Jump to content

Astept Golf6

szaki
 Share

Postare recomandată

rosso_corso am vb azi cu ei si am stabilit asa:

1. luni ma duc si imi dau un polo disesl sa-mi fac treaba in concediu cu el (vreo 2 saptamani)

2. contractul va fi renegociat la pretul actual din oferta iunie 2010.. adica cu 280e mai putin la pretul de baza (ceea ce inseamna ca din cei 715e care ii plateam pt tva scad 280e si mai ramane sa le dau vreo 435e) Plus discountul de dinainte scot apoape in total 1000e discount de la dealer la valoarea finala (nu prea cred ca le pica bine, deja mi-a zis ca cei 280e tre sa-i treaca la pierderi ca nu au cum sa si-i recupereze)

3. asta nu am discutat dar o sa le spun ca in noul contract sa specifice ca pana la sf lunii august masina sa-mi fie livrata.

Crezi ca se poate sa pulsez si cu TVA-ul? Am vazut articole pe net ca cei care am fi platit in iunie integral masina nu am mai fii nevoiti sa ni se recalculeze la 24%... dar nici o lege/articol concret care sa precizeze asta. Dealerul a spus ca-s zvonuri si ca daca se va da lege o sa mi-l recuperez.

Tu ai scapat, asta din cauza ca ai avut seria la sasiu tot si s-a facut factura finala la fabrica inainte.

Nu am ceva la mana ca sa pot sa scot TVA-ul si daca ma tiganesc cu ei nu stiu ce rezolv... Deja m-am cam certat cu ei ca sa obtin cele 2 clauze de sus, oricum altfel imi retrageam comanda...

A mai reusit cineva sa rezolve ceva cu TVA-ul concret? si cum?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
  • Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandelu

26

• szaki

22

• TDR

19

• alecsutzu

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

am fost ieri dimineata la PBN si se pregatea un G6 HL visiniu (nu stiu nuanta de catalog) pentru livrare. Poate e vreun coleg de forum, care vrea sa imparta bucuria cu noi :pale:. mie mi-au spus ca vin-ul se genereaza cu 3 saptamani inainte de livrarea propriu zisa, si cum la mine este estimat a se livra in a 2-a jumatate a lui sept, mai am de asteptat...

Link către comentariu

Buna ziua, am luat legatura cu dealerul meu din Constanta si am fost informat ca masina mea se afla in vama Curtici. Din experienta voastra imi puteti spune un termen aproximativ de livrare? Sa ma astept sa la un termen de 4 zile sau la unul de 2 saptamani?

Multumesc!

Link către comentariu

depinde de noroc.

daca la curtici sunt deja 7 masini care trebuie sa vina odata cu masina ta, a ta fiind a 8-a, vine repede.

daca tocmai a plecat masina care transporta cele 8 comenzi...ghinion.

deci treaba cu 10 zile minimum nu e valabila, mai poti spera ca vine mai repede.

Link către comentariu

Multumesc pentru raspunsuri. Astept cu nerabdare.

Link către comentariu

@coldspace: poti conta pe inca o masina, Polo meu asteapta sa plece zilele astea din Curtici catre Tg. Jiu. Asadar, vor calatori probabil impreuna :Driver:. Mai trebuie sa se mai stranga 6 :)) Eu o astept din 23 Aprilie, si parca niciodata nu a fost mai lunga si mai grea asteptarea asta... Iti doresc sa ai parte numai de satisfactii alaturi de ea, e o masina super!

Link către comentariu

@Stormlord

oho, tu chiar ca ai asteptat mult (si eu care ziceam ca doar la mine dureaza atat). Eu am dat comanda cam pe 14 Mai si de atunci ma tot gandesc la ea. probabil vor fi parteneri de drum masinile.

in caz ca esti anuntat ca pleaca transportul te-as ruga sa ne informezi si pe noi. Eu azi am vorbit cu dealerul si am fost informat ca inca nu a plecat masina la drum.

o zi buna!

Link către comentariu

A mea a venit in 2 zile .

Luni am fost la dealer sa ridicam masina .

