Jump to content

VW Golf 6 R

Marius
 Share

Postare recomandată

Dar, oricum, mai trebuie ceva optionale: climatronic (de ex) si altele. Deci la acel pret mai trebuie pus ceva :D.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B.o.g.d.a.n

22

• rex

17

• Bogdan_wrc

15

• GtSport

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pfaaa... o surpriza placuta pretul asta. 5.000 de euro peste GTI si cu xenon in standard e o diferenta acceptabila.

Link către comentariu

In afara de climatroic (150 euro), care este absolut necesar, nu e nimic indispensabil dar se pare ca pretul este doar pe timpul promotiei "Golf Edition", pretul real este de peste 28000 fara TVA.

Link către comentariu

Ma indoiesc puternic ca ar fi vorba de o promotie. VW (Porsche Romania) nu a facut niciodata promotii la modele de top, mai ales proaspat intrate si in plus de asta la GTI nu se observa nici un discount fata de cum era alta data, 18.500 cip pt 2 usi - manuala, fiind la pretul asta de cateva luni cand intradevar a "pierdut" aproximativ 1000 de euro din pret.

Link către comentariu

este o promotie care s-a intins pe vreo cateva luni si se va mai intinde pana se mai termina cu vanzarile slabe. de aia se si cheama in configurator "oferta speciala Golf Edition"

Modificat de mandelu
Link către comentariu

Asta apare la PBN pe site in configurator:

Golf R20 2.0 TSI/270 CP 4M M6,4 usi / Benzina / 2.0l / 199 kW/270 CP / Manuala - 6 viteze / 4-usi EUR 28.184,-

Golf R20 Edit.2.0 TSI/270 CP 4M M6,4 usi / Benzina / 2.0l / 199 kW/270 CP / Manuala - 6 viteze / 4-usi EUR 25.410,-

Pare ca R20 Edition este o promotie iar pretul real este de 28184. Oricum au uitat sa-l scoata din configurator :lol: .

Link către comentariu

GTSport, nu pot sa crezi ca pici la astfel de tehnici ieftine de marketing. Pretul masinii este 25.000. de acolo mergi si negociezi un discount.

Link către comentariu

Corect :P :blah_:

Asa vad si eu problema.... De la 25.410 se negociaza ^_^.

Link către comentariu

interesant..sunt optiuni care lipsesc, cum ar fi scaunele..piele, modelul recaro sport, trapa, ACC.

Link către comentariu

scaunele piele sunt, 1400 si ceva euro fara tva, ii zice pachet piele Vienna. restul nu. trapa e ciudata ca nu e, ACC, desi anuntat cu surle si trambite la lansarea g6, nici acum nu e. sincer, m-am uitat la passat si e in jur de 7-800 euro, iar in romania e cam inutil.

Link către comentariu

GTSport, nu pot sa crezi ca pici la astfel de tehnici ieftine de marketing. Pretul masinii este 25.000. de acolo mergi si negociezi un discount.

:P Cred ca ai dreptate, m-am uitat si la configuratorul de afara. Atat ar cam fi masina. :D

Link către comentariu

Deci acel pret este fara tva deci mai puneti 5 mii si ajungeti la un pret de 30.000 euro.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am atasat mai jos poze cu unul cat de "real" se poate pentru ca nu le-am regasit in topic si presupun ca sunt si altii interesati, ca si mine de altfel, de cum arata unul mai "pe viu"

post-5909-1259013285_thumb.jpg

post-5909-1259013293_thumb.jpg

post-5909-1259013305_thumb.jpg

post-5909-1259013310_thumb.jpg

Modificat de SB_20_WOB
Link către comentariu

Arata bine pe alb...pare mai umflat si mai evazat decat cel pe care l-am vazut la IAA Frankfurt. :(

Link către comentariu

Bestiala masina! Un veritabil hot hatch, si da parca arata mai bine pe alb, nu ca nu ar arata bine oricum, mai ales stopurile, care mie mi se par criminale. :(

Link către comentariu

Stie cineva care e diferenta intre G6R si G6R Edition ????

Link către comentariu

In afara de pret nu ar trebui sa fie nici o diferenta. Practic "Edition" e Golf normal cu pret redus (sau cel putin asa vor sa zica ei).

Link către comentariu

• 1 month later...
  • Administrator

edition este doar reducerea lor si asa s-au gandit sa o numeasca

Am fost azi pe la Porsche Nord. Au livrat saptamana trecuta prin GOLF R din Romania. E cumparat de cineva ce a avut un mk5 GTI aniversar inainte si acum are Rul. Sa speram ca ajunge si pe aici sa ne scrie si noua despre masina si poate o prezinta la aria masina mea

Link către comentariu

E bine daca ar posta, insa ca multi membrii care sunt pe forum si nu si-au postat masina e posibil sa nu se intample. :Driver:

Modificat de blordc
Link către comentariu

@micnea stiam ca scirocco e hot hatch am ramas eu in urma ? :Driver:

Link către comentariu

si scirocoo si golful r/gti sunt hot hatchuri :icon_thumright:

referitor la ce spune voinea, am vazut r-ul prin baneasa (pe pod) ... alb, in 3 usi ... arata bine :P

Link către comentariu

:P exact modelu' la care ma gandesc si eu.

Interesant e ca pana acum n-am vazut nici macar un soft ptr motorul asta si are deja cateva luni bune de cand e pe piata (internationala).

Link către comentariu

wow

ce seamana jantele cu alea de bentley(arnage)

Link către comentariu

saracu ala cu R se sta ca paparazzi dupa el :icon_cool:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!