Jump to content

Dotari suplimentare

EFlavius
 Share

Postare recomandată

@silviu ms de info. eu cu 70 de cai il duc la un chip maxim la 105 cai si 220 de Nm. tu ai de 80 din fabrica nu?

@gr8andrew polourile de 1.4 tdi de 80 au capac motor standard

Da, am motorul cu 80 CP din fabrica.

Si da, motoarele de 1.4 80CP vin cu capac motor standard, de fapt se spune ca asta e singura diferenta intre motorul de 70 si cel de 80 cp, lasand la o parte cei 10cp care sunt din soft.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cosmin1012

74

• BoCo

26

• Spu

18

• ingeras2020

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

BoCo ce model de DVD este si ce pret a avut. Asteptam poze.

Link către comentariu

BoCo ce model de DVD este si ce pret a avut. Asteptam poze.

nu stiu .. este luat de pe ebay .. cu tot cu instalare a costat in jur de 350 E

Link către comentariu

Stiti cumva se potriveste RCD 300 de pe golf V pe polo? sau o fi mai mare ... :icon_thumright:

Link către comentariu

nu se potriveste. au alta forma

Link către comentariu

Salutare , stie cineva cum pot afla daca am pe polo-ul meu functia comming home/leaving home?ms mult, numai bine

Link către comentariu

• 3 weeks later...

salut .. nu stiu daca am postat bine aici dar sper sa fie bine .. de curand mi-am vandut rcd-ul de pe masina .. si cumparatorul mi-a zis ca ii trebuie un cod .. imi poate spune cineva unde gasesc acel cod ?

Link către comentariu

salut .. nu stiu daca am postat bine aici dar sper sa fie bine .. de curand mi-am vandut rcd-ul de pe masina .. si cumparatorul mi-a zis ca ii trebuie un cod .. imi poate spune cineva unde gasesc acel cod ?

Salut!

Acel cod trebuia sa ti-l dea dealer-ul, odata cu cartea masinii. Este posibil sa-l gasesti scris eventual pe "eticheta" la a doua cheie a masinii. Pe de alta parte, recunosc ca eu unul am uitat sa-l solicit si ei au uitat sa mi-l dea :angry: , dar la prima revizie sper sa nu uit..cine stie. Cred ca mai poti incerca sia cum la dealer...

PS - asta in cazul in care masina a fost luata din Romania (noua)

Link către comentariu

la mine este codul capsat pe cartea de service

Link către comentariu

dorneanucostel

la mine cei de reprezentanta mi l-au scris pe o bucatica de hartie si au aruncat-o in cartea masinii

Link către comentariu

si este format din cifre si litere ? sau din cate caractere este format?

Link către comentariu

4 cifre. Cauta si tu prin manualele masinii ca trebuie sa fie scris pe undeva, sau pe vreu fel de card carte de vizita (eu asa il aveam si tarizu m-am prins).

Link către comentariu

pff nu gasesc nimic.. nu stiu ce sa mai zic .. de exemplu daca imi da cineva un cod se potriveste la asta al meu ?

Link către comentariu

ar trebui sa suni la reprezentanta si sa le explici situatia, si sa ii intrebi de obicei unde noteaza ei aceste coduri

Link către comentariu

masina e luata din germania .. nu stiu cat succes o sa am.

Link către comentariu

:D Si a mea a fost din gemania si la-m cautat si eu codul de am inebunit. Pana la urma prietena mi l-a gasit pe un card in manualul casetofonului original.

Cauta un cod din 4 cifre prin manuale, scris cu pixul, sau notat undeva.

Si cam atat. Deja suntem offtopic. Era un topic dedicat pe aici pentru astfel de probleme. Daca dai un search o sa gasesti.

Link către comentariu

dorneanucostel

Codul de la alt casetofon nu se potriveste ....fiecare are codul lui

Link către comentariu

• 2 months later...

sal

cine ma poate ajuta sa pun tempomat pe polo sau daca e la ce service sa ma duc sa mi-l monteze?

Link către comentariu

• 2 months later...

In sfarsit am reusit sa fac cateva poze cu noile "accesorii". Am sa le mentionez mai jos:

- pleoape faruri;

- grila radiator cromata;

- "masca" fata cromata;

- ornament cromat portbagaj;

- aparatori noroi spate.

Va mai spun ca toate sunt cam scumpe, adica doar aparatorile noroi sunt 180 RON, in timp ce celelalte sunt peste 200 RON.

Mai jos pozele:

post-19747-1250712909_thumb.jpgpost-19747-1250712924_thumb.jpg

post-19747-1250712935_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte aratos.

aceeasi culoare o am si eu la masina si acum vad ca da foarte bine cu elementele cromate.

bara fata cum ai facut-o cromata.?

Link către comentariu

Pai, asa cum am scris este o "masca". Spun intre ghilimele pt ca spre exemplu la Jetta sau Passat sunt efectiv masti, din metal din cate stiu, cromate. Ei, la Polo nu este valabila aceasta optiune. Ceea ce vezi cromat este de fapt o FOLIE cromata. Stiu ca la prima vedere nu suna prea bine, dar este destul de solida sau consistenta..cum vrei tu sa-i spui; mi-a dat senzatia ca ar avea ceva metalic in textura. Aceasta folie vine la pachet si cu un ustensil de aplicare, insa prinderea ei este destul de dificila, necesitand rabdare.

oricum, zic eu ca a iesit binisor. Ca pret insa este vreo 210 RON parca :angry:

As vrea sa-mi pun si folie negra pe geamuri si un Kit exterior format din praguri, "fusta" spoiler fata si spate, dar astea chiar sunt scumpe (~ 1.800 RON). Mai vedem...

Link către comentariu

sal la toti.... e prima data cand postez...in rest cum a mai adaugat cineva mai sus "doar am citit"....f bun forumul....

am un polo 9N din 2003 1.2 64 CP iar pana acum mi-am schimbat toba finala datorita suportului de prindere care s-a rupt :lol: ....mi-am cumparat o toba sport inox Borla..400 lei toba + 160 tipsul...si 3 ani garantie pt ea... :P

Link către comentariu

De unde ai luat toba de inox?

Link către comentariu

am un service aici la mine in Sacele...Brasov....este autorizat...cu factura cu tot...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pentru cei care au schimbat boexele de pe usile spate...am locul dar nu am boxe..intra de 13 sau de 17? mersi

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!