Jump to content

Dotari suplimentare

EFlavius
 Share

Postare recomandată

daca nu ai boxe trebuie sa iti cumperi inele de montaj in care intra boxe de 16,5. eu asa am si s au potrivit perfect

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cosmin1012

74

• BoCo

26

• Spu

18

• ingeras2020

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

salut!

vreau si eu sa stiu daca pot pune aer conditionat pe masina si cam care ar fi costurile...eu am un vw polo 9n care din pacate nu e dotat cu asa ceva...ma puteti ajuta cu informatii :angry:

Link către comentariu

costa foarte mult. ai nevoie de compresor, instalatie de clima, trebuie sa schimbi o multime de piese. mai simplu e sa vinzi masina si sa iti iei una cu clima... nu stiu daca a incercat cineva sa faca asta

Link către comentariu

sunt fericitul posesor al unui vw polo 2005 1,2 benzina distributie lant

2+ 1 portiere model cricket

are 121000 km adusa in 02 2008 in tara la 80 000 km

din cate am inteles este o masina fiabila si care nu scoate banii din buzunar !!!! bine v-am gasit

post-32173-1252248113_thumb.jpg

Modificat de TYBYSTC
Link către comentariu

bine ai venit printre noi :D este adevarat nu costa mult intretinerea.ai facut o alegere buna totusi er fi fost excelent daca optai pentru un TDI,consuma mult mai putin :wub: ai grija de ea si fati casco,nu ai sa regreti :)

Link către comentariu

asa e doream un diesel dar pretul de achizitie a fost foarte mik--- 3500 euro ---- deci nu mai caut alta .

Link către comentariu

3500 am dat si eu pe a mea...a ta e dotata cu aer conditionat?

Link către comentariu

Salut baieti,

Sper ca am nimerit unde trebuie. Daca tot se discuta despre sistemul audio am si eu o intrebare:

Stie careva care ar fi solutia pentru ca sa imi mearga ledurile rosii de la cd-player din spatele butoanelor select si eject?

Am un cd-player gamma l-am luat separat de casetofon. A venit doar cu mufa "albastra" alt cablu nu a fost si nu mi se aprind luminile de background de la acele butoane.

Mai trebuia un cablu separat pentru comanda ledurilor ceva de genu , habar n-am....

L-am dat jos s-a uitat un electrician in el , nu are nimic dezlipit sau ceva de genu. Oricum comanda ledurilor vine direct de la procesor sa fie acolo cauza?

Link către comentariu

Pentru a aprinde led-urile trebuie sa-ti faci rost de cablul care lipseste. Ele se aprind si sunt reglate de acelasi potentiometru care actioneaza luminile ( led ) din interiorul tuturor butoanelor plus bord.

Decat sa faci o miscare necugetata mai bine cauta cablul respectiv ( mai ieftin cauta la dezmembrari macar mufele - din CD si din cas ).

Link către comentariu

e vorba de acel cablu pe 2 pini ?

hmm, daca nu e cumva prin bord atunci trebuie sa imi iau unul :) merci mult

Modificat de Aditu
Link către comentariu

• 10 months later...

nu am mai intrat de mult timp pe topicul asta dar sunt placut surprins ca s-a scris asa de mult...revin si eu am facut remapare dar nu stiu cati cai are acum cert e ca trage mult mai bine si consuma mai putin cand merg normal, de exemplu mers 90-100 Craiova Severin 3,1 % consum, record pt mine. Am pus leduri la plafoniere si am reusit sa stric plafoniera din fata si jante Speedline VW 15' vopsite negre de mine cu cauciucuri 195/50. Mi-ar trebui o plafoniera fata mare, am tot cautat dar nu am gasit pe la dezmembrari daca stie cineva ceva sa dea un IM. Spor la treburi!

Link către comentariu

• 2 years later...

A montat cineva priza in portbagaj ?

Link către comentariu

Da,am montat eu la altii,ca eu am din fabrica.Ce anume te intereseaza? 

Link către comentariu

Da mai multe detalii...costuri...?

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Nu stiu cit or fi dat pe priza,ca montajul a fost "din partea casei",cei in cauza fiind prieteni de-ai mei.Cauta pe internet priza si un...prieten!Cablajul cu mufa  ti-l face cine iti face instalarea,ca ala nu te costa mult.

Link către comentariu

Singurul lucru "artizanal" pe care l-am pus pe masina a fost un termometru cu senzor temperatura interioara + exterioara. Senzorul pentru temperatura exterioara l-am lipit sub oglinda stanga, iar termometrul in sine sta pe coloana volanului. Momentan firul este lipit de bord cu fasii mici de banda dublu adeziva si nu se vede, dar cand o sa se incalzeasca o sa trag firul prin oglinda stanga.

O sa revin cu poze, termometrul m-a costat 30 de lei din cora + 1 baterie AAA, dar se gaseste mai nou si la LIDL si are si avertizare inghet.

BTW: m-am ofticat putin cand am aflat ca masina mea are senzor de temperatura exterioara din fabrica, dar este folosit numai pentru compresor, sa nu bage AC cand sunt mai putin de 5 grade afara.

Link către comentariu

petrisorionut86

Salut baieti aveti idee unde as putea sa gasesc o cutie pentru montajul pe bord. Am un suport cu cauciuc acolo care poate tine 2 telefoane si as dori acea cutie cu capac sa montez un gps in ea :icon_bounce: daca aveti idee de unde pot gasi asa ceva nou-dezmembrari doar sa fie intacta. eventual dau la schimb "tava" mea + diferenta pentru o cutie care sa mearga la polo 9N 2003.

Link către comentariu

Poze cu Termometrul "montat" pe maşină:

2013-03-24150107_zps3626d29e.jpg

2013-03-24150142_zpsae57db04.jpg

2013-03-24150211_zpsb45b7bc0.jpg

2013-03-24150245_zps9e5353c9.jpg

Trebuie doar să mut firul prin oglindă, încă sunt la faza de documentare - nu ştiu cum se desface...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

pt a pune bec acolo la pedale , am vazut si la altii, ce trebuie sa cupar? bec si alte scule?   :sly:  :icon_rendeer:

ah si inca ceva  :D bec de ala alb la numar?  :icon_geek:

polo 9n3 2009

Modificat de b.razvancs
Link către comentariu

• 5 months later...

Salutpe toti posesori de polo,sunt nou pe forum,am si eu un vwpolo1,2 cod motorBBM ,va rog daca se poate o poza cu un capac ptr motor.Nu a avut din fabrica seste Happy.Multumesc anticipat ptr raspuns.

Link către comentariu

Pai cauti capac cu filtru incorporat si suportii,renunti la filtrul tau care banuiesc ca e separat,linga baterie.Nu sint sigur,insa,ca poti pune capac de BME sau AZQ pe motorul tau,din cauza ca ale noastre au 2 axe cu came si al tau doar un ax,de unde si alte puncte diferite de prindere constructiv,datorita formei mai simple.Cel mai bine,probeaza intii cu un coleg.

post-50318-0-41283000-1379859660_thumb.p

Modificat de dan 48
Link către comentariu

• 1 month later...

leduri in plafoniera si contact,cele din plafoniera sunt legate la iluminatul interior iar cel din contact la lumina deschidere usa .se aprinde la deschiderea masinii sau a unei usi

post-96368-0-95710200-1382709638_thumb.jpost-96368-0-20615300-1382709654_thumb.j

post-96368-0-95710200-1382709638_thumb.jpost-96368-0-20615300-1382709654_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!