu

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

S-o stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

Pai si ce ai facut cu diferenta de bani? Trebuia sa cer o revizie gratuita

Link către comentariu

@coldspace, sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara probleme.

Apropos....4 luni de asteptare?????...cam mult, chiar si pentru Romania...

Ce ai cerut (sau mai bine zis ce ti-au dat) in locul Park Assist-ului?

Link către comentariu

Multumesc tuturor. Am cerut o revizie gratuita, manopera la a doua si 450

Link către comentariu

de azi sunt si eu in asteptarea unui G6 Highline 2.0TDI 140CP cu DSG.

Optionale ar fi urmatoarele:

Aer climatic

Light assist

Conector IPOD

Sistem audio Dynaudio Excite

Bi-xenon

Indicator presiune pneuri

Triple LED

Pachet Lumini si Vizibilitate 1

Pachet Iarna

Pachet depozitare

Park Pilot cu Park Assist si Rear Assist

Privacy Glass

RCD 510

inca nu am primit un termen. pana la sf saptamanii primesc si un termen de livrare.

Link către comentariu

Salut -

stiu ca nu postez unde trebuie - dar asta este discutia cea mai aproape de ce am eu nevoie. Am fost astazi si am vazut noua masina - Golf VI HI - BMT. Am stat un pic si m-am uitat in el. Si am observat ca in coloana de butoane unde este ESP-ul este un buton care are un "A" incercuit de o sageata - sub el scrie OFF. Nu stiu de la ce este... ma puteti ajuta?

Multumesc,

P.S. pachete optionale am luat: clima, pachet relax, vizibilitate 1, RCD 510, camera rear assist si spot-uri LED

Link către comentariu

Si am observat ca in coloana de butoane unde este ESP-ul este un buton care are un "A" incercuit de o sageata - sub el scrie OFF. Nu stiu de la ce este... ma puteti ajuta?

Sistemul Start-Stop .

img0082xe.jpg

Modificat de dangrig
Link către comentariu

• Administrator

Catalin AC recomand cu incredere si fara nicio urma de persiflare citirea manualului masinii

Iti va raspunde multor intrebari

Sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Scuze de off, dar de ce ti-ai luat pachet relax si pachet lumini? Ca pachetul relax include si cel de lumini. Lipsesc luminile de la picioare.

Link către comentariu

@dangrig - mersi frumos de scan

@dudu - masina inca e la dealer - am o cunostinta acolo si m-a dus sa o vad - am vazut butonul si m-a facut curios :(

Multumesc

@alecsutzu: pentru oglina interioara electrocromata :)

Modificat de Catalin_AC
Link către comentariu

Trebuia sa iei pachetul de iarna + vizibilitate 1 .

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare tuturor,

Luni, 11.10, am dat avansul pentru un Golf VI 1.2 TSI, 85CP, M5, cu dotari suplimentare precum: culoare silver reflex, climatronic pe 2 zone, oglinzi&manere in culoarea caroseriei, cotiera+faruri ceata, RCD 310 cu 8 incinte acustice, scut protectie.

Daca totul decurge ok (validare vouchere, transfer diferenta, etc.), masina ar trebui sa o ridic vineri, 15.10. Abia astept! :)

P.S. Pe aceasta cale as dori sa multumesc colegilor forumisti pentru deschiderea de care dau dovada

Link către comentariu

Masina mea a ajuns in Curtici....sper ca in maxim 1 saptamana sa intru in posesia ei. :))

Link către comentariu

Salutare tuturor,

Luni, 11.10, am dat avansul pentru un Golf VI 1.2 TSI, 85CP, M5, cu dotari suplimentare precum: culoare silver reflex, climatronic pe 2 zone, oglinzi&manere in culoarea caroseriei, cotiera+faruri ceata, RCD 310 cu 8 incinte acustice, scut protectie.

Daca totul decurge ok (validare vouchere, transfer diferenta, etc.), masina ar trebui sa o ridic vineri, 15.10. Abia astept! :D

Felicitari, din cate vad esti primul pe aici cu aceasta motorizare

Link către comentariu

Multam fain, sper sa fim cat mai multi cu motorizarea asta.

