Jump to content

Difuzoare Golf/Bora

Gupidu
 Share

Postare recomandată

pana in 8 mil pentru 4 boxe. Pentru ca as vrea sa imi schimb si casetofonu, ma gandesc ca mi-ar trebui si un amplificator sau scoate casetofonul suficient pentru niste boxe de 3 mil perechea?. Iti multumesc pentru ce mi-ai recomandat dar ma depaseste :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...

Da poti, dar nu te astepta la prea mult din partea lor. Parerea mea e sa le montezi in spate si sa lasi pe fata asa cum sunt.

Link către comentariu

da, defapt eu iti recomand sa iei niste SH-uri originale pe spate decat asta la 200, iesi si mai ieftin si ai si calitate mai buna, mai ales daca prinzi philips-uri.

Link către comentariu

Uneori la cele aftermarket ai nevoie  de distantiere care sunt greu de gasit si scumpe. Cele philips sunt la final cu 411G.

Link către comentariu

ca idee - distantiere se gasesc peste tot... intre 40-60 lei per pereche.

Link către comentariu

da, asa e. distantiere se gasesc usor si sunt in jur de 50 ron. Eu nu te sfatuiesc sa iti iei de la dezmembrari, sunt vechi. La mine boxa pe dreapta  originala sa rupt ...

Link către comentariu

Nu a încercat nimeni sa caute membrane pentru difuzoare?  Ca de schimbat nu se schimba greu.

Link către comentariu

ba da, dar sigur o sa fie mai scump decat o boxa SH, in final... vechi, da - dar nu toate se sparg in timp, depinde prin ce au trecut....

Link către comentariu

Nu este la indemana oriciu sa schimbe membranele tre sa ai habar ca de nu dai banii degeaba si oricum ca originalul nu mai iese.Si vorba lui Florin la cat costa un sh nu merita.

Modificat de mihai_mihai
Link către comentariu

erau pe vremuri ateliere/meseriasi care se ocupau cu asa ceva.... acum, cred ca este o tehnica pe cale de disparitie, din pacate.

Link către comentariu

Laurentiu_LWR

Din fericire nu...cat va exista industria concertelor/spectacolelor meseriasii inca vor mai avea de munca...

Chiar saptamana trecuta am avut cateva la reconditionat...?

Link către comentariu

da, cand vorbim de incinte/difuzoare profesionale, se schimba datele problemei, avand in vedere costurile de achizitionare a acestora.

cand vorbim de difuzoarele oem de VW... nu se prea merita alergatura, etc.

Link către comentariu

• 4 months later...
dragomiricacristinel

Vreau sa-mi schimb boxele stock de pe masina cu alceva si nu stiu ce sa-mi iau.

M-am cam saturat sa dau banii pe stock si sa nu ma tina un an.

Ca player o sa merg pe Alpine : http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/ALPINE/CDE-190R/ iar ca boxe habar nu am.

Nu ma intereseaza tub de bass,subwoofer pentru ca nu vreau sa renunt la porbagaj.

Vreau boxe numai pentru interior de 16.5 cm.Mar bate gandul sa merg pe coaxile pe spate si normale pe fata .

Recomandari ceva?

Cei de la be-loud mai rau mau bagat in ceata

Link către comentariu

Salut,as vrea sa-mi schimb difuzoarele de la usile din fata,saracile m-au servit cu brio si si-au cam dat sufletul.
Acum nu prea stiu ce "combinatie"sa fac intre casetofon si difuzoare,astept o parere un sfat,nu vreau sa ma intind la ceva scump.
Eu ma gandeam la asa ceva:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Mac-Audio/MPE/MPE-16.2/

http://www.be-loud.ro/produse/Integrare-OEM/VW/Inele-Passat-Golf-IV-Bora-Golf-V-49-320/

http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Kenwood/KMM-102RY/
Va multumesc.

Link către comentariu

Vezi ca ai nevoie de difuzoare tip sistem. Golf 4 are tweeter separat. In rest, MacAudio sunt bunicele, la pretul acela.

Link către comentariu

Salut! Cine ma poate ajuta sa montez si eu filtrele acestea(click) pe o pereche de Ground Zero asemanatoare cu acestea(click)? Am 2 filtre din alea si nu ma pricep cum sa le montez. Scuze daca nu postez unde trebuie, rog un moderator sa mute, daca crede de cuviinta. 

Link către comentariu

Firele care le ai tu acum la boxa(plus si minus) le pui la filtru unde scrie IN respectand plus si minus.Iar celalalte  doua sunt iesirile catre boxa(WF),respectiv tweeter (TW).

Link către comentariu

dragomiricacristinel

Macul nu mai e ce era o data

Link către comentariu

On 7/29/2016 at 9:10 PM, Ionutz_JON85 said:

Firele care le ai tu acum la boxa(plus si minus) le pui la filtru unde scrie IN respectand plus si minus.Iar celalalte  doua sunt iesirile catre boxa(WF),respectiv tweeter (TW).

Multumesc pentru info, dar tot nu pricep. Eu am 4 fire cu 2 mufe. 2 pentru difuzor, 2 pentru tweeter. Eu trebuie sa tai mufa care duce la difuzor, sa o bag pe IN si de acolo sa duc catre difuzor si catre tweeter? Ca alte fire sa mai pun pe IN nu vad care ar fi. 

Link către comentariu

Am o intrebare la care caut ajutor...Si anume in portierele spate la golfuletul meu am difuzoarele dar fara cablajele de legatura sa poata fi functinale...

Intrebarea este :oare pot cumpara cablajele respective de undeva ?sunt ceva oem sau trebuie sa duc masina la un electrician sa-mi faca legaturile ceea ce nu ma prea incanta pentru ca de multe ori prefer sa stau sa mesteresc eu la ea:)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!