A fost o "neintelegere" si nu am vut-o pe aia.

Asa ca miercuri ne-au adus alta care era la Curtici . (am fost acolo cand au adus-o in curte cu toate foliile pe ea)

Si vineri am ridicat-o.

Ozzy buna ! :(

Modificat de dangrig
Link către comentariu

@coldspace: Daca ar fi sa-l cred pe dealerul meu (ceea ce devine din ce in ce mai greu) masina ar trebui sa ajunga maine la reprezentanta. La mine mai depinde livrarea si de cat de repede intra banii de la Porschebank in contul vanzatorului, masina fiind cumparata cu vouchere si credit.

Daca primesc vreo veste despre termenul exact de livrare, o voi posta aici, bineinteles. Asteptare usoara, daca asa ceva mai este posibil.

Link către comentariu

Am fost astazi la dealer pentru a il intreba cum mai merg lucrurile si am fost informat ca o data cu schimbarea TVA-ului s-au blocat mai toate transporturile din Curtici catre dealerii din ţară si din acest motiv sa ma astept sa mai dureze o saptamana sau chiar doua pana cand ajunge.

Pentru cei ce probabil se intreaba:

Si eu am fost nevoit sa platesc diferenta de TVA chiar daca atunci cand am facut comanda am achitat-o intergral (sub forma de avans).

Am datele masinii (numar şasiu,motor)

Cam asta este, voi astepta in continuare.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

@coldspace: Masina mea a ajuns ieri, vineri 27 august. Timp total de asteptare de la comanda: 4 luni si 3 zile. Sper ca si tu la randul tau sa te bucuri deja de ea, eu sunt foarte entuziasmat!

Link către comentariu

@Stormlord eu inca o mai astept. sper ca intr-o saptamana sa imi ajunga si mie. sa te bucuri de masina si sa nu ai neplaceri.

O zi buna!

Link către comentariu

Astept si eu Golf VI Highline 2.0 TDI CR Silver Reflex. Am primit ca si data a livrarii 22 Noiembrie 2010 :)) Comanda facuta Saptamana trecuta.

Link către comentariu

Am si eu o intrebarea vis a vis de luminile de zi ale Golfului 6. Lumina de zi e data de faza lunga, sau are un bec special in far pentru asta. E posibil sa fie acelasi bec de faza lunga cu lumina diminuata?

Link către comentariu

Este becul de faza lunga(H15) aprins cu intensitate redusa.

Modificat de TDRfx
Link către comentariu

Este becul de faza lunga(H15) aprins cu intensitate redusa.

h15 are 2 filamente, unul de putere 15W, iar altul de 55w.

cand sunt luminile de drum, este aprins filamentul de 15w, iar la faza lunga de 55w.

deci nu este un singur filament care are intensitati diferite, ci 2 separate.

Link către comentariu

Ai dreptate ,dar intrebarea a fost legata de nr. de becuri nu de nr. de filamente,oricum suntem cam offtopic pe threadul asta cu asemenea subiecte.

Link către comentariu

ieri am primit VIN-ul de la masina comanda, exista vreun site unde il pot verifica dpdv al optiunilor?

Link către comentariu

vineri am ridicat masina :banghead: comandata pe 9 iulie. am fost un caz fericit se pare cu doar 2 luni de asteptare ...intensa ;). asteptare usoara celorlalti...

Link către comentariu

Felicitari! Eu tot la inceputul lui iulie am comandat tot 122cp, HL, DSG, si am ca perspectiva saptamana 43.

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! Foloseste AddReply sau FastReply! Citeste Regulamentul! Mersi
Link către comentariu

Salutari.

Sunt si eu pe lista celor care ASTEAPTA...

Am comandat un G6: 1.4 TSI/122 CP/ Benzina/ Trendline+ceva optionale (climatronic, pachet secure, computer de bord "plus", tempomat, CD "310", pachet lumini 1)/ DSG 7.

Au apreciat cei de la Midocar ca fabricatie saptamana 40, deci sper ca pe la inceputul lui NOIEMBRIE sa am si eu masinuta. Masina a fost comandata la sfarsitul lui AUGUST...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!