Cele bune.

Modificat de dudu
Nu mai da Quote la postul anterior. Foloseste Add Reply sau Fast Reply. Citeste Regulamentul. Multumesc
Link către comentariu

de azi sunt si eu in asteptarea unui G6 Highline 2.0TDI 140CP cu DSG.

Optionale ar fi urmatoarele:

Aer climatic

Light assist

Conector IPOD

Sistem audio Dynaudio Excite

Bi-xenon

Indicator presiune pneuri

Triple LED

Pachet Lumini si Vizibilitate 1

Pachet Iarna

Pachet depozitare

Park Pilot cu Park Assist si Rear Assist

Privacy Glass

RCD 510

inca nu am primit un termen. pana la sf saptamanii primesc si un termen de livrare.

@alecsutzu, daca se poate, te-as ruga sa-mi spui ce te-a facut sa te decizi pentru 2,0 TDI 140 DSG6 in loc de 1,4 TSI 160 DSG7 ? Eu inca nu am reusit sa trec de aceasta dilema, iar pentru a fi sigur ca voi face alegerea potrivita doresc sa aflu si motivele celor care au avut concret de ales intre cele doua variante.

Precizez ca nu am in intentie sa deschid un versus, oricine aduce comentarii mai mult decat e cazul o face pe propria-i raspundere.

Link către comentariu

Depinde ce vrei,sportivitate si silentiozitate sau consum redus(si 2.0 TDI se misca bine dar nu ca TSI-ul ).

Intrebarea era mai potrivit sa o postezi pe topicul de configurare.

Modificat de TDRfx
Link către comentariu

Motivul principal este ca nu imi plac motoarele pe benzina. Sunt prea silentioase. :unsure:

Dar si consumul redus al diesel-ului e un mare plus, tinand cont ca fac in jur de 30.000km / an.

Sincer 2.0 tdi 140cp mi se pare Perfect. Ai si putere destula, ai si cuplu mare, dar ai si un consum mai mult decat decent. Dar nu iti pot spune mergi pe diesel ca e mai bun decat cel pe benzina, pentru ca dupa cum am scris mai sus, nu sunt fan benzina. Dupa cum a zis si TDRfx, conteaza ce urmaresti de la o masina.

Link către comentariu

Salut,

Am dat comanda pentru un G6 Highline 1.4 TSI 160cp + DSG pe data de 10 august iar masina a venit pe 30 septembrie.

Ca optionale am ales : Climatronic, Bi-xenon, Triple LED, RCD 510, suspensii adaptive, trapa electrica, pachet Lumini si Vizibilitate, pachet depozitare, pachet Relax, pachet sport "Siena" si culoarea "United Grey".

Dealer-ul a estimat ca masina va ajunge in jur de 10 octombrie iar eu ma asteptam sa vina pe la sfarsitul lunii, din timpii de asteptare pe care i-am vazut aici. Am fost foarte multumit de dealer si sunt entuziasmat de masina. Venind de pe o astra 1.4 90 cp din 2007, pot spune ca este o diferenta de la cer la pamant intre ele si aici ma refer atat la motor si la tinuta de drum, cat si la finisajele din interior.

O zi buna si vreau sa va multumesc tuturor, topicul de configurare fiind un mare ajutor pentru mine in a alege motorul si optionalele.

Modificat de urssskkk
Link către comentariu

@urssskkk sa o stapanesti sanatos. Foarte buna alegerea....si eu as fi vrut asa ceva, dar nu am avut finante decat de 1.4 TSI 122 CP DSG pe care o sa o am undeva saptamana viitoare.

Link către comentariu

@urssskkk sa o stapanesti sanatos, daca nu e secret zi-ne si noua cam cat te-a costat bijuteria, eu personal sunt curios de suspensia adaptiva...diferentele intre cele 3 setari si cum se simte pe drumurile noastre (asta ne vei povesti in timp), eu am in plac o configuratie apropiata de a ta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!